George Couser Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Kromě všech těch Roomsterů, Joyterů, Superbů apod. se ve škodovce pomalu ale jistě připravují na další modelovou ofenzívu. Mezi tyto modely bude patřit možná "MPV" na bázi Octavie, které by se mělo zařadit někam mezi Golf Plus a Touran. Do výroby by se mohla dostat koncem roku 2008 (Teda tak, aby neohrozila nástup Golfu Variant). Definitivně však o jejím osudu ještě představenstvo nerozhodlo. (Omluvte kvalitu, ale skener ani fotak nikde a muselo se to vyfotit rychle ) Dalším modelem má být vůz na stejné platformě jako Fabia, ale má být směřován níž cenově (a zřejmě i rozměry). Částečně tak bude konkurovat laciným konkurentům (například Loganu, i když ten je větší...). O tomto voze již prý bylo kladně rozhodnuto, otázkou je, jestli to bude Škoda, nebo to nakonec nedostane samolepku VW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Tak to MPV je hodně pěkné mít početnou rodinu tak kandidát Trošku to ve mně evokuje forda S-MAX ale budiž. Více by se mi to ale líbilo na platformě sharan/alhambra. To že bude octavie vyhnaná do výšky problém s místem nevyřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Jojo, je to pěkný. Ten předek bych si dokázal představit i u nějakého kupé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 tak tohle je paradickä, MPVcko to je moje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Moc pekne, hodne se mi to libi:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Sem jedinej kterýmu se to nelíbí? Je to furt lepší než Yeti ale i tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Ale prosim tě, co si to tu vymejšlíš, ve škodovce se o ničem takovém neuvažuje, alespoň ne v dohledné době. Tudíž tvůj rok 2008 je úplně zcestnej. Navíc se tyhle fotky objevily v německým časáku spolu s dalšíma studiema... Navíc se tam i píše, že nová Fabie bude v prodeji i v 3-door verzi, což jak všichni víme, je kravina, alespoň pro pár dalších let... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 barevně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Fabie Combi, realita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Fabie Combi, realita ty hagusy hezky zjemňují ostrý lom sloupku do střechy, jsem zvědav na zadní horní roh dveří, u krátké se mi zdá dost do ostra, jinak se mi dlouhá líbí stejně jako krátká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomask Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 tak ten suberb je fakt moc peknej....konecne to nevypada jenom jako prerostla oktavka, je to realna fotka nebo nejaka montaz, ktera ma k pravde hodne daleko ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Fabie Combi, realita ty hagusy hezky zjemňují ostrý lom sloupku do střechy, jsem zvědav na zadní horní roh dveří, u krátké se mi zdá dost do ostra, jinak se mi dlouhá líbí stejně jako krátká na těch hagusech je nejvic videt, že je to fotomontaz.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jupol Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Hovorte si čo chcete, ale autá sú to pekné. Kiež by aspoň niečo z toho išlo do výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Fabie Combi, realita ty hagusy hezky zjemňují ostrý lom sloupku do střechy, jsem zvědav na zadní horní roh dveří, u krátké se mi zdá dost do ostra, jinak se mi dlouhá líbí stejně jako krátká na těch hagusech je nejvic videt, že je to fotomontaz.... taky se mi to zdá, pravý je v předu kratší a vzazu není tak vysoký jako levý, ale možná je to jen optický klam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 (editace) mě se libí strašně ten superb ,new fabia combi se mi moc nezamlouva je to podle me takova rakev a az to bude jezdit v cerny perlet. folie na oknech tak to rakev bude Ale libi se mi také .. Nemáte ještě nejake obrazky,informace o tom novém superbu ? krom tady toho tohle Editováno: 7. leden 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 ten superb se mi moooc libi jinak takovahle fabka v kombiku se mi snad libi i vic, nez ta kratka, ktera jde na trh jako prvni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Mnoooo, tak ten SuperB to je teda řacha!!! Nádherné autí! Kurnik už abych začal šetřit... Abych si ho mohl za 10 let koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 mě se libí strašně ten superb ,new fabia combi se mi moc nezamlouva je to podle me takova rakev a az to bude jezdit v cerny perlet. folie na oknech tak to rakev bude Ale libi se mi také ..Nemáte ještě nejake obrazky,informace o tom novém superbu ? krom tady toho tohle Tohle uz je hodne stary, VTcko z pasata, k realne podobe to ma daleko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Tak ten superb je fakt něco úžasného jen tak mít na to ještě ty prachy.....až budou k mání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 24. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Ale prosim tě, co si to tu vymejšlíš, ve škodovce se o ničem takovém neuvažuje, alespoň ne v dohledné době. Tudíž tvůj rok 2008 je úplně zcestnej Takže Škoda MPV je potvrzeno na cca 2009, takže zas tak o moc jsem se nesekl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Ale prosim tě, co si to tu vymejšlíš, ve škodovce se o ničem takovém neuvažuje, alespoň ne v dohledné době. Tudíž tvůj rok 2008 je úplně zcestnej Takže Škoda MPV je potvrzeno na cca 2009, takže zas tak o moc jsem se nesekl... To jako fakt? Snad to zas nejsou info od lidi z linky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 25. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 To jako fakt? Snad to zas nejsou info od lidi z linky... Skoda’s designers and engineers are also focusing on entering new market niches, including a possible full-size MPV rival for the Ford Galaxy and a bigger SUV to compliment the 2009 Yeti, for launch after the turn of the decade.Like the Roomster, however, these vehicles would have to be distinctively different to other VW Group offerings, and would likely use a mix of different chassis modules. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 To jako fakt? Snad to zas nejsou info od lidi z linky... Skoda's designers and engineers are also focusing on entering new market niches, including a possible full-size MPV rival for the Ford Galaxy and a bigger SUV to compliment the 2009 Yeti, for launch after the turn of the decade.Like the Roomster, however, these vehicles would have to be distinctively different to other VW Group offerings, and would likely use a mix of different chassis modules. No úplně 100% mi to nezní, navíc "For lunch after the turn of the decade" = po 2010, ale i tak opět "Džordž" HQ info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.