Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Moje scala monte carlo , nefunkční automatické otevírání pátých dveří tlačítkem na dveřích řidiče. Tlačítko na pátých dveřích funguje normálně. Je tam nějaký chyták nebo závada na reklamaci ?

Editováno: , autor: bennoch69
  • o 6 měsíců později...
Vloženo

závěr je takový , že byl dole tapec kvůli odtokové hadičce ve chránce na deštník a nějakým nedopatřením v servisu došlo k odpojení konektoru od spínače na otevírání u pátých dveří

• o 8 měsíců později...
Vloženo

Zdravím, nechcem zakladať novú tému a tak sa spýtam tu. Nechce mi plne dovierať piate el. dvere. Či zatváram kľúčom, tlačídlom na kufri alebo tlačidlom na dverách vodiča, dvere sa zavrú ale nedotiahnu sa na 100% a kufor zostane len čiastočne uzamknutý. Mechanizmus sa síce snaží kufor dotiahnuť ale pustí ho. Neviete čo s tým? Na záruku mám smolu lebo už je po (jeden z prvých modelov vyrobený v 4. mesiaci 2019, kde dávali záruku len 2 roky, asi vedeli prečo…). Jedine kedy sa na 100% zavrú je keď prstom prepnem manuálne v zámku na kufri kolík (alebo ako to nazvať) do strednej polohy, v tom prípade sa zámok nedoťahuje len mám pocit že to pôjde niekam ak to ešte párkrát spavím.

Vďaka za každú radu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...