Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Kluci potřebuju poradit ? četl jsem na skodaoctavia.cz že když chci dát na starý model rs nárazník tak musím vyměnit výstuhu nárazníku nebo stačí někde něco seříznou a malinko do toho praštit kladivem, na tom původním. Tak se chci zeptat jestli někdo nevýte kde přesně to naříznout, popřípadě jestli by nebylo foto.

Zdravím, já nasadil lehce, RS nárazník, červnou fixou jsem ho obkreslil co přečuhovalo jsem odřízl rozbruskou a průběžně zkoušel Face světla!

post-30-1165269129.jpg

delal jsem to take ... strasna opicarna !!!

Prodej svou starou na vrakac a kup tu pofaceliftovou ... rozdil je jak kde, cca kolem litru

Octavinek - ty si tam dal ostrekovace zo stareho narazniku?

Nekde mam kartonovou sablonu, prilozis na starou vystuhu; obkreslis a je to.

Poslu na dobirku za litr :D

• Autor

díky za rady asi to vyzkouším nějak odříznout, rád bych koupil přímo na facelift ale nejsou many <_<

díky za rady asi to vyzkouším nějak odříznout, rád bych koupil přímo na facelift ale nejsou many <_<

Ale přesto, kdyby jsi ty many nějak splašil, tak já mám možnost splašit novou facelift výztuhu za solidní many... :palec2:

Ale přesto, kdyby jsi ty many nějak splašil, tak já mám možnost splašit novou facelift výztuhu za solidní many... :palec2:

no vidis, to je nabidka ... :D

Kdybych faceliftoval dnes, sel bych cestou vymeny ! Za starou dostanes furt slusne zaplaceno.

• Autor

A kolik by to stálo?

• 4 týdny později...

no vidis, to je nabidka ... :D

Kdybych faceliftoval dnes, sel bych cestou vymeny ! Za starou dostanes furt slusne zaplaceno.

Tak kdyby nekdo potreboval starou vyztuhu at se ozve,urcite se domluvime.

Tak jsem taky upravoval starou výstuhu na facelift předek a zase až tak moc práce to nebylo. Stačí pár správných řezů flexou a cca půl hodiny práce. Dnes to musim u kamaráda ještě nechat svařit a natřít. Škoda času se sháněním jiné výstuhy a zbytečně vyhozené peníze, který můžu investovat jinam.

Tak jsem taky upravoval starou výstuhu na facelift předek a zase až tak moc práce to nebylo. Stačí pár správných řezů flexou a cca půl hodiny práce. Dnes to musim u kamaráda ještě nechat svařit a natřít. Škoda času se sháněním jiné výstuhy a zbytečně vyhozené peníze, který můžu investovat jinam.

jj chce to fištróóóna!! :t-_-:D

Jo jo, ostřiky z původního nárazníku!!

musel si ich nejak prisposobovat?

musel si ich nejak prisposobovat?

Ne né jen jsem vyvrtal díry a osadil!!

nemas nahodou jeste starou masku..tak me to jenom napadlo... ;) jinak pekna :)

jj, jsi blesk! Letos to dokončím k obrazu RS!

jj, jsi blesk! Letos to dokončím k obrazu RS!

jn jsem si toho vsim nejak pozde ;) ale jak rikam,pekna.....hodne zdaru pri dalsich upravach :palec2:

• 2 týdny později...

A kolik teda stojí ta výztuha? Nikdo jste to tu nezmínil

• Autor

Já jsem jí koupil za 2000kč

Pro ty, kteří stejně jako já pátrali po rozdílech mezi předfacelift a facelift výztuhou př. nárazníku. Sehnal jsem funglovku za cca 1700,- ale Made in Thailand, a pod pravou lampou jim to lehce (1-2 mm nesedělo) No ale jakž takž se to podařilo slícovat. Takže stará origoš za 2 tis. z vrakáče možná lepší volba...

Upraveno od myty

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.