Marek-P89 Vloženo 31. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2022 Rozdíl to je celkem malý ( opět asi subjektivní věc ), ale dostaneš tím z toho "hardwaru" maximum a jedná se jen o software úpravu ( lze vrátit zpět ). Zase jen kvůli tomu shánět a jezdit někam si to nechat udělat, to za to nestojí asi... Ovšem takovou software úpravou se dá změnit celkem hodně věcí a když se to udělá najednou, tak už to za nějaký ten výlet a kačku stojí podle mě ( např. vypnutí pípání při otevírání kufru je velká úleva ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 31. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2022 A to já mám OBD Eleven, takže si překoduju kde co. Máš k tomu kdyžtak nějakej postup? Přinejhorším pogoogluju, ale stálo by to za zkoušku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 31. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2022 Pipani kufru, zavirani kufru po FL, ani tento slider nenakodujes, dela se to parametrizaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1soda Vloženo 7. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2022 (editace) ten slider je zauijmava vec ,ak to naozaj funguje ......co ste tu ale neriesili vo velkom nikto ,ze tie superby nefunguju s tym DCC. Plavu v comforte ako potapajuci sa titanic a v sporte je to kombinacia jemneho zaplavania a buchnutia na nerovnosti. Riesili ste tu nastavenie podla arteonu,ale to su dve nezlucitelne veci. Editováno: 7. Prosinec 2022, autor: 1soda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 7. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2022 "tie superby nefunguju s tym DCC" No, protože s tím nikdo nějakou zkušenost nemá. Na 19" kolech to nějak nepociťuji a to se ve sportu vozím po serpentinách a v comfortu polykám tisíce kilometrů měsíčně po dálnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1soda Vloženo 7. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2022 neviem aku skusenost myslis,viem ti nadiktovat cisla tlmicov ,ktore funguju ....cely koncern ma hierarchiu aj v samotnych tlmicoch a su to neskutocne rozdiely ....aj uplavana 3ka sup vie byt sportovy vo verzii 280tsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 7. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2022 Kto chce komfort tak hľadať auto inde. MQB je shit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1soda Vloženo 8. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2022 V superbe je za tie eura az moc komfortu ,makkosti ;) . A MQB su vozy ktore vedia dlhodobo fungovat a s par upravenymi drobnostami az tak ,ze pokoria siroku konkurencia ci uz spotrebami,vybavou,uzitkovostou ....tak aj sportovostou. Aktualne je 2.0 tsi top motor sveta . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 14. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2022 On 12/7/2022 at 8:35 AM, 1soda said: Plavu v comforte ako potapajuci sa titanic a v sporte je to kombinacia jemneho zaplavania a buchnutia na nerovnosti. Možno to platilo pre Superb pred faceliftom, môj po facelifte sa tak ale nespráva. Ja osobne by som dokonca uvítal aj nejaký Comfort+ režim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 14. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2022 podle me je to individulanim pocitem a tim, co kdo od auta chce ... pro me FL - 2019 se nedalo na nic jineho nez sport jezdit ... comfort byl jak rybarska lod .. ale nekdo jiny by to treba ocenil a vyhovovalo by mu to :) je to fakt individualni ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2022 Je to o pocitu každého z nás - já mám stejně většinou nastaven režim normal. S III bez DCC bych ale nechtěl. I za tu cenu, že jsem přišel o sportovní podvozek. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husita Vloženo 14. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2022 před 3 hodinami, e1. napsal: Možno to platilo pre Superb pred faceliftom, môj po facelifte sa tak ale nespráva. Ja osobne by som dokonca uvítal aj nejaký Comfort+ režim. Souhlasim, jezdím jen na komfort a taky bych uvítal ještě víc komfortnější naladění. Komfort se teda zlepšil s naszením R17 na zimu, to už se auto chvá celkem příjemně. Opravdu se netěším, až dám na jaře zpátky osmnáctky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2022 Z toho opravdu plyne, že by si to měl každý vyzkoušet ještě předtím, než si auto koupí. A k velikosti kol - já mám na léto 19" a žádný diskomfort nepociťuji. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 14. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2022 Pokud si nechate udelat dcc slider tak comfort muzete jeste zmekcit az se to auto hoube ze se zveda zaludek mam to na 19 a absolutne parada domluv te se z nekym kdo to ma a je blizko vas at vas v tom sveze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 14. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2022 Už dlhšie plánujem cestu do Strakoníc, len nemám tam kedy ísť... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 9. leden 2023 Sdílet Vloženo 9. leden 2023 Je rozdiel medzi tlmicmi - klasicke vramci MQB? Napr. Superb, vs. Passat vs. Arteon? Pocitovo ma Superb najmaksi podvozok, vdaka. Je nejaka moznost este viac zmakcit podvozok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinrx Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 S touto otázkou se přidám. Jaké tlumiče pro větší komfort bez DCC? Nebo lze tam dodělat DCC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 Predať auto co som zistil bude najlepšia voľba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.