George Couser Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Kromě všech těch Roomsterů, Joyterů, Superbů apod. se ve škodovce pomalu ale jistě připravují na další modelovou ofenzívu. Mezi tyto modely bude patřit možná "MPV" na bázi Octavie, které by se mělo zařadit někam mezi Golf Plus a Touran. Do výroby by se mohla dostat koncem roku 2008 (Teda tak, aby neohrozila nástup Golfu Variant). Definitivně však o jejím osudu ještě představenstvo nerozhodlo. (Omluvte kvalitu, ale skener ani fotak nikde a muselo se to vyfotit rychle ) Dalším modelem má být vůz na stejné platformě jako Fabia, ale má být směřován níž cenově (a zřejmě i rozměry). Částečně tak bude konkurovat laciným konkurentům (například Loganu, i když ten je větší...). O tomto voze již prý bylo kladně rozhodnuto, otázkou je, jestli to bude Škoda, nebo to nakonec nedostane samolepku VW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasekk Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Tak to MPV je hodně pěkné mít početnou rodinu tak kandidát Trošku to ve mně evokuje forda S-MAX ale budiž. Více by se mi to ale líbilo na platformě sharan/alhambra. To že bude octavie vyhnaná do výšky problém s místem nevyřeší. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack_lib Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Jojo, je to pěkný. Ten předek bych si dokázal představit i u nějakého kupé. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amogh Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 tak tohle je paradickä, MPVcko to je moje :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vytlacil Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Moc pekne, hodne se mi to libi:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustafa Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Sem jedinej kterýmu se to nelíbí? Je to furt lepší než Yeti ale i tak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amadeus Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Ale prosim tě, co si to tu vymejšlíš, ve škodovce se o ničem takovém neuvažuje, alespoň ne v dohledné době. Tudíž tvůj rok 2008 je úplně zcestnej. Navíc se tyhle fotky objevily v německým časáku spolu s dalšíma studiema... Navíc se tam i píše, že nová Fabie bude v prodeji i v 3-door verzi, což jak všichni víme, je kravina, alespoň pro pár dalších let... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amadeus Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 barevně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amadeus Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Fabie Combi, realita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amadeus Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 superb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar_da Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Fabie Combi, realita ty hagusy hezky zjemňují ostrý lom sloupku do střechy, jsem zvědav na zadní horní roh dveří, u krátké se mi zdá dost do ostra, jinak se mi dlouhá líbí stejně jako krátká Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomask Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 tak ten suberb je fakt moc peknej....konecne to nevypada jenom jako prerostla oktavka, je to realna fotka nebo nejaka montaz, ktera ma k pravde hodne daleko ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustafa Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Fabie Combi, realita ty hagusy hezky zjemňují ostrý lom sloupku do střechy, jsem zvědav na zadní horní roh dveří, u krátké se mi zdá dost do ostra, jinak se mi dlouhá líbí stejně jako krátká na těch hagusech je nejvic videt, že je to fotomontaz.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jupol Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Hovorte si čo chcete, ale autá sú to pekné. Kiež by aspoň niečo z toho išlo do výroby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUSA Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Fabie Combi, realita ty hagusy hezky zjemňují ostrý lom sloupku do střechy, jsem zvědav na zadní horní roh dveří, u krátké se mi zdá dost do ostra, jinak se mi dlouhá líbí stejně jako krátká na těch hagusech je nejvic videt, že je to fotomontaz.... taky se mi to zdá, pravý je v předu kratší a vzazu není tak vysoký jako levý, ale možná je to jen optický klam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Couser Posted January 6, 2007 Author Share Posted January 6, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodemi.:R Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 (edited) mě se libí strašně ten superb ,new fabia combi se mi moc nezamlouva je to podle me takova rakev a az to bude jezdit v cerny perlet. folie na oknech tak to rakev bude Ale libi se mi také .. Nemáte ještě nejake obrazky,informace o tom novém superbu ? krom tady toho tohle Edited January 7, 2007 by kodemi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabbyt Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 ten superb se mi moooc libi jinak takovahle fabka v kombiku se mi snad libi i vic, nez ta kratka, ktera jde na trh jako prvni.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidolon Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Mnoooo, tak ten SuperB to je teda řacha!!! Nádherné autí! Kurnik už abych začal šetřit... Abych si ho mohl za 10 let koupit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasteR Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 mě se libí strašně ten superb ,new fabia combi se mi moc nezamlouva je to podle me takova rakev a az to bude jezdit v cerny perlet. folie na oknech tak to rakev bude Ale libi se mi také ..Nemáte ještě nejake obrazky,informace o tom novém superbu ? krom tady toho tohle Tohle uz je hodne stary, VTcko z pasata, k realne podobe to ma daleko.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
li.ška Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Tak ten superb je fakt něco úžasného jen tak mít na to ještě ty prachy.....až budou k mání Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Couser Posted November 24, 2007 Author Share Posted November 24, 2007 Ale prosim tě, co si to tu vymejšlíš, ve škodovce se o ničem takovém neuvažuje, alespoň ne v dohledné době. Tudíž tvůj rok 2008 je úplně zcestnej Takže Škoda MPV je potvrzeno na cca 2009, takže zas tak o moc jsem se nesekl... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doli Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Ale prosim tě, co si to tu vymejšlíš, ve škodovce se o ničem takovém neuvažuje, alespoň ne v dohledné době. Tudíž tvůj rok 2008 je úplně zcestnej Takže Škoda MPV je potvrzeno na cca 2009, takže zas tak o moc jsem se nesekl... To jako fakt? Snad to zas nejsou info od lidi z linky... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Couser Posted November 25, 2007 Author Share Posted November 25, 2007 To jako fakt? Snad to zas nejsou info od lidi z linky... Skoda’s designers and engineers are also focusing on entering new market niches, including a possible full-size MPV rival for the Ford Galaxy and a bigger SUV to compliment the 2009 Yeti, for launch after the turn of the decade.Like the Roomster, however, these vehicles would have to be distinctively different to other VW Group offerings, and would likely use a mix of different chassis modules. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P2M Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 To jako fakt? Snad to zas nejsou info od lidi z linky... Skoda's designers and engineers are also focusing on entering new market niches, including a possible full-size MPV rival for the Ford Galaxy and a bigger SUV to compliment the 2009 Yeti, for launch after the turn of the decade.Like the Roomster, however, these vehicles would have to be distinctively different to other VW Group offerings, and would likely use a mix of different chassis modules. No úplně 100% mi to nezní, navíc "For lunch after the turn of the decade" = po 2010, ale i tak opět "Džordž" HQ info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts