Jarda Banan Kratochvil Vloženo 30. Březen 2022 Sdílet Vloženo 30. Březen 2022 prichazim z problemem , mam S3 2018 2.0 tdi 110kw predokolku , a DCC podvozek, auto sem koupil z kolama R17 ktere byly zapsane v tp , nechal jsem dopsat origo rozmer R18 a koupil jsem v rijnu R18 kola original pegasus ( kdyz se otacim z parkovaciho mista tak najizdim na obrubnik je to udelani najezd ke vratum obrubnik oproti silnici je vysoky cca 1-2cm) dal jsem kola R18 na auto a ze zacatku uplne v pohode po tydnu se zacal obevovat zajimavy zvuk pri plnem rejdu a najezdu na ten obrubnik jako kdyby kolo poskocilo a jemne tam bouchlo jako kdyby bylo povolene kolo , takto to delalo cca 5dni a pak to zacalo znit jako kdyby byl KO homokinetycky kloub pri plnem rejdu se ozivalo hlasite praskani vse je slyset jen od predniho kola u spolujezdce auto jsem dal do servisu na vymenu oleje a prezuti auta na zimaky R17 a aby rovnou skoukli celou predni napravu a nenasli zadny problem cela predni naprava je v pohode auto mi vratili na kolech R17 a celou zimu vse v pohode zadne divne zvuky , par dni zpet jsem prezul zas na letni R18 a opet se zacal obevovat zajimavy zvuk pri plnem rejdu a najezdu na ten obrubnik jako kdyby kolo poskocilo a jemne tam bouchlo jako kdyby bylo povolene kolo opet je to slyset jen od spolujezdce, nesetkal se nekdo z necim takovym ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 30. Březen 2022 Sdílet Vloženo 30. Březen 2022 mam to co ty, len vybavu L&K a v TP mam zapisane aj 19", na kt jazdim a nikdy som nic take nepostrehol, ze by nieco praskalo, pukalo alebo vydavalo divny zvuk pri plnom vytoceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda Banan Kratochvil Vloženo 30. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2022 tak mam ktomu nove poznatky , kdyz dam plny rejd do prava tak auto je v poho , blbne kolo spolujezdce jen kdyz dam plny rejd do leva dle toho co auto dela tak mi pride jako kdych mel povolene nebo pichle kolo pritom kolo je ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 30. Březen 2022 Sdílet Vloženo 30. Březen 2022 Jezdím v zimě 18" a v létě 19" a nic takového nepozoruji. Nechej si pořádně zkontrolovat podvozek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 31. Březen 2022 Sdílet Vloženo 31. Březen 2022 U 17 tky se u plneho rejdu vic "ohne" pneumatika, nez u 18 a vic. takze bych opravdu chybu hledal v naprave, kde mas neco vymlaceneho, a jak to neni schopna alespon z casti absorbovat pneu, tak to lupne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 31. Březen 2022 Sdílet Vloženo 31. Březen 2022 Zadný silentblok v ramene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.