Publikováno Únor 5, 20205 r Zdravím. Vyměnil jsem baterii v DO a i poté auto nejde odemčít ani zamčít. Je pravda, že jsem od hlášky o vybité baterii v klíčích jezdil asi dva týdny s náhradníma. Mohlo se v DO něco smazat, nebo je někde problém? Upraveno Únor 5, 20205 r od fnavratil
Únor 5, 20205 r Blika led dioda na DO pri stlaceni tlacitka? Ak nie, je bud zly kontakt z baterie, alebo nova baterka je KO. Ak blika Podla mna nie je zosynchronizovane s autom. Ak sa dobre pamatam, tak staci drzat dlhsie gombik otvarania a po chvile sa to zosynchronizuje. Citat z prirucky: Synchronizácia diaľkového ovládania Keď sa tlačidlá kľúča s rádiovým diaľkovým ovládaním stlačili viackrát mimo dosahu zariadenia alebo sa vymenila batéria v kľúči s rádiovým diaľkovým ovládaním a vozidlo nie je možné odomknúť pomocou diaľkového ovládania, musí sa kľúč synchronizovať. › Stlačte ľubovoľné tlačidlo na kľúči s rádiovým diaľkovým ovládaním. › Do 1 minúty od stlačenia tlačidla je potrebné odomknúť dvere kľúčom pomocou vložky zámku. Porucha centrálneho zamykania Ak kontrolné svetlo vo dverách vodiča bliká najprv 2 sekundy rýchlo, potom svieti neprerušovane 30 sekúnd a následne začne blikať pomaly, je potrebné vyhľadať pomoc odborného servisu.
Únor 5, 20214 r Po 2 rokoch a 1 mesiaci a odjazdenych 40 000km od kupy noveho auta sa ozvala na infotainmentne Columba hlaska slaba bateria v kluci.2032 uz je pripravena.
Únor 5, 20214 r To me hlasi uz asi 2 mesice 😀 ale jak ted moc nejezdime tak na to vzdycky zapomenu 😀. Prinejhorsim vezmu druhy klice
Květen 27, 20223 r ahoj prebrodil som sa celym forom a nic som nenasiel az sa desim v kluci od auta musim menit raz tyzdene baterku nieco ju vybija tusi niekto ze co ??? cr2032 mal som aj original od skodovky aj vartu aj gc aj setky mozne a vydrzi mi v kluci tyzden baterka potom mrtvo nic ... skusil som aj druhy kluc a to iste stretol sa stym niekto ????
Červen 26, 20223 r Mám úplně stejný problém. Dám do klíče v Superbu III (2015) baterii, originál z autorizáku a nebo Panasonic a do 3 dnů je vybitá. Nechal jsem si udělat nový klíč u Loudy a děje se sním úplně to samé. Takže teď mám 3 klíče a každý se za pár dnů vybije.
Říjen 13, 20222 r Žádná odpověď :-(, pro upřesnění, klíče se vybíjí i když je auto 30km daleko a není u něho ani další klíč od tohoto auta. Je možné, aby dělaly 3 klíče, úplně to samé a mohli za to klíče?
Říjen 26, 20222 r V 27. 5. 2022 na 15:32, tibi225 napsal: ahoj prebrodil som sa celym forom a nic som nenasiel az sa desim v kluci od auta musim menit raz tyzdene baterku nieco ju vybija tusi niekto ze co ??? cr2032 mal som aj original od skodovky aj vartu aj gc aj setky mozne a vydrzi mi v kluci tyzden baterka potom mrtvo nic ... skusil som aj druhy kluc a to iste stretol sa stym niekto ???? Ano, měl jsem problém, pomohlo manuální odemčení a zamčení (několikrát po sobě) přes vložku zámku. Pak vybíjení baterky v klíči přestalo, asi se to spárovalo. U více klíčů současně se mi to neprojevovalo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.