Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím. Vyměnil jsem baterii v DO a i poté auto nejde odemčít ani zamčít. Je pravda, že jsem od hlášky o vybité baterii v klíčích jezdil asi dva týdny s náhradníma. Mohlo se v DO něco smazat, nebo je někde problém?

Upraveno od fnavratil

Blika led dioda na DO pri stlaceni tlacitka? Ak nie, je bud zly kontakt z baterie, alebo nova baterka je KO. Ak blika Podla mna nie je zosynchronizovane s autom. Ak sa dobre pamatam, tak staci drzat dlhsie gombik otvarania a po chvile sa to zosynchronizuje. Citat z prirucky:

Synchronizácia diaľkového ovládania
Keď sa tlačidlá kľúča s rádiovým diaľkovým ovládaním stlačili viackrát mimo dosahu
zariadenia alebo sa vymenila batéria v kľúči s rádiovým diaľkovým ovládaním
a vozidlo nie je možné odomknúť pomocou diaľkového ovládania, musí sa
kľúč synchronizovať.
› Stlačte ľubovoľné tlačidlo na kľúči s rádiovým diaľkovým ovládaním.
› Do 1 minúty od stlačenia tlačidla je potrebné odomknúť dvere kľúčom pomocou
vložky zámku.

Porucha centrálneho zamykania
Ak kontrolné svetlo vo dverách vodiča bliká najprv 2 sekundy rýchlo, potom
svieti neprerušovane 30 sekúnd a následne začne blikať pomaly, je potrebné
vyhľadať pomoc odborného servisu.

• 11 měsíců později...

Po 2 rokoch a 1 mesiaci a odjazdenych 40 000km od kupy noveho auta sa ozvala na infotainmentne Columba hlaska slaba bateria v kluci.2032 uz je pripravena.

To me hlasi uz asi 2 mesice 😀 ale jak ted moc nejezdime tak na to vzdycky zapomenu 😀. Prinejhorsim vezmu druhy klice

• 1 rok později...

ahoj prebrodil som sa celym forom a nic som nenasiel az sa desim  v kluci od auta musim menit raz tyzdene baterku nieco ju vybija tusi niekto ze co ???

cr2032 mal som aj original od skodovky aj vartu aj gc aj setky mozne a vydrzi mi v kluci tyzden baterka potom mrtvo nic ... skusil som aj druhy kluc a to iste stretol sa stym niekto ???? 

• 5 týdnů později...

Mám úplně stejný problém. Dám do klíče v Superbu III (2015) baterii, originál z autorizáku a nebo Panasonic a do 3 dnů je vybitá. Nechal jsem si udělat nový klíč u Loudy a děje se sním úplně to samé. Takže teď mám 3 klíče a každý se za pár dnů vybije. 

• 3 měsíce později...

Žádná odpověď :-(, pro upřesnění, klíče se vybíjí i když je auto 30km daleko a není u něho ani další klíč od tohoto auta. Je možné, aby dělaly 3 klíče, úplně to samé a mohli za to klíče? 

• 2 týdny později...

Vyloženě na klíči bliká dioda o tom, že je baterie mrtvá?

V 27. 5. 2022 na 15:32, tibi225 napsal:

ahoj prebrodil som sa celym forom a nic som nenasiel az sa desim  v kluci od auta musim menit raz tyzdene baterku nieco ju vybija tusi niekto ze co ???

cr2032 mal som aj original od skodovky aj vartu aj gc aj setky mozne a vydrzi mi v kluci tyzden baterka potom mrtvo nic ... skusil som aj druhy kluc a to iste stretol sa stym niekto ???? 

Ano, měl jsem problém, pomohlo manuální odemčení a zamčení (několikrát po sobě) přes vložku zámku. Pak vybíjení baterky v klíči přestalo, asi se to spárovalo. U více klíčů současně se mi to neprojevovalo.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.