Publikováno Duben 24, 20232 r Ahoj, dneska na mě z levého předního podběhu vypadl šedý molitan viz. foto. Víte někdo kam ta věc přesně patří? Předem děkuji za odpovědi
Duben 24, 20232 r Predpokladam,ze to je z motoroveho priestoru,izolacia/tesnenie medzi blatnikom a prednou kapotou.
Duben 24, 20232 r @kartarhk - Nevím, jestli jsi nespletl sekce u Fabií a tvé foto není z nějaké novější generace, než jedničková Fabie. Podobné molitanové přepážky mám na Rapidu v nadkolí, tj. na vrcholu podběhu, kde to vyplňuje dutinu mezí ním, nosníkem a blatníkem. Myslím, že Fabie 3 to budou mít vpodst. stejné, u Fabií 2 nevím a Fabie 1 tam nic takového není (aspoň ne u MR 2001, co mám u novějších MR nevím). Upraveno Duben 24, 20232 r od tom01
Duben 25, 20232 r Autor Děkuji za odpovědi, nakonec jsem to našel v DP. Sice jsem to tam nějak narval, původní umístění v podběhu přesto nejsem schopný reprodukovat. Takže kdyby to někdo mohl vyfotit přímo na autě pomohlo by ;-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.