Wassermann Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 mytrix: záleží, jak moc drahé auto máš a kolik jsi ochoten do zabezpečení investovat.... S Jablotronem mám jen ty nejlepší zkušenosti, CA 320 Akcent (oholenější verze bez vnitřních čidel) zcela bez problémů, na Feldě, provoz 5 let, žádné falešné poplachy.... Pokud máš otřesová čidla, náklonové čidlo apod. záleží na jejich správném seřízení, pak nejsou poplachy.... Nejsi - li si jistý svými schopnostmi, svěř montáž odborné firmě, která se zabezpečením vozidel živí na profi úrovni a nesvěřuj to žádnému garážistovi a ani nedělej sám - na správné montáži závisí funkčnost, spolehlivost a Tvoje celková spokojenost, pokud to odrbeš, můžeš nadávat na alarm jak, chceš, ale problém nebude v alarmu samotném... Za montáž Akcentu ve specializované firmě dáš cca 1500-2000,-Kč a máš na to v pohodě záruku... Jablotron dává na své výrobky záruku 5let, ale jen pokud to dělá tzv. autorizované servisní centrum, čili profi firma, když to budeš dělat na koleně, tak prd.... Máš-li dražší auto nebo bojíš-li se o něj trochu víc a není ti líto peněz, dej si Athose, vlastní zkušenost, zcela v pohodě, s hlídáním přes pult centrální ochrany (nebo můžeš i bez něj), v případě, že to máš přes pult, je další sleva na pojistce... Nehledě na zabezpečení, pojištěné auto bych měl. ikdyby jeho cena byla podstatně nižší, než je cena Fabie... můj názor, nikomu nevnucuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Zas bych nevynášel do nebes profi firmy Kolikrát to ten garážista zvládně daleko líp..jablotron má k alarmům návod, podle kterého to zvládne i člověk doma..jen musí trošku znát, ale je to v poho.. Vyděl jsem pár instalací od "profíků" a upřímně, utrhal bych jim ruce..nemá jít jen o to, udělat to v co nejkratším čase. Jinak s Jablotronem souhlasím..Accent nebo Athos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 mytrix: záleží, jak moc drahé auto máš a kolik jsi ochoten do zabezpečení investovat....S Jablotronem mám jen ty nejlepší zkušenosti, CA 320 Akcent (oholenější verze bez vnitřních čidel) zcela bez problémů, na Feldě, provoz 5 let, žádné falešné poplachy.... Pokud máš otřesová čidla, náklonové čidlo apod. záleží na jejich správném seřízení, pak nejsou poplachy.... Nejsi - li si jistý svými schopnostmi, svěř montáž odborné firmě, která se zabezpečením vozidel živí na profi úrovni a nesvěřuj to žádnému garážistovi a ani nedělej sám - na správné montáži závisí funkčnost, spolehlivost a Tvoje celková spokojenost, pokud to odrbeš, můžeš nadávat na alarm jak, chceš, ale problém nebude v alarmu samotném... Za montáž Akcentu ve specializované firmě dáš cca 1500-2000,-Kč a máš na to v pohodě záruku... Jablotron dává na své výrobky záruku 5let, ale jen pokud to dělá tzv. autorizované servisní centrum, čili profi firma, když to budeš dělat na koleně, tak prd.... Máš-li dražší auto nebo bojíš-li se o něj trochu víc a není ti líto peněz, dej si Athose, vlastní zkušenost, zcela v pohodě, s hlídáním přes pult centrální ochrany (nebo můžeš i bez něj), v případě, že to máš přes pult, je další sleva na pojistce... Nehledě na zabezpečení, pojištěné auto bych měl. ikdyby jeho cena byla podstatně nižší, než je cena Fabie... můj názor, nikomu nevnucuji já ho chci pojistit, ale právě ta pojistka bude s alarmem mnohem nižší víš .