alien27 Vloženo 27. Květen 2022 Sdílet Vloženo 27. Květen 2022 Otázka možná trochu mimo, ale zeptám se :) Patří na motor 1,0 / 70kw nějaký kryt? U mě je to bez, tak jak je na obrázku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 27. Květen 2022 Sdílet Vloženo 27. Květen 2022 Na motorizace 1.0 TSI žádný kryt není. Až od 1.5 TSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 27. Květen 2022 Sdílet Vloženo 27. Květen 2022 To foto, to je určite 1,0 TSI 70 kW Scala? To asi nie, alebo sa robil na motore 2021 dáky facelift vzduchového filtra a ostatné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 27. Květen 2022 Sdílet Vloženo 27. Květen 2022 EVO generace motorů 1.0 TSI už mají vzduchový filtr takhle stranou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien27 Vloženo 27. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2022 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcelius Vloženo 28. Květen 2022 Sdílet Vloženo 28. Květen 2022 (editace) Mám 3 měsíce novou fabcu a motor 70 kW kryt má..... Nebo spíš dobře umístěny vzduchový filtr....? Editováno: 28. Květen 2022, autor: Marcelius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Květen 2022 Sdílet Vloženo 28. Květen 2022 Fabie III ale nemá 1.0 TSI EVO, to je úplně jiný motor a má filtr umístěny na motoru… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dv80 Vloženo 11. Duben 2023 Sdílet Vloženo 11. Duben 2023 chtěl jsem se zeptat na pridelani spodního krytu motoru, kvůli výměně oleje měl by tam být nýt: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/n0385494-nyt-plastovy-s-cepem-skoda-19772.html , lze to oddělat bez nějakého poškození ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras1 Vloženo 11. Duben 2023 Sdílet Vloženo 11. Duben 2023 Já teda na dýzlu žádnej nýt neměl. Ale benzin to může mít jinak😒 Jo počkej píšeš plastovej. To je v poho. Má uprostřed rozpínací trn který se vysune a jde vyndat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altra Vloženo 15. Duben 2023 Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 Já tam dávám toto https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/7h086729901c-prichytka-skoda-40513.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dv80 Vloženo 29. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2023 tak jsem se po dlouhe dobe dostal k vymene oleje a stale nevim jak vyndat ten "sroub" viz fotka, nevite jak se to vytahuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altra Vloženo 29. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2023 Imbus nebo ulomit a dát nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dv80 Vloženo 30. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2023 tomu moc nerozumim imbus, nebo ulomit jak? v autorizovanem, bud to vubec nesundavaji a je to tam na "vzdy" , nebo by na to mel byt nejaky um, jak to vyndat bez poskozeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johank Johanka Vloženo 6. Března Sdílet Vloženo 6. Března (editace) @ dv80 Ahoj, přišel jsi na to jak ty dva nýty/šrouby oddělat? Taky jsem na to narazil. nechtěl jsem je ulomit, tak jsem to nechal být, ale za čas i budu měnit olej, tak bych taky rád věděl jak na to :-)) Díky Editováno: 6. Března, autor: Johank Johanka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 7. Března Sdílet Vloženo 7. Března @Johank Johanka Jak? Jestli je to to same co jsem ted delal, tak je to plastovy nyt, v servisu SA davaji pri vymene nove. Ja menil olej sam a koupil jsem si je predem za asi 5 kc kus. Stred se protlaci a cep zustane spadnuty v rameni kdy provozem auta vypadne. Pokud si ho chces zachranit a mas na to cas, tak po sundani krytu/lyziny si ho v rameni musis vysahat a vyndat, pote jde znovu pouzit. 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 7. Března Sdílet Vloženo 7. Března Myslim, ze to byl tento. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johank Johanka Vloženo 7. Března Sdílet Vloženo 7. Března Dííky, já myslel že je to šroub, nešlo vyšroubovat 👍 Hledat ho nebudu, koupím nové. Měním si olej 1. rok sám a druhý v AS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altra Vloženo 7. Března Sdílet Vloženo 7. Března https://forum.skodahome.cz/topic/152728-výměna-oleje/?do=findComment&comment=2509634 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.