PGTrebeach Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Co jsem tak pátral po netu, tak něco by se dalo sehnat třeba na ebay.com např. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VW-Golf-Jet...sspagenameZWDVW nebo http://cgi.ebay.com/ebaymotors/95-99-Legac...sspagenameZWDVW Kdo má e-účet, tak proč to nebrat Já teď musím šetřit na čelní sklo :-( nějakej mamrd (sekač trávy) asi nedával pozor kam všude mu lítají kamínky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 (editace) Tyhle držáky nápojů pasují prý z Fábie, nebo Superba. Kupují se jako náhradní díl.... ???? Editováno: 18. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 (editace) Ještě se dá sehnat originální držák nápojů do OI vedle ruční brzdy. V reálu sem to ještě neviděl, ale uvažuji o tom. Cena je ve Škodovce necelých 800kč . Editováno: 12. Únor 2008, autor: Drummer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Ten držák vedle ručky jsem taky plánoval, ale nakonec jsem dospěl k názoru, že na tom místě je fakt na prd. Kámoš co ho tam má ho taky nepoužívá. Špatně se tam to pití dává a pokud má auto ještě loketku, tak nic moc. Na fóru se prodávali za 500,-Kč. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...50&hl=držák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 20. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2010 přátelé jak je to s tím držákem? prohledávám ebay a nic sem nenašel. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokta1 Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 Já mám něco podobmého jako Carlos. Popelník jsem se rozhodl využívat jako další přihrádku, jenom tam byl docela malý prostor, tak mne napadlo jak ho trošku zvětšit. Vyhodil jsem ten díl co se vytahuje a na průřezy, které jsou ve vnější části sem z venkovní strany přidal plast a heftnul tavkou. Prostor je nepoměrné větší a dá se v pohodě využít na různé potřebné věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek KV Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 (editace) Po menší úpravě kaslíku pod rádiem tam pasuje držák nápojů z VW Golf 4 Editováno: 22. Listopad 2010, autor: Mirek KV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fluxar Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 Zdar chlapi. Ať hledám jak hledám, nemůžu se toho na žádném fóru dopátrat. Sehnal jsem si držák nápojů z GIV a sháním nějaký návod, jak ho šikovně nacpat do toho kastlíku pod rádiem. Nechci se sám do něčeho pouštět, nechci si zdupat moji úplně novou krásku. Za help moc díky. Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
john1 Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Ja som to urobil vcera podla navodu co som nasiel na nete trochu nanervi to stale meranie a zabrusovanie ale nakoniec som to tam strcil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fluxar Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Prosím tě, budeš tak moc dobrý a pošleš mě k tomu ten návod nebo odkaz? Tisíceré díky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Já Ti ho posílal via SZ páč tady si ho administrátor nepřeje mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman1173 Vloženo 3. Únor 2011 Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 Brácha měl podobnej držák v Leonu.Origo žádná dodělávka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 3. Únor 2011 Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 Jestli sis nevšiml, tak tady je fórum o Oktávkách. Stejně tak bych mohl říci: "Kámoš má stejný držák v Golfu IV-ce. Origo, žádná dodělávka". Má brácha ten držák velikosti 1 DIN? Aby šel dát hned do okty. Našel jsi snad někde takový držák přímo do okty? Origo, žádná dodělávka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman1173 Vloženo 3. Únor 2011 Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 Jelikož je Seat součástí koncernu tak by držák měl pasovat,sorry jen jsem chtěl pomoc.Já to vyzkoušet nemůžu,páč nemám pod rádiem kastlík.Mam starou palubku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laddess24 Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 Tohle zatím vypadá, jako