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 mytrix: záleží, jak moc drahé auto máš a kolik jsi ochoten do zabezpečení investovat....S Jablotronem mám jen ty nejlepší zkušenosti, CA 320 Akcent (oholenější verze bez vnitřních čidel) zcela bez problémů, na Feldě, provoz 5 let, žádné falešné poplachy.... Pokud máš otřesová čidla, náklonové čidlo apod. záleží na jejich správném seřízení, pak nejsou poplachy.... Nejsi - li si jistý svými schopnostmi, svěř montáž odborné firmě, která se zabezpečením vozidel živí na profi úrovni a nesvěřuj to žádnému garážistovi a ani nedělej sám - na správné montáži závisí funkčnost, spolehlivost a Tvoje celková spokojenost, pokud to odrbeš, můžeš nadávat na alarm jak, chceš, ale problém nebude v alarmu samotném... Za montáž Akcentu ve specializované firmě dáš cca 1500-2000,-Kč a máš na to v pohodě záruku... Jablotron dává na své výrobky záruku 5let, ale jen pokud to dělá tzv. autorizované servisní centrum, čili profi firma, když to budeš dělat na koleně, tak prd.... Máš-li dražší auto nebo bojíš-li se o něj trochu víc a není ti líto peněz, dej si Athose, vlastní zkušenost, zcela v pohodě, s hlídáním přes pult centrální ochrany (nebo můžeš i bez něj), v případě, že to máš přes pult, je další sleva na pojistce... Nehledě na zabezpečení, pojištěné auto bych měl. ikdyby jeho cena byla podstatně nižší, než je cena Fabie... můj názor, nikomu nevnucuji já ho chci pojistit, ale právě ta pojistka bude s alarmem mnohem nižší víš .. Ale jen s alarmem, který má 3-okruhový imobilizér, ne? Pak by byla sleva 5%? Kdyby jsi měl Athose přes PCO, tak máš dolů z pojistky 20%, ale zase platíš hlídačce poplatek za střežení, který ti více méně pokryje ta sleva na pojistném, takže nula od nuly pojde, jen můžeš usínat s lepším pocitem, že jsi pro zabezpečení udělal maximum Pokud to potřebuješ pojistit, bylo by asi lepší, nechat si to namontovat od profíků a mít na to glejt, pojišťovna asi bude chtít vidět fakturu, že tam to zabezpečení opravdu je.... Nejsi z Brna? Mohl bych poradit velice dobrou firmu, s níž mám osobní letité zkušenosti a jen ty nejlepší.... Jinak ale samo sebou vše je o lidech a jak píše Jiřík.DC, botu může udělat i rádoby profi firma, asi je nejlepší mít od někoho známého reference, ostatně jako ve všem Viděl jsem i alarm zapojený jen jako DO A dělali to ve Škoda servisu, babráci... Prostě vždy záleží na lidech, proto raději vždy mít reference je lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 mytrix: záleží, jak moc drahé auto máš a kolik jsi ochoten do zabezpečení investovat....S Jablotronem mám jen ty nejlepší zkušenosti, CA 320 Akcent (oholenější verze bez vnitřních čidel) zcela bez problémů, na Feldě, provoz 5 let, žádné falešné poplachy.... Pokud máš otřesová čidla, náklonové čidlo apod. záleží na jejich správném seřízení, pak nejsou poplachy.... Nejsi - li si jistý svými schopnostmi, svěř montáž odborné firmě, která se zabezpečením vozidel živí na profi úrovni a nesvěřuj to žádnému garážistovi a ani nedělej sám - na správné montáži závisí funkčnost, spolehlivost a Tvoje celková spokojenost, pokud to odrbeš, můžeš nadávat na alarm jak, chceš, ale problém nebude v alarmu samotném... Za montáž Akcentu ve specializované firmě dáš cca 1500-2000,-Kč a máš na to v pohodě záruku... Jablotron dává na své výrobky záruku 5let, ale jen pokud to dělá tzv. autorizované servisní centrum, čili profi firma, když to budeš dělat na koleně, tak prd.... Máš-li