Rocky Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Tak proč neudělají pořádný benziňák s optimální spotřebou a výkonem. Já bych zase šel do 1.8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Mít turbo jak 1.8, tak je to trhač betonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 2,0 litr nebrat.. Měl jsem tu čest s tím jet a na to, že to má být 2,0 tak je to mrcha líná, ale je to zas svižnější než 1.6ky,jediný co je na octavii s 2,0 dobrý je, že má malou pořizovací cenu, jinak nic víc.. nevim no, nevis, o cem pises.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 neukazuj tady na mě fakáče... Máme demokracii a hlavně svobodu slova, takže to co jsem řekl je můj vlastní názor a zkušenost s 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 neukazuj tady na mě fakáče... Máme demokracii a hlavně svobodu slova, takže to co jsem řekl je můj vlastní názor a zkušenost s 2.0 Se svobodou slova souhlasím, celkově se mi tenhle smajlík tu nelíbí. A co ty máš tiskárno ? 1.8T ? Celkem mě ale překvapuje, že 2.0FSI u OII výkonově také nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Turbo je Turbo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 neukazuj tady na mě fakáče... Máme demokracii a hlavně svobodu slova, takže to co jsem řekl je můj vlastní názor a zkušenost s 2.0 Se svobodou slova souhlasím, celkově se mi tenhle smajlík tu nelíbí. A co ty máš tiskárno ? 1.8T ? Celkem mě ale překvapuje, že 2.0FSI u OII výkonově také nic moc. Já mám 1,6, ale viz tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=14898 .. není to all day car ani sprinter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 neukazuj tady na mě fakáče... Máme demokracii a hlavně svobodu slova, takže to co jsem řekl je můj vlastní názor a zkušenost s 2.0 Se svobodou slova souhlasím, celkově se mi tenhle smajlík tu nelíbí. A co ty máš tiskárno ? 1.8T ? Celkem mě ale překvapuje, že 2.0FSI u OII výkonově také nic moc. Já mám 1,6, ale viz tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=14898 .. není to all day car ani sprinter tak ten fakac byl myslenej s nadsazkou, smerodatny bylo to, co tam bylo napsano....mezi nama, 1.6 sem mel taky a ta se neda s 2.0 srovnavat a jestli ti prijde lina???no tak 1.8T to neni, ale silu to rozhodne ma...to spis 1.6 je mrcha lina, tot zase muj nazor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 1.6 a děláš tu machra .. no nevím. S ní jsem také jezdil, náhodou není vůbec špatná, ale rozhodně je 2.0 dost lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Tak 1,6 o tom nemá cenu ani mluvit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 1.6 a děláš tu machra .. no nevím.S ní jsem také jezdil, náhodou není vůbec špatná, ale rozhodně je 2.0 dost lepší. Jinak nikdo tu machra nedělá, pokud umíš číst, tak sis mohl přečíst že to není na ježdění. A navíc jsem tu 1,6 dostal, kdyby bylo na mě, tak ted mám úplně jiný auto... Jezdím tátovejma autama a s mnohem silnější motorizací, než něaký 2,0.. Takže vím o čem je řeč a pořádný svezení.. takových chytráků co si myslí že je nikdo nepojede obzvlášt octavie a fabie na*eru kýbl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcello Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 To si nikto nemysli ani to tu nikto nespomenul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 To byl jenom dodatek, protože mi to tady přijde, že když má někdo 2,0 tak je velkej king.. A když řeknu že sem od 2,0 čekal víc tak sem za špatnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 To byl jenom dodatek, protože mi to tady přijde, že když má někdo 2,0 tak je velkej king.. A když řeknu že sem od 2,0 čekal víc tak sem za špatnýho vubec ne, 2.0 rozhodne neni zadny auto na machrovani, ale neokomentoval bych ho slovama NEBRAT....je to na uvazeni kazdyho, kdo co chce, ja se proste s timdle motorem spokojenej...... btw....taky mame jak ve firme, tak v rodine silnejsi a lepsi auta (audi A6, PASIKA B6 a firemni medak 500 E), takze mam moznost srovnani s o hodne lepsima autama, ale sam sem spokojen se svym 2.0mpi!