Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nevite nekdo, ve vyhlasce je ze musi mit bilou barvu a je tam napsano "obrysova svetla", tzn. mnozne cislo. Bude policajtum vadit, kdyz jich bude 26? :prc:

post-24-1165836818.ibf

• Autor

ve dne

post-24-1165836868.jpg

• Autor

V noci

post-24-1165836907.jpg

Cau, kdyz Te budou chtit dostat - tak a, nejsou homologovana (na vuz smis dat jen schvalene doplnky)

b, mam pocit, ze je ve vyhl. napsano max. 2 pridavna svetla od kazdeho typu...

Jinak na fotce to vypada moc pekne :p

Nevite nekdo, ve vyhlasce je ze musi mit bilou barvu a je tam napsano "obrysova svetla", tzn. mnozne cislo. Bude policajtum vadit, kdyz jich bude 26? :prc:

To každopádně ;)

No, když to budeš mít přes samostatný vypínač, tak to vadit nebude. Vždycky to můžeš rychle vypnout a policajtům tvrdit, že měli vlčí mlhu a bůh ví co viděli. :D-_-:D

No, když to budeš mít přes samostatný vypínač, tak to vadit nebude. Vždycky to můžeš rychle vypnout a policajtům tvrdit, že měli vlčí mlhu a bůh ví co viděli. :D-_-:D

To nevím jak s touto hláškou uspěje :smich::smich::smich:

Určitě to policajtům vadit bude!

Vypadá to dobře, ale líbit se jim to určitě nebude. :angry:

Treba jim to opravdu nebude vadit, spousta jich takova auta rada obhlizi a obcas privrou i oci. -_-

Kolafíku moc pěkný, zajímavý nápad. Škoda jen, že můžeš narazit i na policajta blbce a je to.

Pekny poutovy svetylka ;) To se jim fakt libit nebude :unsure:

teďkom v čase vánočním mu nikdo nic neřekne,vše kolem je to podobně osvětlené :D

Máš to moc pěkný, a stran policajtů si myslím, že je to kus od kusu. Hele, a není pod tou mřížkou oko na tažení auta? Jak to máš vyřešený?

• Autor
Pekny poutovy svetylka ;) To se jim fakt libit nebude :unsure:

Jaky poutovy svetylka? To je poctiva Ikea - osvetleni pod kuchynskou linku! :-)

• Autor
Máš to moc pěkný, a stran policajtů si myslím, že je to kus od kusu. Hele, a není pod tou mřížkou oko na tažení auta? Jak to máš vyřešený?

Je to pomerne lehce vypojitelny, oboje najednou samozrejme i kvuli tem blbejm zabickam

Čau,tak to se mi fakt líbí já jsem taky posedlej cpát všude osvětlení.měl jsem kdysi na favu ty osvětlený ostřikovače,jéje to bylo kecú ale bez pokuty.pak jsem si je udělal na vypínač,a když mě stavěli tak jsem je jakoby předjel,a než tam doběhli tak jsem je vypnul.Zajímavé bylo to,že se nechal lapit každej polish a hned letěli před auto a nechali si rozsvítit světla.No ty mě vždy bavili těma pohledama a vůbec je netrklo se zeptat jestli mám vypínač.KOKOTI. :smich: takže to je má rada a nezapomen si zakrýt RZ auta nevíš kdo tu brouzdá kor v Praze se dost krade. :D ahoj

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.