Stringo Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 Proč by ale někdo udělal osvit u spolujezdce a u řidiče ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 (editace) No možno urval zrkadlo a dal tam nové bez osvitu, kábel čo vychádza zo zrkadla až po prvý konektor v dverách je teda nový a nemá tento jeden káblik. To je aspoň moja úvaha. Daj dole tapacír a skontroluj ten bielo/fialov káblik ako píše BiGGy, od rj dverí až do vnútra zrkadla. Editováno: 18. Březen 2016, autor: zelo7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 Jedině tak by to mohlo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svoby85 Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 já jsem třeba dodělal fc zrcátka. první jsem měl ty klasický ze Social Edition bez barvy. Po tom co nějakej magor mě skoro sejmul ze silnice mi ustřelil Řidičovo. Sehnal jsem jiné v barvě a má osvit nástupního prostoru. Potom jsem se ptal jestli můžeme nakódovat jen to řidičovo,ale nikdo mi na to neodpověděl. Proto znovu dotaz. Může být nakodována pouze strana řidiče nebo k tomu musí být i druhé zrcátko. Prosím poraďte. Děkuji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Kódování je pro obě, mělo by potom svítit to ,kde je osvit a to kde není by mělo házet chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 (editace) To vis že to jde.Otevř jednotku řidičovych dveři a nakoduj si zrcatko. plus natahni ten jeden dratek z konektoru pod tapecirungem do zrcatka - pokud ho nemas nataženy. Fialovo/bily . Zrcatko ridicovych dveri a spolujezdcovych se koduje zvlast takže to pujde Strigo Editováno: 19. Březen 2016, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Tak to já myslel že to je pro obě dveře v jednom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmiki70 Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 odfotil som tie kábliky v zrkadle stále mi vypisuje Adresa 42: El. dveří řidiče Labely: SVO\1K0-959-701-MIN3.lbl Řídící jednotka SW: 1T0 959 701 D HW: 1T0 959 701 D Díl: Tuer-SG 005 0953 Kódování: 0000246 Dílna #: WSC 73430 790 00000 VCID: 387B2CD332C3 1 Fault Found: 00131 - osvetleni venkovni kliky/svetlo zrcatka na strane ridice 012 - chyba v elektr. obvodu je to dobre zapojené . Citovat Multi citace Upravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 (editace) Promin ale nekolikrat jsem tu psal ze musis sundat tapecirung dveři a v konektoru je fialovo/bily dratek na ktery musis napojit dratek ktery protahnes až do zrcatka ! tudiš na tve fotce sam vidis že v konektoru nastupniho prostoru mas pouzte 2 vodiče a mas je tam mit 3 . takže natahni si dratek a zasun ho mezi ty dve co tam mas doprostřed. to je vše Editováno: 20. Březen 2016, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmiki70 Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 ok skúsim dať ešte dolu izolačnú pásku čo je obmotaná na kábloch či náhodou ho len niekto neodcvakol keď tam dával blinker bez osvetlenia nástupného priestoru, podľa mňa tam pôvodne bol keď na druhej strane to funguje. A ak nie tak len potom ko píšeš dám dole tú tapacíru a natiahnem do zrkadla. Dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 OK mel by byt fialovo/bily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 (editace) Tapec je dole za 5 minut a viděl bys to hned, to že ho případně uvidíš v zrcatku neznamená, že je v konektoru, stejně tě tapec na 99% nemine... Editováno: 22. Březen 2016, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmiki70 Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 no máš pravdu nebol ten káblik pod tou páskou musím dať dole tú tapacíru návod sa nenajde nechcem poodlamovať nejaké príchytky a ten kábel čo má ísť do tej riadiacej ak tam nebude v konektore kde sa nachádza konektor nieže niečo posese. Moja octávka je 2.TDi - 130 kw motor BMM r.v. 