Octavinek Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Zdravím chlapi, kamarád mi v dobrém nastavil automatické zamykání dveří po rozjezdu, no vydrželo to asi 2 měsíce a teď když se dveře zamknou PZ se opět sami otevřou, a při každém rozjíždění v nich znovu hrkne ve snaze se zamknout, zamčení vozu funguje bez problému!!?? Pak mi zlobí kontrolka ve dveřích řidiče, vydím to na zámek 5.dveří , když to zamknu klíčem a pak alarm většinou se rozbliká, ale jak to vezmu pouze dálkou, tak nebliká!! Poraďte prosím!!Díky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holhas Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 mám totožnou závadu! když zamknu zevnitř knoflíkem na dveřích u řidiče,zadní pravé dveře se pak otevřou.Dioda mi taky nesvítí,pokud nezamknu 2x klíčem ve dveřích....Když zamykám zvenku dálkovým ovládáním nebo klíčkem,zamknou se všechny dveře i ty zadní pravé... :-// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 2. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Zdarec, no jo no, ale co s tím, když víc bouchnu PZ dveřmi po rozjetí se sami zamknou?? A ta dioda nebliká vždy když je zima!!?? Že by nějaký špatný kontakt v zámku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holhas Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Prý se mám kouknout na dráty ve dveřích (u mně teda v PZ),jestli v té průchodce nejsou nějak přežvejklé a nezkratujou se a pak že to kdyžtak budou dělat mikrospínače u zámku... Tak uvidím jestli na něco přijdu,zkusím to celé prostříkat kontoxem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VPetr Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Perun s Vama...kuci zlati...Oc,1,6, Omlouvam se predem ze prikladam svuj problem s centralem,k tomuto prispevku,ale zda se mi ze by zde bylo na foru precentralovano. Delal jsem diagnostiku na Oc. a problem je ten ze se auto samo otvira a obcas se stahnou sam i okna...i Diagnostika vyjela tyto chyby.... 01031 29-10-zkrat na kostru 01030 29-10-zkrat na kostru 00928 27-00 -implausible signal 00929 27-10-implausible signal-Intermittent Mohl byste mi prosim nekdo poradit,co je to za chyby a jak se daji odstranit?? Ci trochu osvetlit propojeni centralu??? dekuji predem....i zadem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Na 99 % mikrospínače.... dělá mi to taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 (editace) Ano vetsinou take, kdyz zastavite auto a zase se rozjedete tak se auto uzamkne. Je to diky tomu, ze jeden mikrospinac nemaka - ten zamk. Takze si to porad mysli ze vuz je odemk. takze po prekroceni 20 se zamkne, ale po zpomaleni pod 20 a naslednem zrychl. nad 20 se zase auto zamk. aniz by se dvere odemk. Editováno: 2. Prosinec 2006, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 3. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Zdravím, a ty mikrospinače, jsou nějak samostatně, nebo je to součást zámku?? Máte někdo zkušenosti s výměnou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VPetr Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 ...takze jsou to microspinace??? Auto se samo odemika,stahuji se okna,ale prevazne je to u stojiciho auta.... Da se to pokoupit nekde??A to je nekde v prostoru zamku???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 ...takze jsou to microspinace??? Auto se samo odemika,stahuji se okna,ale prevazne je to u stojiciho auta.... Da se to pokoupit nekde??A to je nekde v prostoru zamku???? Tady to Cosby nafotil, když to měnil: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1261&st=25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 3. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Díky, to jsem rád že jsem se o tom něco dozvěděl! Ale nevíš co je to za zámek co tam cosby ukazuje!!?? Dveřní nebo kufrový!!?? A nevíte někdo kde by se sehnal ten microspinač?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VPetr Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 kuci muzete mi (nam) poradit kde se da mikrospinac koupit??? ci poresit??? Dekuji dekuji za odkaz...hodne uzitecny!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Mam podobny problem, LZ dvere odcas zamknou obcas ne. Dvakrat trikrat se zamkoun pri zamykani klicem, pak ne ale staci zacvaknout knoflik a pak to zase funguje. Dalsi problem mam s vnitnim zamykanim, kdyz zamknu auto zevnit, tak se neodblokuji dvere spojujezdce. Kdyz vsak parkrat zamknu a demknu, tak se to najednou otevre a chodi to normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peth Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Já bych překontroloval kompletně kabelový svazek v PZ dveřích, jestli není porušená na některých drátech izolace a někdy nekostří. Já došel tak daleko, že mi to začalo přepalovat pojistku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Ja mel jednou podobne problem, s LP dvermi. Obcas se zamko cele auto, obcas nic. Myslel jsem ze to bude mikrospinacem, ale kdyz jsem to rozebral a promeril tak bylo vsecko v poradku. Pak jsem se jeste koukal na to jak je to pripajene na DPS. U toho pripojovaciho konektoru byl ten spoj popraskany. Takze stacilo prohrat pajkou a dvere o5 fungujou. Pak jsem mel dalsi problem s LZ dverma. Proste mi prestala komunikovat jednotka. Obcas jela, obcas ne. Nejlepsi na tom bylo ze se mi to jednou zamklo a uz to nechtelo najet. To uz jsem resil jak to otevrit bez nasili. Ale nahodou se to chytlo a jednou odemklo. Pricinou byl prelomeny drat v pruchodce v konektoru ve dverich. Ten jsem nadstavil a zas vsecko jede. Tak kdyz tak se zkuste podivat na ty konektory, pak na ty spinace. Pokud nic tak prolezt svazek po dratu od komfortky po central. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.