Zdenek90 Vloženo 26. Březen 2023 Sdílet Vloženo 26. Březen 2023 Ahoj, jak to dopadlo s tou kalibrací? Je potřeba něco s tím dělat? Mám teď stejný problém, že mi teče levý přední a chtěl bych si je s kamarádem automechanikem vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidmax Vloženo 28. Září 2023 Sdílet Vloženo 28. Září 2023 Ahoj, nedostal som sa stále k výmene - premýšľam skorej nad výmenou za facelift v Hybride - Každopádne dostupnosť je veľmi nízka tohto auta, v počte ktorý spočítaš na dvoch rukách na celom území Slovenska. Každopádne kalibrácia je ľahká, vymení sa - zdvihne sa auto do vzduchu ( aby sa nedotýkali pneumatiky zeme ) a spustí sa kalibrácia skrz diagnostiku a uložia sa hodnoty. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipisek Vloženo 9. Března Sdílet Vloženo 9. Března Ahoj. Vím, že tady řešíte Škodu, ale je to koncern a mělo by být stejné a už nevím, kam se obrátit, protože nikdo neví......... Mám VW Scirocco 2015 s DCC. Dával jsem sportovní pružiny Eibach, kola 18. Auto líp sedí, ale mám pocit, že je to tvrdé.......... Četl jsem něco o kalibraci podvozku DCC po změně pružin, která s tím pomůže. Ví někdo přesně co s tím mám udělat nebo na koho se obrátit, kdo by mi s tím pomohl a nastavil, zkalibroval? Samozřejmě, že zaplatím, ale potřebuji to vyřešit. Nejlépe z jižní Moravy? Ve VW nikdo nic neví v originál servisech také ne. filip, Brno, tel 725890219 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 11. Března Sdílet Vloženo 11. Března https://www.briskoda.net/forums/topic/492516-how-to-dcc-recalibration/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipisek Vloženo 11. Března Sdílet Vloženo 11. Března ahoj, díky, toto jsem četl. Napojili jsme OBD, ale problém je v tom, že když dám načíst podvozek, tak mi to neukáže žádné hodnoty (žádná procenta jednotlivých tlumičů) a napsalo mi to, že je jednotka nedostupná. Hledám někoho, kdo ví co s tím, kdo se v tom vyzná a pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 13. Března Sdílet Vloženo 13. Března (editace) Caute, planujem menit DCC na prednej naprave kvoli tomu, ze auto uz nie je take pevne v zakrutach (nove zimne gumy a pevne napravy). Predsa len ma cca 150tis nabehane. Kludne mi napiste do spravy, ale je tu nikto, kto by mi to vymenil v ramci BA ? Editováno: 13. Března, autor: Martin_V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanleyvanko Vloženo 14. Května Sdílet Vloženo 14. Května Zdravím je potrebné meniť aj pružiny keď idem meniť DCC tlmiče? Alebo pokiaľ niesu vyťahané tak mam nechať pôvodné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Textik Vloženo 14. Května Sdílet Vloženo 14. Května Ja som menil tlmice a pružiny ostali staré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanleyvanko Vloženo 15. Května Sdílet Vloženo 15. Května A neboli už moc vyťahané? Pri koko km si menil tlmiče? Ja už som skoro pred 200tis. km tak neviem či by nebolo lepšie vymeniť aj pružiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Textik Vloženo 15. Května Sdílet Vloženo 15. Května Cca 170tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.