bkruzikova Vloženo 22. Červen 2022 Sdílet Vloženo 22. Červen 2022 Dobrý den, prosím o informaci. Nechala jsem si vyměnit čelní sklo u superba 2 a na novém skle je ve spodní části asi 3 cm pruh který je rozmazaný docela mi to vadí při řízení jelikož je rozmazaná silnice. Je to u skla běžné nebo je to vada skla. Děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 22. Červen 2022 Sdílet Vloženo 22. Červen 2022 jestli to neni ňakej rozmazanej bordel tak to samo správně neni taky jde o to jakej no name tam napasovali servisní skloodborníci ..... .. to bych vážně nechtěl ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 22. Červen 2022 Sdílet Vloženo 22. Červen 2022 Já měl přesně tenhle rozmazaný pásek na Rapidovi z výroby. A to bylo určitě originální sklo. Je fakt, že na S2 před výměnou okna nic takového nebylo, ale na novém vyhřívaném skle už je taky. Další věc, které jsem si po výměně všiml, že je vyšší ta začerněná část a už není vidět pod kapotu. Je možné, že ten rozmazaný pruh je tam vždycky, ale v jiné výšce, anebo to tam opravdu některá skla mají. Ze začátku mi to taky vadilo, ale naučil jsem se nevšímat si toho, stejně jako drátků výhřevu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.rs Vloženo 22. Červen 2022 Sdílet Vloženo 22. Červen 2022 To stejné se mi stalo u Rapida (výrobce skla AGC) - origo sklo z výroby bylo OK. Pak sem ho měnil (v AS, originál, taky od AGC) a byl tam pruh. Ve spodní části rozmazané, tahalo mi to oči, no hrůza. Někde v sekci rapid je to popsané i s fotkama, snad. Reklamoval jsem. Dostal jsem další sklo (dtto, originál, od AGC) a bylo to úplně stejné ... byl jsem s tím u nezávislého auto-sklenáře a ten mi řekl, že by to mohlo být i horší. Že běžně objedná originál skla a kolikrát je musí vracet, protože mají právě takové různé vady. Bavil jsem se o tom i se zástupcem AGC a ten říkal, že záleží na konkrétním modelu auta. Některá mají na tyto vady prostě náchylnější sklad - když to zjednoduším. Vzdal jsem to. Už cca 2 roky ho tam mám a zvykl jsem si. Ikdyž první půlrok byl krutý. Obdobně to měl známý na Dacii ... Nejlepší je prostě originál sklo z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bkruzikova Vloženo 22. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2022 Tak to je super, zítra teda zajdu na reklamaci tak sem zvědavá jak dopadnu. Jelikož si na to asi těžko zvyknu. Moc děkuji za názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.rs Vloženo 22. Červen 2022 Sdílet Vloženo 22. Červen 2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.