Michal B. Vloženo 31. Květen 2022 Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 Zdravím, skoro každý týden mi svítí nějaká aktualizace. Superb IV MR2021 Infotaitment Columbus. Hodně jsou tam update systému, změny nepozoruji ale seznam změn je někdy dost obsáhlý a někdy drobnosti. Včera se mi tam svítily tři updaty, Dvě apky a jedna systémová. Systémová se vždy stáhne a aktualizuje ručně až auto stojí. Všiml si někdo někdy nějaké změny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel B Vloženo 8. Červen 2022 Sdílet Vloženo 8. Červen 2022 Mám to uplně stejný, žádné změny po updatu jsem nepozoroval a mapy se pořád neaktualizují :/, stále verze 21.9. Ani z flešky to aktualizaci nenačte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 8. Červen 2022 Sdílet Vloženo 8. Červen 2022 Já teď nevím, jestli to vůbec jde, používat ten infotainment bez profilu, ale máš přihlášený uživatelský profil v rádiu, že? Update map (a nesjpíš i všeho ostatního) vyžaduje přihlášený uživatelský profil i v případě aktualizací z flashky). Jestli tam do toho vstupují další faktory, to bohužel nevím, ale jen vím na 100%, že je nutné mít uživatelský profil. Znám některé uživatele Passatu s MIB3, kteří v minulosti tam totiž neměli ten profil a používali hosta a měli s tím problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 13. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2022 Dnešní update a příbyla mi položka v menu infotatimentu - svolavaci akce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 14. Červen 2022 Sdílet Vloženo 14. Červen 2022 Také jsem včera večer provedl aktualizaci, ale ráno po dlouhém načítání na mne čekalo nepříjemné překvapení :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stonek Vloženo 20. Červen 2022 Sdílet Vloženo 20. Červen 2022 Už asi 14 dní mi visí aktualizace v tomto stavu. Restarty nepomohly. Mám tomu ještě dát čas? MIB3, MR2021 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Ninaj Vloženo 13. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2023 Caute, mam superb 2018, v nom asi Bolero? 5Q0035840C H41 SW 0472 Da sa tam nieco aktualizovat? Podla vin mi nenaslo nic k aktualizacii z ofiko stranok. Da sa niekde stiahnut posledna aktualizacia? Ake su tu moznosti ofiko aktualizacie a tym, ze mi to niekde spravia? Co by sa dam dalo dat navyse? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 13. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2023 A dovod,preco chces aktualizovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Ninaj Vloženo 13. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2023 Neni vzdy najlepsie mat poslednu oficialnu aktualizaciu? Celkovo tazko povedat, auto mam tyzden. Obcas to zblbne/zasekne, a ak su tam nejake opravy chyb, atd. tak by to bolo fajn. Ako uprimne nemam to s cim porovnavat, netusim ako su na tom novsie/starsie auta, co vsetko sa da nastavit, doplnit, atd. Jedine co viem, ze chcem casom, ked budu peniaze, dorobit area view/360 kameru. Neviem ci to tento system zvladne. Ale ak by som este musel menit radio, tak uz na to kaslem a neham to tak ako to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 13. Ledna Sdílet Vloženo 13. Ledna Toto by zajimalo i mne... Ale zda je to mozne to nevim. Nekde psali, ze se musi sehnat spravny sw dat na kartu a aktualizivat v radiu nejak tak. Ale jelikoz se to tu neresi tak to asi nejde ? No treba se nekdo ozve kdo ma zkusenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Ledna Sdílet Vloženo 14. Ledna Aktualizovat zpravidla jde, ale ne oficialne. Nova verze se vetsinou najde na mibsolution, coz je rekneme duveryhodny zdroj. Ale je potreba byt opatrny, aktualizovat pro dany SW Train atd. Chce to prvne samostudium, aby clovek vedel, co dela. Na webu to novejsi sw neukazuje, stejne tak se k tomu stavi servisy, ktere to nerady delaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 14. Ledna Sdílet Vloženo 14. Ledna Jasny takze radeji nechat na nekom kdo tomu plne rozumi nebo nechat jal je... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenixx Vloženo 26. Ledna Sdílet Vloženo 26. Ledna zdar borci, aktualizoval uz niekto na 480 ? nejake vyhody/nevyhody ? videl som rozpis zmien, je tam toho dost tak ci sa to oplati alebo do toho nesparat zbytocne - zaujimaju ma realne skusenosti, momentalne na 478 ... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokino Vloženo 29. Dubna Sdílet Vloženo 29. Dubna Zdar borci...aká je najnovšia verzia softvéru Columbus ? mne píše 0270... Je to staré, či nové ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Května Sdílet Vloženo 4. Května To záleží na tom, co je to za Columbus. Pod tím názvem se dodávalo x různých typů a provedení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokino Vloženo 9. Května Sdílet Vloženo 9. Května mám superb III r.v. 2021 .... neviem, ako zistím, ktorý typ Columbusu tam je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plavkatomas Vloženo 12. Srpna Sdílet Vloženo 12. Srpna Ahojte. Stal som sa vlastnikom Superb 3 Combi po fl. Mam v nom radio Amundsen MIB3, kde je firmwer 0270. Cital som po nete, i tu na fore, ze to je "mrtvy" firmware plny chyb. Chcel by som to updateovat na 0324. Autorizak to vedia spravit,ale velmi sa im do toho nechce. Neaktualizoval to niekto? Bolo mi povedane,ze to moze skoncit tak, ze nepojde navigacka a dalsia vybava a i tak to vyriesi len autorizak .. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 16. Srpna Sdílet Vloženo 16. Srpna Zaplať si conect aktualizuj.a keď to skape tak potom to reklamuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plavkatomas Vloženo 16. Srpna Sdílet Vloženo 16. Srpna Mapy sa aktualizuju,ale firmware nie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 16. Srpna Sdílet Vloženo 16. Srpna (editace) Když není důvod, tak ti to nic nabízet nebude. Možná časem výrobce uvolní tuhle aktualizaci OTA. PS: jestli není problém, budeš to platit jako komerční zakázku. Ale jak jsem psal, neopravuj, co není rozbité! Editováno: 16. Srpna, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plavkatomas Vloženo 16. Srpna Sdílet Vloženo 16. Srpna V autorizaku mi povedali,ze je najnovaia aktualizacia tusim verzia 0324....velmi sa im do aktualizacie nechce....a aj tu na fore riesili,ze update im neponuka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 16. Srpna Sdílet Vloženo 16. Srpna (editace) dej sem vinko, nebo do sz Editováno: 16. Srpna, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 16. Srpna Sdílet Vloženo 16. Srpna @plavkatomas v tvém případě je NUTNÉ nejdřív udělat update na SW 308 a potom na 324. V jiném případě bude opravdu problém. Jinak nevidím důvod, proč by se toho měl autorizák obávat. Zaplatíš jim to a budeš mít nejaktuálnější soft. Pakliže po nich chceš jen tak aktualizaci, tak se můžou kroutit. Nicméně když jim to obalíš "nějakými problémy s infotainmentem, tak by nemuseli mít námitky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.