Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Moje scala monte carlo , nefunkční automatické otevírání pátých dveří tlačítkem na dveřích řidiče. Tlačítko na pátých dveřích funguje normálně. Je tam nějaký chyták nebo závada na reklamaci ?

Upraveno od bennoch69

Automaticke otvaranie zadnych dveri?? Na dverach ridice??

• Autor
před 3 minutami, deto napsal:

Myslím samo páté dveře

Podržet 

• Autor
před 5 minutami, deto napsal:

myslím samozřejmě páté dveře , pardon ....

• Autor

podržet bohužel nefunguje , držím dost dlouho a nic

A chodilo to před tím? 

Je potřeba podat celé informace. 

• Autor

Koupil jsem roční vůz s nájezdem 10 000 km a nevím , mám ji 3 dny a chtěl jsem otevřít a nejde to , ale předpokládám , když tam tlačítko je , tak by mělo fungovat

Pokud funguje venkovní tlačítko na pátých dveřích,tak by mohlo být vadné tlačítko ve dveřích řidiče nebo kabel od dveřního tlačítka.

• Autor

Takže nejspíš reklamace , mám záruku 5 let nebo 100 000 km takže zajedu do servisu

Rozhodně reklamace 👍

• 6 měsíců později...

A nějaký závěr co bylo špatné???

• Autor

závěr je takový , že byl dole tapec kvůli odtokové hadičce ve chránce na deštník a nějakým nedopatřením v servisu došlo k odpojení konektoru od spínače na otevírání u pátých dveří

• 8 měsíců později...

Zdravím, nechcem zakladať novú tému a tak sa spýtam tu. Nechce mi plne dovierať piate el. dvere. Či zatváram kľúčom, tlačídlom na kufri alebo tlačidlom na dverách vodiča, dvere sa zavrú ale nedotiahnu sa na 100% a kufor zostane len čiastočne uzamknutý. Mechanizmus sa síce snaží kufor dotiahnuť ale pustí ho. Neviete čo s tým? Na záruku mám smolu lebo už je po (jeden z prvých modelov vyrobený v 4. mesiaci 2019, kde dávali záruku len 2 roky, asi vedeli prečo…). Jedine kedy sa na 100% zavrú je keď prstom prepnem manuálne v zámku na kufri kolík (alebo ako to nazvať) do strednej polohy, v tom prípade sa zámok nedoťahuje len mám pocit že to pôjde niekam ak to ešte párkrát spavím.

Vďaka za každú radu.

No a nestacilo by jen o kousek posunout dorazy? Dva cerne gumove bobky, kazdy na jedne strane odtokoveho zlabku nad svetlem.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.