Květen 4, 200817 r Brno toje to Hlavni mesto ze?.. pak je Dolní Němčí,Praha, atd. Jjjj,Dolněmčí. V kačáku jsem se koupal.
Květen 9, 200817 r tak ja jsem z Oxfordu, ale puvod je Karlovy Vary......koukam zatim nikdo myslim z tech Varu
Květen 15, 200817 r Kamenice, jižně cca 20km od Prahy. Skuheř vedle nás je teď mnohem známější (Sahula)
Červen 2, 200817 r FRYDEK - MYSTEK ZDRAVI VŠECHNY.. skoda,mohli jsme pokecat, kdyz jsem tam jezdil tri roky, pristi tejden tam jedu snad naposledy
Červen 2, 200817 r koukám, že je tady dost Prostějováků...tak já taky Prostějov.... i když...přes týden Praha... no jo....práce v PV není moc...
Květen 17, 200916 r Koukam ze tohle tema nejak utichlo.Poctive jsem ho zase cely probehnul a zjistil ze jsem na tom asi nejhur ze vsech.Z toho nejsevernejsiho vybezku jsem tady asi jenom ja.Neblizsiho dalsi cleny jsem lokalizoval tak 40-50 km.To je pech. Tak jestli je tady nekdo z oblasti Rumbukr,Varnsdorf tak se hlaste.
Květen 17, 200916 r A to já jsem z rodiště těch vašich čtyřkolových hraček .. v MB jsem se narodil a celej život bydlím kousek opodál, v jedné celkem klidné vesničce
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.