Davis Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Vymenil sem starou 1,2 40kw za F II Combi 1,4 63kw a v soucasne dobe mam najeto cca 9000 tis. pri spotrebe 6,2 (docela dost to stouplo ted v zime v lete doufam spadnu na 6) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 (editace) Mě to ted v zimě stouplo o litr, no hrůza, ještě že je benzín levný Editováno: 18. Únor 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek !! bububu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El_Jacobo Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 (editace) Tak já se taky podělím o spotřebu, mám najeto 85000 km a dlouhodobá je 7,8 l. Což je na 1.6. taky docela dost. No ale zase je to většinou v pražském provozu, takže asi nemá smysl brečet nad rozlitý, (mateřským) mlíkem ...jinak mám takový OT dotaz, neberte to jako provokaci nebo rebelství, ale proč příspěvek předemnou byl editován? Jak by to měl jinak napsat? ...ale už mlčím --------------------> K příspěvku podemnou (abych nezakládal novou odpověď), jasný, chápu, služebníček, díky za osvětlení... jen mě to zajímalo, jako řadového občana Editováno: 19. Únor 2009, autor: Igor prima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 editovam byl, protoze v nem puvodne byl i text, toho co psal DAVIS tesne pred, tedy Escrito nepouzil tlacitko ODPOVEDET, ktere je az dole ( tak jako ty), ale pouzil tlacitko ODPOVEZ, ktere je primo pro poslednim prispevkem. Tim porusil pravidlo o necitovani poslednich prispevku. (a ne poprve ). Je jasny, ze pokud takhle cituje jednu vetu, nebo slovo, tak to nijak extreme server nezatizi, ale pravidlo se zavedlo kvuli citovani rozsahlejch prispevku s obrazky ap. A je i pravda, ze kazdy zbytecny kopirovani textu je zbytecny. Pokud odpoved, nebo reakce na neco nasleduje bezprostredne, tak je vsem jasne na co se raguje. Takze tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeans Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 ve světu motorů jsem se dočetl, že okamžitou spotřebu vyhodnocuje počítač , dle polohy pedálu, otáček a dalších údajů. Bere počítač při výpočtu v úvahu i teplotu chladící kapaliny? Používá počítač i informaci o množství paliva v nádrži? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 jejeje tak daleko to asi nepujde. On ten udaj totiz vlastne neni nijak extreme dulezitej, takze predpokladam, ze snaha byla to udelat co nejednoduzsi a pritom relativne presne. BTW: v sobotu sem jel UL-Neumetely takto: vzdálenost 164 km(UL-Lovosice- D8- Slany - Ruzyne- D5 Zdice- Neumetely), prumer rychl. 78km/h, cesta trvala cca 2h a spotreba 7,3l/100km. zpet to bylo dost podobny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Spotreba velmi zavisi od terenu kde sa pohybujete a co mate na aute obute... Ja na FI 40kW mavam spotrebu po meste okolo 7.5 stale a to nechodim nijak extra rychlo, ale kopcovite mesto a presemaforovane Ked sa chodilo plynulo a mimo mesta tak ta spotreba bola krasna okolo 5 az 5.5 litra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro 2 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 (editace) No co se týká té teploty, tak je jisté, že autí bere více, když není motor zahřátý. Mě třeba na neutrál a při 50 stupních motoru to bere cca 10-15l. Když se to ohřeje na 90, tak kolem 3l na neutrál.(1,4 , stejná rychlost pro oba údaje) Zda se používá výstup ze snímače teploty chladící kapaliny i pro výpočet relativní spotřeby ,nevím..... Editováno: 23. Únor 2009, autor: Miro 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 mno, kdyz je auto studeny, tak je zaplej sytic. Proto ma vetsi spotrebu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 ....dnes cesta...... Praha Cerny Most - Pardubice - Mohelnice - Olomouc a zpet pres Hradec Kralove.....odjezd rano v 5.00 hod....hrozne pocasi......vyzkousel jsem veskere mozne povrchy cest.......zpet to uz bylo lepsi......najeto 526 km a spotreba 6.1 l/100km.....obsazenost auta - dve osoby.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 pěkná spotřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas M01 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 R. 1,6 najeto jen 1250km, ale spotřeba děsivá. Po Praze 10 - 11L/100km, mimo Prahu 8,7L/100km (80% dálnice). Doufám, že to časem klesne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnak Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Moja spotreba po 1600km 6,2 l FII 1.4 16V 70%-mimo mesta 30%-mesto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Tomas M01: moc se netes. ja jezdim temer konstantne za 8, na okreskach se dostanu kolem 7,3-7,5 max. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 no neni se cemu divit. Na druhou stranu ja s HTP se mozna dostanu nekam k 6l, jenze nez nekam dojedu, tak ty si das kafe a parek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 To zas ne, nemam pocit, ze bych vymenou nejak zrychlil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Moja spotreba po 1600km 6,2 l FII 1.4 16V 70%-mimo mesta 30%-mesto nezlob se, ale nevěřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 proc ne? to se da. Pokud vazne jede mimo mesto v klidku 80-90 na 5, tak ma kolem 5l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnak Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 (editace) nezlob se, ale nevěřím Ver tomu dam zajtra foto . Idem klido pido ako pisal Blacky max do 90 a mesto do 55 a verim ak by som mal tempomat tak aj menej, cez 100 som ete nesiel Editováno: 25. Únor 2009, autor: barnak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Já tomu věřim. Když se jede pianko a je plynulej provoz, tak se dá i míň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 tak jednu jízdu umím taky na 1.4 i za 4.8 l/100 km (to je mé zatimní minimum) .... ale když napíšeš po 1600 km mám 6,2 , tak mám za to, že myslíš celkovou průměrnou ... a tomu já nevěřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-a-r-e-k Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Já mám taky 1.4, po 11.5 tkm mám spotřebu 6.9L počítáno ručně, je to průměr za celou dobu, tak 60% jízd město 15km tam, 15 km zpátky, zbytek okresky, po dálnici pouze dovolená cesta do HR a zpět, celkem asi 2300km. Zajímavé je, že teď v zimě mám při stejném stylu ježdění a stejné trase nižší spotřebu než předtím s 1.2 12V, přes léto naopak o cca 0.5 litru vyšší což přičítám zapnuté klimatizaci, kterou jsem předtím neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnak Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 tak jednu jízdu umím taky na 1.4 i za 4.8 l/100 km (to je mé zatimní minimum) .... ale když napíšeš po 1600 km mám 6,2 , tak mám za to, že myslíš celkovou průměrnou ... a tomu já nevěřím Cesta do prace 21km cca 6km mesto 15 km mimo v tom su aj 2 dediny cez ktore prechadzam + vecer spet. Tento udaj nebol nulovany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 a to je paměť "1" nebo "2"... jestli "1", tak mi napiš, kolik máš na "2" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnak Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Samozrejme ze pamet 2 zajtra dam foto z fotaku aby to bolo vydiet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.