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Prejdi si túto tému: http://forum.skodahome.cz/topic/66088-tapec-dvere-demontaz-o-ii-fl/ Sú tam obrázky tapacíru ako je uchytený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmiki70 Vloženo 16. Červen 2016 Sdílet Vloženo 16. Červen 2016 včera som natiahol ten káblik od toho fialovo bileho pod tapacírom do zdrkadla nemal som koncovky/do ktorých idú tie tenké piny čo sú v zásuvkách/ tak som ho len tak odizolovaný zasunul. Podsvietenie aj tak nesvieti vypisuje stále závadu. Potom som skúal podľa návodu nakódovať RJ zobrazuje tieto údaje. neviem či je to tým káblikom že nemá poriadny kontakt alebo chyba môže byť niekde inde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. Červen 2016 Sdílet Vloženo 16. Červen 2016 (editace) Kodovani jsi nevyfotil, takze to ti nikdo nezkontroluje. Ale vzhledem k tomu, ze to haze chybu, tak to nakodovane urcite bude... Podle me je to spatne zapojene (treba ten spatny kontakt)... Editováno: 16. Červen 2016, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomyzima Vloženo 31. Květen 2017 Sdílet Vloženo 31. Květen 2017 Ahoj,mám O2rs před fl 2008. Koupil jsem si zrcátka s osvětlením nástupního prostoru. Spodky zrcátek jsem vyměnil. Do spodku zrcátka mi jdou 3 kabely a ne 2 jako u Imikihyo70 (pár příspěvků zpět). Předpokládám, že moje puvodní zrcátka jsou připravený na osvětlení. Je tady někdo z Prahy, kdo by mi nakódoval osvětlení a případně zkontroloval zapojeni? Samozřejmě za finanční odměnu Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 19. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2018 Zdravim. Idem si dorabat osvetlenie do spätneho zrkadla . Zaujima ma ako je mozne ze ta ista RJ dveri 1T0 959 701D, a jedna podporuje osvetlenie a druha nie . Moja to vie nakodovat a uzivatel Imiky70 to v tom menu nema (prispevok fotka vyssie ) ? A aky vyznam vlastne ma tento biely konektor a preco ho tam niekto ma a ja nie ? Prva fotka je z mojho auta . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 20. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2018 Dnes rozborka dveri . Kontrola ci tam mam pripravu na osvit. V konektore RJ dveri chvalabohu je zapojeny pin 10 az po konektor spätneho zrkadla . Takze treba natiahnut 1kabel z konektora zrkadla pin č.1 do spätneho zrkadla . Zlty kabel mi uz chytal oxidaciu. Pozor ! Vo vystupnej polke konektora je 6 pinov lebo na jeden su zapojene dva kable (hnedy a cierny) Skusim to nakodovat a odskusat so ziarovkou ci to pojde , ak ano , tak objednam ten spodny diel zrkadla s osvitom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 21. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 Najprv si odpoviem na moje otazky 1. Lebo RJ dveri maju rozne verzie SW pripadne zly Label . 2. Ten kabel s konektorom sa montoval iba do MR05 , potom uz nie. Dnes som sa napojil na konektor spätneho zrkadla pin č.1 fialovobiely zapojil ziarovku a pripojil kostru , samozrejme nakodoval - iba dvere vodiča. a úspech . Funguje to . Takze staci nakodovat iba jednu stranu a nemusi byt stropne svetlo v -auto- polohe. Mozem objednat spodny diel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 Odpověděl jsi si pěkně, ale podle mě nikdo nechápal, co jsi potřeboval poradit. Já osobně po druhé větě přestal číst [emoji16]Druhá věc je ta, že kdo tomu opravdu rozumí, tady nesedí denně a nečeká na někoho, kdo sem přijde, napíše a druhý den montuje... Existuje schéma, dá se stáhnout tady na fóru a věděl by jsi hned co a jak zapojit.Ale jinak vidíš, že jsi selským rozumem došel ke zdárnému konci [emoji106] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 21. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 Ano hadzem to tu po kuskoch , lebo mam nato iba 1 hodinu denne , kedze som PN a dodrzujem vychadzky . Mam stiahnute DP , bohuzial to co mi trebalo tam nieje a tak som precital kvoli tomu 72 stran Elektriky tu na fore . Aj tak sa clovek dozvie vela novych veci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 (editace) Objednane diely došli , tak som to poskladal komplet . Celkom slusne to osvetluje.Dal som tam ledku. Všimol som si ale že mám osvit (namontovane+nakodovane ) iba na šoferovej strane , ale svetlo sa rozsvieti pri otvoreni hociktorych dveri okrem kufra . Inak pohoda Editováno: 26. Říjen 2018, autor: mino22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 Osvětlení v zrcátku se rozsvítí při odemčení DO, nebo otevřením jakýchkoliv dveří vyjma kufru standardně. Kdybys měl osvětlení namontované na obou zrcátkách, rozsvítí se obě současně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Tomšů Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 Mám hloupou otázku.. Lze to dodělat stylem napojení osvitu v zrcátku na lampičku uvnitř vozu? Tzn. při odemčení,kdy se rožně v autě,by se rozlo i venku? Je to jen teorie.. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.