dražší auto nebo bojíš-li se o něj trochu víc a není ti líto peněz, dej si Athose, vlastní zkušenost, zcela v pohodě, s hlídáním přes pult centrální ochrany (nebo můžeš i bez něj), v případě, že to máš přes pult, je další sleva na pojistce... Nehledě na zabezpečení, pojištěné auto bych měl. ikdyby jeho cena byla podstatně nižší, než je cena Fabie... můj názor, nikomu nevnucuji já ho chci pojistit, ale právě ta pojistka bude s alarmem mnohem nižší víš .. Ale jen s alarmem, který má 3-okruhový imobilizér, ne? Pak by byla sleva 5%? Kdyby jsi měl Athose přes PCO, tak máš dolů z pojistky 20%, ale zase platíš hlídačce poplatek za střežení, který ti více méně pokryje ta sleva na pojistném, takže nula od nuly pojde, jen můžeš usínat s lepším pocitem, že jsi pro zabezpečení udělal maximum Pokud to potřebuješ pojistit, bylo by asi lepší, nechat si to namontovat od profíků a mít na to glejt, pojišťovna asi bude chtít vidět fakturu, že tam to zabezpečení opravdu je.... Nejsi z Brna? Mohl bych poradit velice dobrou firmu, s níž mám osobní letité zkušenosti a jen ty nejlepší.... Jinak ale samo sebou vše je o lidech a jak píše Jiřík.DC, botu může udělat i rádoby profi firma, asi je nejlepší mít od někoho známého reference, ostatně jako ve všem Viděl jsem i alarm zapojený jen jako DO A dělali to ve Škoda servisu, babráci... Prostě vždy záleží na lidech, proto raději vždy mít reference je lepší... no já moc referencí nemám. navíc jsem z prahy. Ale proto to chci od někoho mít potvrzené, a ne to dělat v garáži, mít fakturu jako doklad o koupi a montáži na můj vůz. Byl jsem dneska v české pojišťovně a při konfiguraci, kterou jsem požadoval, tak to stálo 10000,-, a s alarmem by to bylo cca 8200,-, což je rozdíl. Ale uvidím ještě. Kooperativa je výhodnější, tam to vyjde 7500 bez alarmu. Možná to vyřeším takto. Šlo mi o to, že když tam budu mít alarm, tak mě vyjde na půlku, když stojí 4000 a já ušetřím třeba dvojku na havárce, kvůli tomu jsem o tom začal víc uvažovat .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Když já pojišťoval auto, tak jen chtěli vidět v pojišťovně, že všechno funguje..stačilo jim vidět zámek na řadičce a tak..a jestli to montovala firma nebo někdo jiný, je vůbec nezajímalo..Ale taky záleží asi na pojišťovně a lidech.. Každopádně ale když kouknu do smluvních podmínek třeba u Kooperativy, rozhodně mi jen alarm nestlačí pojistku na půlku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Když já pojišťoval auto, tak jen chtěli vidět v pojišťovně, že všechno funguje..stačilo jim vidět zámek na řadičce a tak..a jestli to montovala firma nebo někdo jiný, je vůbec nezajímalo..Ale taky záleží asi na pojišťovně a lidech.. Každopádně ale když kouknu do smluvních podmínek třeba u Kooperativy, rozhodně mi jen alarm nestlačí pojistku na půlku.. jo, to nestlačí,ale z deseti na osm se dostaneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 a v českej poistovni to budu chceť vidieť aj ten blok? ja si to chcem namontovať sám a keby sa to takto dalo trochu zlavit...nebolo by zle ale zas ja to ližem tak neviem...