plzen77 Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Ahoj, prosím o radu ohledně dálkového ovládání. Mám Škoda FabiaI combi 1,4 r.v. 2002 s originál centrálem a chci si pořídit DO a nevím jaké,tak poraďte a pokud by tu byl někdo kdo by mi byl schopen toto namontovat. Jsem ze Sušice okr.Klatovy. Předem děkuji za info.Otas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 můžu namontovat origo DO - včetně výměny komfortky a vystřelovacích klíčů, vyřezání a nakodování.. včetě dojezdu oken přes DO.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJ Pietro Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 ahoj, chtěl bych vědět jak finančně i pracovně by bylo náročné napasovat jak centrál na DO tak i el. okna na mou novou (starou) fábii 1,4MPI r.v.2000 Clasic která je v totálním základu. nebránil bych se asi ani věcem z vrakáče, vydundala mě koupě vozu. díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 i s prací bych to viděl +/- 10 tis. Materiál z vrakárny (zámky, 4x stahovačky, komfortka, ovladače, kabeláž, DO...) 5000 až 7000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri92 Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 Ahoj,zrovna teď řešim to samý,4 zámky,stahovačky(jen předek),motorky,komfortku a komplet kabeláž z celýho auta sem sehnal za 2500,- tak teď už jen tu montáž..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJ Pietro Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 Ahoj,zrovna teď řešim to samý,4 zámky,stahovačky(jen předek),motorky,komfortku a komplet kabeláž z celýho auta sem sehnal za 2500,- tak teď už jen tu montáž..... [/ z vrakáče to máš přes známého nebose to tak normálně pohybuje?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri92 Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Nebylo to z vrakáče,sehnal sem to na jednom foru....jinak je to různý ty ceny,záleží na koho natrefíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Dobry den rad by som sa spytal na DO mam fabiu 1,4 mpi comfort 2001 rocnik som druhy majitel a mam aj DO ale je to asi dorabane lebo je k tomu taky otrasny ovladac a este aj zacina odchadzat to tlacitko a funguje tak jak sa mu chce.. chcel by som sa spytat ci sa daju nejak vymenit len tie dialkove ovladacec alebo ako som cital vyssie treba aj tu krabicku celu... popripade kde najdem tu krabicku na DO nech sa pozrem co to je zac?? ... dakujem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 Známemu jsem před chvíli vyměnil komfortu ve Fabii za 433E. Vše včetně dálkového ovládání fungovalo dobře. Jen jsme zjistili, že se prohodila funkce ovládání levého a pravého okna. Na panelu u řidiče se najednou pravým tlačítkem ovládalo levé okno a obráceně. Nenapadá někoho, čím by to mohlo být? Nemohla třeba komfortka pocházet z "praváka"? Vyřešil jsem to tak, že jsem přehodil ve svorkovnici drátky od spínačů. Ale stejně mi to vrtá v hlavě... Nikde ve schématech jsem nenašel, jestli je potřeba připojit anténu ke komfortce. Ovládání funguje z více než 10m, tak jsem to neřešil. Na jakém pinu je anténa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 cawte, planujem kupit toto univerzalne centralne uzamykanie http://www.jabloshop.cz/fb-4k-sada-centralniho-zamykani-pro-skodu-fabia a mam doma 2 vyskakovacie kluce ktore staci dat vyfrezovat a ja chcem vediet ze keby som kupil tu komfortku 433e a to central ci by sa dalo to nejak zladit aby fungovalo dialkove ovladanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvrabec Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Abych nezákladal nové téma, pisnu sem. Zdědil jsem po otci Sedana r.v. 2004 s originál centrálem + přední okna v elektrice. Otec úmyslně nechtěl dálku, nicméně mě to po měsící bez ní vytáčí. Našel by se někdo z Brna a okolí kdo by nabídl možnosti a případně dodělal? Jsem elektrikář/ajťák, takže co se aut týče, vím kam nalít benzín a jak otevřít kapotu Kdyžtak pište přímo na tvrabec @ me.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Jestli si elektrikář aspoň trochu, není to takový problém. Já to budu montovat o víkendu a nevidím v tom problém. Dělal jsem to už jednou a když dodržíš základní pravidla, tak to jde v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmartjan Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Nevíte o někom v okolí Uherského Hradiště, kdo by mi dodělal dálkové ovládání k centrálu, eventuálně tempomat? Mám jedničkovou Fabii 1.4 MPI s centrálem na klíč. Auto má klimu, přední okna v elektrice, takže tempomat by to podporovat mělo. kdyžtak pisněte na icio(zavinacz)centrum.cz dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Tempomat uděláš i sám a necháš u někoho z vagem pak zprovoznit. A dálku vlastně taky.Mrkni na číslo komfortky jestli dálku podporuje,jestli ne tak druhou nejlepe i z ovladačema na bazaru-bazoši jich je dost. Pak tyčinku imo a ještě nechat vyfrézovat klíče. Pak zase vagem spárovat a je to. Ještě musíš mít pin,nebo si jej nechat vyčíst. Pohledej a pročti příslušné sekce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 nevím, jak to vychází cenově nyní. Ale když jsem dělal dálku já (cca 7 let), tak nejlevnější bylo koupit celou sadu zámků včetně klíčů s ovladači - stávala 1200 - 1500,- + komfortka cca 800,- až 1000,- Stačí přeházet a přizpůsobit. Pin na imo není potřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinho Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Dobrý den, dostala se mi do rukou Fabia I 1,4 MPI, 2002, classic.. Už tam byl udělaný centrál plus DO značka keetec.. A nefunguje ani na DO ani na klíč. Nevíte o někom šikovném kolem Zlína kdo by mi pomohl doinstalovat stahování oken aspoň ve předu + vystřelovací klíče a samozřejmě rozchodit ten centrál popř. Nainstaloval nový.. Nebo mi zaslal seznam dílů, které jsou na takovou práci potřeba.. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsada Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 Dobrý den , zajímalo by mě kolik by stál udělat Centrál na mou novou/starou fabii 2002 totální základ? Jen centrál bez Do? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.