Mari97 Vloženo 5. Září 2023 Vloženo 5. Září 2023 Zdravím, koupil jsem Supa s dost poškrabaným plexisklem na budíkách. Nevíte někdo jestli by se dalo vyměnit čistě jen plexi a ne celé budíky? Citovat
p2p Vloženo 6. Září 2023 Vloženo 6. Září 2023 Da se to vymenit, ale lepsi varianta jo vyndat a nechat prelestit... to plexi stoji ledvinu... Citovat
Stanson Vloženo 6. Září 2023 Vloženo 6. Září 2023 Když mi to poškrábali v servisu, tvrdili že to pro superb samostatně nejde objednat. Určitě jsem to tenkrát hledal i v Etce a nenašel. Rozleštil jsem to. Citovat
Stanson Vloženo 8. Září 2023 Vloženo 8. Září 2023 Leštěnkou na škrábancen v laku ScratchX. Měl jsem to ale rozebrané a řešil to v pohodlí u TV. Nebylo to na 5 min. Citovat
l79 Vloženo 8. Září 2023 Vloženo 8. Září 2023 Můžeš zkusit tohle. Dělám to na Kodiaqu jednou za čas. Akorát je to trochu "piplačka". Produkt můžeš koupit kdekoliv i levněji , dal jsem to sem ze stránek, kde je i video. SONAX Odstraňovač škrábanců z plastových a plexi dílů - 75 ml - SONAX Autokosmetika (originalsonax.cz) Citovat
Petr Svetr Vloženo 8. Září 2023 Vloženo 8. Září 2023 kdysi, u O II jsem používal na rozleštěni toto https://www.chip.cz/odstrante-neprijemne-skrabance-z-displeje-chytreho-telefonu Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.