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 a v českej poistovni to budu chceť vidieť aj ten blok? ja si to chcem namontovať sám a keby sa to takto dalo trochu zlavit...nebolo by zle ale zas ja to ližem tak neviem...:-( začínám uvažovat, že se spíš na to vybodnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Máte někdo zkušenosti s montáží alarmu CA-320 fabia nějakou pražskou firmou? nějaké dobré zkušenosti? Třeba AUTOHIFI - HFC servis nebo Tepro? díky za reference Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 a v českej poistovni to budu chceť vidieť aj ten blok? ja si to chcem namontovať sám a keby sa to takto dalo trochu zlavit...nebolo by zle ale zas ja to ližem tak neviem...:-( začínám uvažovat, že se spíš na to vybodnu A pročpak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 a v českej poistovni to budu chceť vidieť aj ten blok? ja si to chcem namontovať sám a keby sa to takto dalo trochu zlavit...nebolo by zle ale zas ja to ližem tak neviem...:-( začínám uvažovat, že se spíš na to vybodnu A pročpak? Mám garáž, neparkuji před barákem. O alarmu jsem uvažoval jen proto, že bych měl levnější pojistku. Nevím, jestli se mi alarm vyplatí, stojí to (akcent na fabii ca-320) 6000,- s montáží. To radši jen klasickou dálku na DO. Je to moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 a v českej poistovni to budu chceť vidieť aj ten blok? ja si to chcem namontovať sám a keby sa to takto dalo trochu zlavit...nebolo by zle ale zas ja to ližem tak neviem...:-( začínám uvažovat, že se spíš na to vybodnu A pročpak? Mám garáž, neparkuji před barákem. O alarmu jsem uvažoval jen proto, že bych měl levnější pojistku. Nevím, jestli se mi alarm vyplatí, stojí to (akcent na fabii ca-320) 6000,- s montáží. To radši jen klasickou dálku na DO. Je to moc Jenže dálka Tě přijde tak na polovinu toho, co CA 320, tak to už raději i s alarmem než jen dálku nebo nic a ušetříš nejvíc Můj názor... BTW: navíc nevím, jestli Ti jde o zabezpečení, tak proč jen dálka, ta přece zabezpečení nijak nepomůže.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 a v českej poistovni to budu chceť vidieť aj ten blok? ja si to chcem namontovať sám a keby sa to takto dalo trochu zlavit...nebolo by zle ale zas ja to ližem tak neviem...:-( začínám uvažovat, že se spíš na to vybodnu A pročpak? Mám garáž, neparkuji před barákem. O alarmu jsem uvažoval jen proto, že bych měl levnější pojistku. Nevím, jestli se mi alarm vyplatí, stojí to (akcent na fabii ca-320) 6000,- s montáží. To radši jen klasickou dálku na DO. Je to moc Jenže dálka Tě přijde tak na polovinu toho, co CA 320, tak to už raději i s alarmem než jen dálku nebo nic a ušetříš nejvíc Můj názor... BTW: navíc nevím, jestli Ti jde o zabezpečení, tak proč jen dálka, ta přece zabezpečení nijak nepomůže.... Hlavně mi jde o to, abych nemusel odemykat a zamykat klíčem, už mě to nebaví, když chci otevřít kufr, a musím položit věci a jít odemknout na místo řdiče a pak jít teprve ke kufru .... Jinak jelikož na alarm bych dostal po desetiprocentní slevě na construct jen pět procent, tak se mi to nevyplatí. Navíc ten CA-320 má nějaká hnusná ultrazvuková čidla, co trčí ze sloupků, a to nechci ani náhodou. A taky, u dálky se jen přidá něco pod volant a je to, d dveře a nic se nerozebírá jako u alarmu, takže pravděpodobnost, že to pak bude v autě vrzat, je mnohem nižší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 dvere nerozoberaš ani pri alarme, na zamknutie a odomknutie použiješ len vodič z A stlpiku. a čo je na týchto ultrazvukoch škaredé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 pmultimix: CA 320 Akcent existuje i v ořezanější podobě bez ultrazvukových čidel a je levnější