nejschůdnější cesta: http://www.drive2.ru/cars/skoda/octavia_tour/octavia_tour/brod/journal/4899916394579185314 je to držák z Pola a mimo odstranění dvou pacek, se nemusí nic složitě laborovat. Snad jen to řazení při vysunutých držácích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 jak pise laddess24, ten drzak napoju ma cislo 6X0857558A 01C a puvodne pro VW Lupo (ale hadam ho nacpali i jinam), me z jednoho skodovackyho salonu napsali ze cena je 1091,-Kc vcetne DPH, objednat je mozne do druheho dne, mel by to byt ten typ drzaku co vyzaduje naprosto minimalni upravu, jinak ten drzak napoju k parkovaci brzde nedoporucuju, za cas se na nem ujebe takovy maly kurvitko a drzak zustava furt otevrenej (vykolpenej), pokud si to nezvladnete opravit, tak novej stal kdysi snad 1500 nebo kolik, no hnus...navic mam pocit ze je staven jen na ty velky kelimky z fastfoodu (0,4-0,5l), maly kafe z automatu v tom lita... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 Tohle zatím vypadá, jako nejschůdnější cesta: http://www.drive2.ru...916394579185314 je to držák z Pola a mimo odstranění dvou pacek, se nemusí nic složitě laborovat. Snad jen to řazení při vysunutých držácích Možná kdyby se přehodilo rádio s tím držákem, že by to bylo lepší na to razení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 Tak už jsem přehodil rádio místo kastlíku a v pondělí jdu objednat do vw držák nápojů z lupa.Čekal jsem na zákazníka na benzínce a měl jsem čas asi půl hodiny,tak jsem si řekl,že se podívám jak to tam půjde dát.Jsou tam jen menší okýnka a rádio tam nedrželo zacvaklé,vzal jsem nůž a okýnko zvětšil směrem nahoru a je tam jak z výroby,na kastlíku jsem uřízl vrchní zarážku(je tam jen jedna) a z boku dvě vodící drážky,trvalo mi to cca 15 minut.Už se těším na ten nápoják Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 (editace) Už je tam Editováno: 21. Červenec 2012, autor: bembas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 Taky bych uvítal nějaké řešení místo popelníku , ten vedle ručky je na dvě věci a ještě v kombinaci s loketkou, měl jsem ho ve starým autě a do tohodle ani nepáchne a držák nad rádio taky nepůjde, mám DX navigaci Chci si jen někam bezpečně položit termo hrnek s kafem, abych neměl kafe po celým autě 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Tak jsem take resil drzak napoju do predfacelitu a sehnal sem si stredovy tunel z OII s tim ze tam pujde ale kdyz jsem zjistil kolik s tim je prace tak sem radsi vyriznul drzak na napoje a zalaminoval do stavajiciho tunelu . A jeste mi postou prijde drzak napoju a ten prijde umistit na volne misto vypinaču tak pak hodim foto. Ted jen foto v zacatkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Pasuje to krasne a ucinost super jeste nekdy casem to dodelam aby to bylo hezci. Nevedel jsem jestli to nekde nepraskne nebo neco podobneho. Jeste davam jeden drzak na piti do mrzky na vetrak . Foto dodam pozdeji az to dodelam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfrlbc Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Ahoj, tak na EBAY je aktualne napr. toto: http://www.ebay.com/itm/VW-Golf-Mk4-1J0858601D-Dash-Drinks-Cup-Holder-1J0-858-601-D-Wood-Front-Cover-/221227241055?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item33822bce5f a v popisu je, ze pasuje i do octavie, tudiz nezkousel jste to nekdo? neni to malo penez, ale kdyby to pasovalo v pohode, asi bych to objednal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek_Norway Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 Caute, v Norsku pouzivaju taketo v jednotkovych octaviach, neviem sice ako funguju, ale vyzeraju celkom okay a ani laktovka by nemala zavadzat...ak niekto viete nieco viac dajte vediet, pripadne ak by bol zaujem tak mozem zistit aspon ako to vyzera otvorene, znamy to ma...ale kde sa to da kupit alebo objednat netusim ja ani on, kupil to uz s autom.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 Jestli myslíš to vedle ruční brzdy, nic jiného na té fotce totiž nevidím, tak to je pouzdro na brýle ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.