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 1.6 a děláš tu machra .. no nevím.S ní jsem také jezdil, náhodou není vůbec špatná, ale rozhodně je 2.0 dost lepší. Jinak nikdo tu machra nedělá, pokud umíš číst, tak sis mohl přečíst že to není na ježdění. A navíc jsem tu 1,6 dostal, kdyby bylo na mě, tak ted mám úplně jiný auto... Jezdím tátovejma autama a s mnohem silnější motorizací, než něaký 2,0.. Takže vím o čem je řeč a pořádný svezení.. takových chytráků co si myslí že je nikdo nepojede obzvlášt octavie a fabie na*eru kýbl btw co mam tatik za auta, vemu sluzeniho medaka a muzem videt, kdo koho na*ere..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 1.6 a děláš tu machra .. no nevím.S ní jsem také jezdil, náhodou není vůbec špatná, ale rozhodně je 2.0 dost lepší. Jinak nikdo tu machra nedělá, pokud umíš číst, tak sis mohl přečíst že to není na ježdění. A navíc jsem tu 1,6 dostal, kdyby bylo na mě, tak ted mám úplně jiný auto... Jezdím tátovejma autama a s mnohem silnější motorizací, než něaký 2,0.. Takže vím o čem je řeč a pořádný svezení.. takových chytráků co si myslí že je nikdo nepojede obzvlášt octavie a fabie na*eru kýbl btw co mam tatik za auta, vemu sluzeniho medaka a muzem videt, kdo koho na*ere..... Kdyztak s tim pockejte az budu mit pujcenou 645ku od BMW :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 to je srovnatelný vs nesrovnatelný Ted je to ta poslední Omega 2,5TD, ale dřív byla čest s MB E220 cdi ... A pak taky audi A6 2,5TD, ale to byla firemní.. Jinak co měl benzín tak to byl Renault Laguna 2,0 ale to byl hroznej šunt, celkově jako auto, motor držel , ale všecko se v něm sypalo elektrika atd.. a byl to hroznej tvaroh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 tu A6 ma tata tu samou, to nejezdi az tak spatne, ale nic nema na toho MB 500, to je teprve svezeni.....no a pak sem mel este tu cest s Cayene a to je taky husty...!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 tu A6 ma tata tu samou, to nejezdi az tak spatne, ale nic nema na toho MB 500, to je teprve svezeni.....no a pak sem mel este tu cest s Cayene a to je taky husty...!! Hustý ? Spíš libový, ne? Já měl tu čest jezdit Wartburgem a taky "Záporožcem". A to je tedy teprve hustota. Zvlášť ten Záporožec. Motor vzadu a hluk - to nebyl hluk, to byl úděsnej rachot. Stará škodárna "litr" nebo "stovka" jsou proti tomu luxusně odhlučněný vozy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 17. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Když jsem zakládal toto téma ,tak jsem si ji zrovna přivezl domů.Dnes mám na ní najeto 3000km.Průměrná spotřeba-8,2l plynu+nějaký benzín,který projedu ,než se to zahřeje.Není to závoďák,ale,líná mrcha to v žádném případě není.Takže celkově SPOKOJENOST!!!--A oleje na ty 3000km ani kapku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Když jsem zakládal toto téma ,tak jsem si ji zrovna přivezl domů.Dnes mám na ní najeto 3000km.Průměrná spotřeba-8,2l plynu+nějaký benzín,který projedu ,než se to zahřeje.Není to závoďák,ale,líná mrcha to v žádném případě není.Takže celkově SPOKOJENOST!!!--A oleje na ty 3000km ani kapku. Asi mě budeš muset naučit řídit, poslední dobou pod 13 nejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 17. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Je fakt že jezdím pohodově, jen když je potřeba tak ji trochu nakrmím.Jinak ty kilometry jsou tak 2/3 okresky 1/3 dálnice 130km/h.Ono asi hodně dělá to 4krát 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 mno panove, s mojim 2.0 l ked chodim sportovou jazdou, dialnica 220 KM/H, mimo dialnice priemerna rychlost kolo 110 KM/H a priemerna spotreba mi vysla na 100 KM 11L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 20. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Dnes jsem jel Vídeň letiště a spět,Ne po dálnici!!! Při dodržování předpisů 7,5/100km.Pak že je to chlpoň!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 ja som mal na dvojlitry najmensiu spotrebu 6,3 L/100KM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.