mikl Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Může mi nekdo prosím nafotit, jak vypadá ten prof-svar na autě přidělaný a oddělaný? A jak vypadá ta samotná koule odmontovaná? To kvůli té díře v rezervě. Fotku kdyžtak na m.dudek@cmail.cz, ať nehltíme forum.Chtěl bych prostě něco, co má sklápěcí zásuvku, takže když odmontuju kouli, tak není nic vidět a je mi jedno, jestli při tom budu muset povolit 2 šrouby nebo zatočit ružicí, případně zavrklat nějakou páčkou. Prosím pane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Vyklopená zásuvka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 tak to ja mam jiny...zkusim to dnes nafotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 2 Baurak-Já měl původně také starší model,ale po ráně od čepičáře jsem dostal tento. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 (editace) 2 Mikl: Díky za fotky. A tenhle bajonet se vejde do toho boxu v rezervě? A je to ten Prof-svar? A teď jsem koukal jseště do DP a tam jsou uvedeny firmy Prof-svar a Peka. Netuší někdo kdo ta Peka je a jaký je na ní kontakt? Na netu nemůžu nic najít. No nebylo by lepší, kdyby dělali jen jedno a dávali ho zadarmo? Editováno: 3. leden 2007, autor: MaD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 2 Mikl: Díky za fotky. A tenhle bajonet se vejde do toho boxu v rezervě? A je to ten Prof-svar?A teď jsem koukal jseště do DP a tam jsou uvedeny firmy Prof-svar a Peka. Netuší někdo kdo ta Peka je a jaký je na ní kontakt? Na netu nemůžu nic najít. No nebylo by lepší, kdyby dělali jen jedno a dávali ho zadarmo? no to by klidne mohli , klidne i zadarmo ... jen to auto by pak stalo o 8000 vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Tak mi v Prof-svaru nabídli tažné s bajonetem, montáží a všema potvrzeníma pro zapsání do techničáku za necelých 5100,- Tak do toho asi po výplatě půjdu. Dík všem za vaše rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 A tenhle bajonet se vejde do toho boxu v rezervě? Padne tam jak zadek na hrnec. Montáž háku je jednoduchá,jenom se nastrčí do otvoru ve výstuze nárazníku a tahem páky se zajistí a zamkne.Při demontáži se páka odtlačí dopředu a hák vypadne vlastní vahou. Montáž celého tažného je taky snadná,je to výměna výztuhy nárazníku za výztuhu s tažným zařízením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Tom Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Může mi někdo prosím poradit, jaké tažné zařízení - bajonet a jaké jsou druhy a které je nejméně vidět - které je nejlepší. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Pozri sa na tému aké ťažné na kombíka . Odkaz na tú tému neviem urobiť ale keď budeš hladať nájdeš ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=17641 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Takový dotázek... je nějakej rozdíl mezi tažným na klasiku a 4x4 kombajna ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Takový dotázek... je nějakej rozdíl mezi tažným na klasiku a 4x4 kombajna ? V tom od ProfSvaru žádný,na obě verze je stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Takový dotázek... je nějakej rozdíl mezi tažným na klasiku a 4x4 kombajna ? V tom od ProfSvaru žádný,na obě verze je stejný. Přehlédl jsem to 4x4. Stejný je na kobajn a krátkou brzd.přívěs 1500 kg. Platí to i pro obě verze krátká i dlouhá 4x4 1600 kg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Ahoj, nejde mi odemknout a sundat tažné zařízení. Klíček tam dám, ale nejde s ním otočit. Asi je to zarezlé a nebo přestal fungovat ten zámek. Nevíte jak to umravnit? Popř. by helflo i konstrukční schéma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptor181 Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Nastriekaj to nejakym ROSTLOSER ci ako sa to vola, alebo WD40. Potom to skus po 10 minutach rozhybat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 vecer ti to nafotim,ale jak rikal kolega,strikej,strikej........pootocit musi jit lehce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 taky mi to nešlo a prostříkal jsem to vším co jsem našel.... a povolilo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 vecer ti to nafotim,ale jak rikal kolega,strikej,strikej........pootocit musi jit lehce tak to mam nafocene,ale nenacita me to vubec kartu s fotaku a ani pres kabl to nejde,tak nevim co s tim,ta demontaz je lehka,,montaz horsi,kdyz nebudes vedet,napis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Tak jsem do zámku nastříkal několikrát WD40 a klíčem ani nehnu :-( Zkusil jsem i lehce poklepat kladivem, ale vůbec nic. Chová se to, jako kdybych měl špatný klíč ... Možná jsou kousnutá stavítka ale při zasunování klíčku cvakají. Nějaká ta fotečka by pomohla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 a jaky mas klic?Ja mam dva,jsou to oboustranne klice,mam na klici cislo 193,jinak to tam musis strcit,pootocit klicem a odemknout,klic pak vytahnout,pak levou rukou rukou chytnout zaves a pravym koleckem povytahnout a otocit ve smeru hodinovych rucicek az nadoraz,pak zaves vytahnout smerem dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 jak do FABky, jen menší ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Zkuz opravdu někde sehnat sprej na zarezlé součásti ....uvidíš že to pomůže ...taky nevím jak se jmenuje ale mám ho doma tak ti to případně zjistím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.