UnknownHeathen Vloženo 17. Duben 2022 Vloženo 17. Duben 2022 Dobrý den, dnes když jsem chtěl nastartovat tak motor pouze točil a auto nemělo sebemenší snahu chytnout. Zkusil jsem se podívat na palivový filtr, jestli tam je nafta, je .. Všemožné pojistky co jsem našel jsem zkontroloval a žádná vadná. Auto stálo asi 3 dny a předtím vše v normálu. Nevíte někdo co s tím? Předem díky za odpověď. Octavia 2, 1.9 TDI-PD BLS motor. Citovat
Tomdlouhan Vloženo 18. Duben 2022 Vloženo 18. Duben 2022 Ahoj. Řada zkusit diag co napíše. A další věc zkusit změřit napětí na žhavicích svíčkách . Pak jestli tam jde nafta. A změřit napětí na podávacím čerpadle z nádrže. Nevím přesně která je to pojistka podle knížky to najdeš. Pokud nadává podávací čerpadlo je nedostatek nafty a motor nejede. Pojistky změřit před pojistkou za pojistkou nikdy vypadá ok a je praskla nebo obvodovou bzučákem tak se dá taky změřit víc nenapíšu . Citovat
UnknownHeathen Vloženo 21. Duben 2022 Autor Vloženo 21. Duben 2022 Tak se to evidentně samo vyřešilo ... Auto si postálo ještě jeden den a najednou se mu chtělo opět startovat. Ale i tak děkuji za reakci! :) :D Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.