patrikderka Vloženo 9. Květen 2023 Sdílet Vloženo 9. Květen 2023 Zdravím, Fabia III 1.0TSI 70kw 2018 Style. Za sklem na palubní desce mám nějakou věc a netuším k čemu slouží, dokáže mi to někdo vysvětlit? (zobrazeno na ilustrační fotografii) Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 9. Květen 2023 Sdílet Vloženo 9. Květen 2023 Čidlo na automatické rozsvícení světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 9. Květen 2023 Sdílet Vloženo 9. Květen 2023 Senzor na automatiku světel je ve zpětném zrcátku, tady bývá senzor na regulaci jasu podsvícení v interiéru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 9. Květen 2023 Sdílet Vloženo 9. Květen 2023 (editace) Závisí od výbavy auta. Zvyčajne ak nie je dažďový senzor, toto býva aj svetelný senzor na automatické svetlá. Ak je aj dažďový senzor, svetelný senzor býva hore v späťáku. Ale tiež by v tom mal byť aj nejaký senzor pre automatickú klímu. Editováno: 9. Květen 2023, autor: brrrrm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 9. Květen 2023 Sdílet Vloženo 9. Květen 2023 @brrrrm Tak to je pro mě novinka. Ani jsem netušil, že se někdy dává senzor na automatiku světel sem. Nicméně podle fotky (i když jen ilustrační) a výbavy auta dotazovatele nejspíš bude senzor v tomhle případě nahoře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo75 Vloženo 9. Květen 2023 Sdílet Vloženo 9. Květen 2023 Snímač slunečního svitu. V závislosti na intenzitě světla řídí teplotní klapku a větrák čerstvého vzduchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 9. Květen 2023 Sdílet Vloženo 9. Květen 2023 Vecsinou tam bol senzor pre klimu, ked svieti slnko cez celne sklo chladi viac a fuka na celne sklo. Pre prijemnejsi pocit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 9. Květen 2023 Sdílet Vloženo 9. Květen 2023 @VeteranChild áno, napríklad aj tutok @wirer má na to návod.. ;) https://forum.skodahome.cz/topic/140628-f-iii-oem-svetelný-senzor-v-palubnej-doske/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 9. Květen 2023 Sdílet Vloženo 9. Květen 2023 (editace) Pokud nebyl dešťový senzor tak tohle čidlo v palubce je dvojité. Pro autoklimu a pro auto světla. Aspoň v f3. Mám tohle dvojité a teď i dešťák. Editováno: 9. Květen 2023, autor: milanxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 9. Květen 2023 Sdílet Vloženo 9. Květen 2023 A s tou změnou intenzity podsvícení budíků podle slunečního světla jsem úplně mimo? Přísahal bych, že jsem to někde četl (snad v manuálu) a od té doby žiju s tím, že to tak je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Květen 2023 Sdílet Vloženo 9. Květen 2023 Cidlo nabudiky je priamo v budikoch 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Květen 2023 Sdílet Vloženo 9. Květen 2023 Čidlo na světla, v 2015 bylo pro Ambition za 1000,-, doplácel jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.