Mari97 Vloženo 5. Září 2023 Sdílet Vloženo 5. Září 2023 Zdravím, koupil jsem Supa s dost poškrabaným plexisklem na budíkách. Nevíte někdo jestli by se dalo vyměnit čistě jen plexi a ne celé budíky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 6. Září 2023 Sdílet Vloženo 6. Září 2023 Da se to vymenit, ale lepsi varianta jo vyndat a nechat prelestit... to plexi stoji ledvinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 6. Září 2023 Sdílet Vloženo 6. Září 2023 Když mi to poškrábali v servisu, tvrdili že to pro superb samostatně nejde objednat. Určitě jsem to tenkrát hledal i v Etce a nenašel. Rozleštil jsem to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 6. Září 2023 Sdílet Vloženo 6. Září 2023 Skoda-díly- 3V0 919 137 cena:1966kč 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 6. Září 2023 Sdílet Vloženo 6. Září 2023 A ze to nejde... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Září 2023 Sdílet Vloženo 7. Září 2023 Jak jste to rozlestili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 8. Září 2023 Sdílet Vloženo 8. Září 2023 Leštěnkou na škrábancen v laku ScratchX. Měl jsem to ale rozebrané a řešil to v pohodlí u TV. Nebylo to na 5 min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 8. Září 2023 Sdílet Vloženo 8. Září 2023 Můžeš zkusit tohle. Dělám to na Kodiaqu jednou za čas. Akorát je to trochu "piplačka". Produkt můžeš koupit kdekoliv i levněji , dal jsem to sem ze stránek, kde je i video. SONAX Odstraňovač škrábanců z plastových a plexi dílů - 75 ml - SONAX Autokosmetika (originalsonax.cz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 8. Září 2023 Sdílet Vloženo 8. Září 2023 kdysi, u O II jsem používal na rozleštěni toto https://www.chip.cz/odstrante-neprijemne-skrabance-z-displeje-chytreho-telefonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.