Publikováno Listopad 26, 200618 r Vybila se mi baterka v klíči, tak jsem jí vyměnil a teď mi nejde centrál na dálku, neví někdo jak se znova kóduje klíč?
Listopad 26, 200618 r OT: za jak dlouho se ti vybila? me drzi uz skoro dva roky a zil jsem v tom, ze az se vybije, tak ji vymenim a jede se dal
Listopad 26, 200618 r Autor eee, to je jedno z aut co nám přivezli k prodeji a v jednom klíčí byla vybitá baterie, ta octávka má teprve 60 000km. Tak asi hodne zamykali a odmykali
Listopad 29, 200618 r Dost divné že komfort zapomene dálku?????musí si to pamatovat i když se vše odpojí jak auto tak baterie v ovladači.....!!!!! M.
Listopad 29, 200618 r Skús, raz odomknúť a hneď zamknúť kľúčom, a potom by mala fungovať aj diaľka, mne to semtam tak funguje. Upraveno Listopad 29, 200618 r od 62454
Listopad 29, 200618 r Autor tak v servisu mi řekli, že se to občas takhle rozhodí, že po výměně nejde,tak tam jsem v pátek objednanej, uvidíme co se dovim )
Listopad 29, 200618 r měli by jste se držt hlavně odborných názvů nebo jak to nazvat.Bochybuji,že budete k dálce přizpůsobovat klíč
Prosinec 13, 200618 r Vraž klíč (druhý) do zapalování, zapni ho. Tím klíčem, co ti nejde z venčí zamkni zámek u dvěří, zmáčkni dálku. Pak by měl fungovat, snad si to pamatuju dobře.
Prosinec 14, 200618 r OT: za jak dlouho se ti vybila? me drzi uz skoro dva roky a zil jsem v tom, ze az se vybije, tak ji vymenim a jede se dal Já prodával Fabii po 3,5 letech a ve sklopným klíčku jsem měl stále původní baterii. Používaný byl několikrát denně (víkendy teda jen občas). A to jsem jednou při mytí oken vykoupal ten klíček ve kbelíku s vodou. Ani jsem ho nerozebíral, jen jsem z něj vyklepal vodu, tedy spíš z jeho záhybů, úpně dovnitř se nejspíš nedostala.
Prosinec 17, 200618 r sice to sem nepatri, ale chtel bych vedet jestli je mozne dodelat ke standartnimu klici, takovy ten vystrelovici s dalkovym ovladanim. dekuji
Prosinec 22, 200618 r a nejaka rada jak to poznam? koukal jsem na strankz alesia a ten tam neco takoveho nabizi, ale nejsem si tim moc jisty
Prosinec 23, 200618 r Když zamkneš klíčem,bliká Ti SAFE kontrolka?Pokud ne ,tak máš problém v zámcích nebo něčem jiném.může to být i špatně namontovaným rádiem.
Leden 3, 200718 r Moze mi niekto vysvetlit aky suvis ma zle zapojene radio s dialkovym ovladanim CZ? Podla schemy je konektor radia priamo napojeny na reproduktory a s riadiacou jednotkou komfortnej elektroniky(v nej je cip pre dialk. ovladanie)-OCTAVIAI,2001
Květen 18, 200718 r tak jsem to zkoušel a stále to nejde tak asi je dálka už v hajz... Pokud nejde otevřít dálkovým ovládáním kvůli nesouhlasu kódu, provádí se synchronizace takto: zmáčkni tlačítko na dálkovém ovladaní a pak do jedné minuty odemkni klíčem dveře.
Červen 22, 200718 r tak jsem to zkoušel a stále to nejde tak asi je dálka už v hajz... Pokud nejde otevřít dálkovým ovládáním kvůli nesouhlasu kódu, provádí se synchronizace takto: zmáčkni tlačítko na dálkovém ovladaní a pak do jedné minuty odemkni klíčem dveře. ja mam presne rovnaky problem - nahradny kluc ktory normalne vobec nepouzivam mi nefunguje (dialkove ovladanie). Ked otvorim klucom tak sa po chvilke spusti alarm (original) ale nastartovat s nim ide... Navod popisany vyssie (presne ako je v navode k autu) nepomohol, stale to iste. Ledka pri stlaceni tlacitka blika rovnako ako na kluci kt. ide. mate nieto inu radu alebo mam ist rovno do servisu? Dik!
Červen 26, 200718 r To nikto nevie pomoct??? :help: tak jsem to zkoušel a stále to nejde tak asi je dálka už v hajz... Pokud nejde otevřít dálkovým ovládáním kvůli nesouhlasu kódu, provádí se synchronizace takto: zmáčkni tlačítko na dálkovém ovladaní a pak do jedné minuty odemkni klíčem dveře. ja mam presne rovnaky problem - nahradny kluc ktory normalne vobec nepouzivam mi nefunguje (dialkove ovladanie). Ked otvorim klucom tak sa po chvilke spusti alarm (original) ale nastartovat s nim ide... Navod popisany vyssie (presne ako je v navode k autu) nepomohol, stale to iste. Ledka pri stlaceni tlacitka blika rovnako ako na kluci kt. ide. mate nieto inu radu alebo mam ist rovno do servisu? Dik!
Březen 22, 200817 r To nikto nevie pomoct??? :help: Pokud nejde otevřít dálkovým ovládáním kvůli nesouhlasu kódu, provádí se synchronizace takto: zmáčkni tlačítko na dálkovém ovladaní a pak do jedné minuty odemkni klíčem dveře. ja mam presne rovnaky problem - nahradny kluc ktory normalne vobec nepouzivam mi nefunguje (dialkove ovladanie). Ked otvorim klucom tak sa po chvilke spusti alarm (original) ale nastartovat s nim ide... Navod popisany vyssie (presne ako je v navode k autu) nepomohol, stale to iste. Ledka pri stlaceni tlacitka blika rovnako ako na kluci kt. ide. mate nieto inu radu alebo mam ist rovno do servisu? Dik! Jak jsi dopadl v servisu? mam stejny problem-po vymene baterie blika dioda ale auto nereaguje ani po synchronizaci dle manualu :-(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.