Publikováno Prosinec 11, 200618 r Nevite nekdo, ve vyhlasce je ze musi mit bilou barvu a je tam napsano "obrysova svetla", tzn. mnozne cislo. Bude policajtum vadit, kdyz jich bude 26?
Prosinec 11, 200618 r Cau, kdyz Te budou chtit dostat - tak a, nejsou homologovana (na vuz smis dat jen schvalene doplnky) b, mam pocit, ze je ve vyhl. napsano max. 2 pridavna svetla od kazdeho typu... Jinak na fotce to vypada moc pekne
Prosinec 11, 200618 r Nevite nekdo, ve vyhlasce je ze musi mit bilou barvu a je tam napsano "obrysova svetla", tzn. mnozne cislo. Bude policajtum vadit, kdyz jich bude 26? To každopádně
Prosinec 11, 200618 r No, když to budeš mít přes samostatný vypínač, tak to vadit nebude. Vždycky to můžeš rychle vypnout a policajtům tvrdit, že měli vlčí mlhu a bůh ví co viděli.
Prosinec 11, 200618 r No, když to budeš mít přes samostatný vypínač, tak to vadit nebude. Vždycky to můžeš rychle vypnout a policajtům tvrdit, že měli vlčí mlhu a bůh ví co viděli. To nevím jak s touto hláškou uspěje
Prosinec 11, 200618 r Treba jim to opravdu nebude vadit, spousta jich takova auta rada obhlizi a obcas privrou i oci.
Prosinec 12, 200618 r Kolafíku moc pěkný, zajímavý nápad. Škoda jen, že můžeš narazit i na policajta blbce a je to.
Prosinec 17, 200618 r Máš to moc pěkný, a stran policajtů si myslím, že je to kus od kusu. Hele, a není pod tou mřížkou oko na tažení auta? Jak to máš vyřešený?
Prosinec 18, 200618 r Autor Pekny poutovy svetylka To se jim fakt libit nebude Jaky poutovy svetylka? To je poctiva Ikea - osvetleni pod kuchynskou linku! :-)
Prosinec 18, 200618 r Autor Máš to moc pěkný, a stran policajtů si myslím, že je to kus od kusu. Hele, a není pod tou mřížkou oko na tažení auta? Jak to máš vyřešený? Je to pomerne lehce vypojitelny, oboje najednou samozrejme i kvuli tem blbejm zabickam
Prosinec 21, 200618 r Čau,tak to se mi fakt líbí já jsem taky posedlej cpát všude osvětlení.měl jsem kdysi na favu ty osvětlený ostřikovače,jéje to bylo kecú ale bez pokuty.pak jsem si je udělal na vypínač,a když mě stavěli tak jsem je jakoby předjel,a než tam doběhli tak jsem je vypnul.Zajímavé bylo to,že se nechal lapit každej polish a hned letěli před auto a nechali si rozsvítit světla.No ty mě vždy bavili těma pohledama a vůbec je netrklo se zeptat jestli mám vypínač.KOKOTI. takže to je má rada a nezapomen si zakrýt RZ auta nevíš kdo tu brouzdá kor v Praze se dost krade. ahoj
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.