než s čidly. Pokud ti jde o dálku jako takovou, tak to chápu, ale stejně si myslím, že když už do toho chceš investovat, tak je lepší aspoň ten nejchudší alarm než jen obyč. dálka a cenový rozdíl mezi dálkou a akcentem bez ultrazvuku bude minimální, ale záleží samosebou na tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 pmultimix: CA 320 Akcent existuje i v ořezanější podobě bez ultrazvukových čidel a je levnější než s čidly. Pokud ti jde o dálku jako takovou, tak to chápu, ale stejně si myslím, že když už do toho chceš investovat, tak je lepší aspoň ten nejchudší alarm než jen obyč. dálka a cenový rozdíl mezi dálkou a akcentem bez ultrazvuku bude minimální, ale záleží samosebou na tobě no nevím, rozdíl je tak 1000,-, dálka stojí 2300,- asi, orig. škoda. + montáž. alarm bez čidel, to nevím, typuju (když ca-320 stojí 3998,-) tak 3500,- + montáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 pmultimix: CA 320 Akcent existuje i v ořezanější podobě bez ultrazvukových čidel a je levnější než s čidly. Pokud ti jde o dálku jako takovou, tak to chápu, ale stejně si myslím, že když už do toho chceš investovat, tak je lepší aspoň ten nejchudší alarm než jen obyč. dálka a cenový rozdíl mezi dálkou a akcentem bez ultrazvuku bude minimální, ale záleží samosebou na tobě no nevím, rozdíl je tak 1000,-, dálka stojí 2300,- asi, orig. škoda. + montáž. alarm bez čidel, to nevím, typuju (když ca-320 stojí 3998,-) tak 3500,- + montáž Měl by stát pod 3t Kč, zkus někde na netu třeba velkoobchod... Záleží na Tobě, ale mě osobně třeba 1000Kč rozdíl mezi jen dálkou a alarmem přijde jako malý rozdíl a dobrá investice vzhledem ke zvýšení užitné hodnoty, právě pokud máš alarm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 19. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 (editace) Díky všem za názory Bohužel jsem si reakcí všiml až teď, náhodou, po delší době. Jinak nakonec jsem to vyřešil následovně. Pojistka se 100% krytím při krádeži, případně totalce To vše za cca 15k/3roky. Hledal jsem různé způsoby zabezpečení, nicméně toto vypadá jako jediná možnost, kdy budu mít klid a nebude mě ukradené auto tolik trápit (rozhodně méně, jak kdybych tam naládoval systémy za x desítek tisíc a pak mi ho stejnak šlohli - a navíc se to nevyplatí vzhledem k ceně auta) Jinak teď chci alarm sice pořídit také, nicméně už spíše jen kvůli DO pro centrál Takže šáhnu nejspíše po http://www.levnealarmy.cz/detail.php?id=162 + nějaký míkrovlný čidlo a bude klid :-) Editováno: 19. Únor 2007, autor: mytrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 (editace) Já teď taky řešim alarm, ale ten je spíš taky jen kvůli tomu centrálu a maximálně tak aby mi tam nechrápali bezdomovci To pojištění je fakt nejlepší věc, když na to člověk těch pár zbytečnejch korun má Jestlio se někdo rozmejšlíte nad alarmem, tak tady je nějaká inspirace Autoalarmy-profesionální zloděj Editováno: 19. Únor 2007, autor: Plecháč Tony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 (editace) Autoalarmy-profesionální zloděj To už tu kolovalo několikrát, otázkou je, jak moc se tomu dá věřit. Třeba dusíku se tu přikládá až moc velká úloha, skutečnost bude trochu někde jinde, zvláště s ohledem na firmy vyrábějící speciální zámečnické vybavení, s kterým se dají dělat věci... Editováno: 20. Únor 2007, autor: Wassermann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.