Lanny Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Ahojky Johane, je dobře,že tak perfektně propaguješ ty naše nádherné Mariánky a vlastně celé západní Čechy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 (editace) Ahojky Johane, omlouvám se,píšu to z iphonu a přehmátl jsem se - díky Editováno: 21. Říjen 2014, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 No a kdyby jsi to psal z iphonu, to by teprve bylo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 NO DASTAL JSI DĚDKA STARÝHO, TO ABYCH TO SNAD I OPRAVIL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Bo tu všichni pišu, tak tež se přidam kaj meškam. Ostrava!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacyk1 Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 Jsem z Uh. Hradiště ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Havířov 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klimimo Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Ahoj jsem původem z Mariánských Lázní,pak Plzeň a teďka Dobřany u Plzně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnyy Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Zdarec hledej 73401 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Hele tak to dokonce z Ráje :-) tam pracuju :-) je třeba se někdy potkat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 A na srazu nebyl ani jeden , stydte se 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 mno ani nevíš jak mě to štve jsme byl v Brně a nedalo se svítit :-( příště dorazím :-) i když já teda na žádném srazu zatím nebyl mno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Ani jsem nevěděl, že tu tenhle topick je... PLZEŇ - sever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 A k cemu vubec je? Kazdy kdo chce to ma v profilu, ne? Brno + Zlín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Luky, na podpisy se většinou nejdeš jen tak koukat do profilů, já sice po pročtení prvních 12-ti stran na žádného Škodovkáře z Plzně, resp. Plzně-severu nenarazil, ale třeba bude mít někdo větší trpělivost a pročte to až sem a napíše, že chce třeba pokecat, nebo tak něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Ale jo, na hledani lidi na pokec to muze byt dobre. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Pokud je zde někdo z Plzeňska, a chce pokecat osobně, koukněte SEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirikz Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Louny + Žatec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.