Dixik2 Vloženo 10. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2023 DavidSK: 4x4 má nádrž 58 litrů. Navigace nebo adaptivní tempomat za předplatné? Škoda zpoplatní některé funkce v autech - Echo24.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 Aj ostrekovače predných svetlometov je už minulosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 23. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2023 To už u LED nejsou povinné ostřikovače nebo snížili svítivost jako u Rapida? Podle preview me Kodiaq II hodně lákal, víceméně jsem byl připravený si ho objednat, ale po představení jedno zklamání za druhým. Zhoršené motory, chrom nahrazen laciným plastem, béžový interiér není, menší nádrž, spousta prvků výbavy na počátku nedostupná (přímo podle tiskových materiálů Škody), snaha vybírat poplatky za výbavu, co v autě už je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 1. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2023 No, jak jsem po prvních renderech byl víceméně rozhodnutý pro Kodiaq II, tak po představení a prohlídnutí si detailů raději ještě jednou zůstanu u SIII fl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 1. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2023 A kde jsi ho viděl? Pokud je mi známo, česká premiéra bude na e-salonu v Praze, který začíná 9.11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 2. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2023 Stačilo mi to, co Škodovka uvolnila online, co různě řekli v rozhovorech šéfové vývoje, designu atd. a co různě proniklo tady na fóru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2023 Někde se dá potkat, objíždí salony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
statik_08 Vloženo 9. Listopad 2023 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 (editace) Ceník pro ČR od 9.11.2023: novy-kodiaq-cenik.pdf Editováno: 9. Listopad 2023, autor: statik_08 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2023 Za ceníkovku 1,059m když se to někomu líbí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2023 Ten starý se mi líbí více, tento zakulacený nemastný, neslaný. Front radar matný plast a hodně kabelů, mohl by být vyhřívaný jako u F3. Provedení sedadel O.K., kombinace nápaditá, ovládání klimy zbytečně složité. Řadič po vzoru MB, Stěrače a směrovky v jedné páčce vlevo. Prostor je, opět výsuvné ochrany, madla zatím nevržou. SW infotraiment docela poslouchal. Vnitřní stropní světla jako O4 úplně na ( v noci si nezapnete světlo třeba při čekání a pootevřít dveře nebo zapnout zapalování). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2023 To ovládání stěračů na páčce blinkrů je tedy vynález. A pohled ze zadu je hodný tak akorát nějakého číňana. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2023 Musim rict, ze prvni setkani teda sok, v negativnim slova smyslu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2023 Nová složka pro Kodiaq 2 https://forum.skodahome.cz/forum/615-škoda-kodiaq-ii/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
statik_08 Vloženo 3. Prosinec 2023 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2023 A toto fórum se přesune do ostatních v Kodiaq II? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
statik_08 Vloženo 9. Prosinec 2023 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2023 Představení 8.12.2023 - Kodiaq 2 a Superb 4 u Brejly ve Vestci. Exteriér Kodiaqu II je zajímavý, ale interiér v hnědé kůži je nádherný. V té barvě Bronx mi paradoxně ani moc nevadí nelakované prahy a nárazníky. Ale doufám, že bude i výbavová verze, která je bude mít lakované jako Sportline a nabídne hnědý interiér (klidně tomu mohou říkat L&K). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
statik_08 Vloženo 22. Prosinec 2023 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2023 (editace) Tak už je venku konfigurátor na Kodiaq II: https://cc.skoda-auto.com/cze/cs-CZ/ Editováno: 22. Prosinec 2023, autor: statik_08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 6. Ledna Sdílet Vloženo 6. Ledna Netusi niekto kedy pride do predaja iV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 23. Února Sdílet Vloženo 23. Února 1.5 TSI 110kW od 7KT / 2024 PHEV 1.5 TSI 150 kW od 18KT/2024 2.0 TSI 150 kW 4x4 od 48KT / 2024 2.0 TDI 110 kW od 09KT / 2024 2.0 TDI 142kW 4x4 od 03KT/2024 derivát Sportline od 25KT/2024 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
statik_08 Vloženo 23. Února Autor Sdílet Vloženo 23. Února LK, RS ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 1. Března Sdílet Vloženo 1. Března U předchozího Kodiaqu se L&K objevilo až asi po 2 letech. Snad to tak udělají i tady, i se světlým interiérem. A od 22.2. je Exclusive Selection se všemi příplatky dražší o 58000. Pořádný skok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 1. Března Sdílet Vloženo 1. Března Aj RS prišlo po 2. rokoch, tak asi môžeme podobne očakávať aj tentokrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
informator Vloženo 1. Března Sdílet Vloženo 1. Března Máte tu někdo kodiqa se 110kW motorem? Přijde mi to na tak velké auto hrozně málo, to musí jet o dost hůř než fabie se 1.0 TSI 70kW. Chip asi povinný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 1. Března Sdílet Vloženo 1. Března Mám 110 kW 4x4 a pro běžné ježdění bez problémů. Není problém ani předjetí. Menší výkon bych řekl, že je poznat hlavně v kopcích kde častěji podřazuje převodovka. Měl jsem možnost jezdit i se 147 kW a v běžných rychlostech do 100 km/h jsem rozdíl moc nepoznal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jansk Vloženo 11. Března Sdílet Vloženo 11. Března Máte už někdo objednáno? Jaký dali termín dodání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 11. Března Sdílet Vloženo 11. Března Mám objednáno, více zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.