Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, řeším zapeklitý problém a nemohu přijít na řešení. Za jízdy mi začaly blikat kontrolky abs a esp a vyskočila hláška závada brzy navštivte servis.

Zajel jsem tedy ke známému s dignostikou a jeho odpověď byla: žádnou chybu to nenašlo. Kontrolky, ale stále svítili a stále to psalo hlášku závady brzdy. Nesetkal se stím někdo?

Ahoj, abs jednotka posílá v pravidelných intervalech různé data, ze kterých se určuje rychlost vozidla, jestli je ve smyku, jestli jsou kola v prokluzu atd ty pak pokračují na gateway a pak přes can komfort do budíků, pokud budíky některé z těchto informací v časovém rámci nedostanou tak začnou hlásit poruchu brzd.

Takže bych projistotu zkontroloval chyby i na

- ABS jednotce(03) tu bz mohlz být chyby pokud je skutečně něco s brzdami.

- gatewai(19) ta by mohla odhalit jestli není problém na canu podvozku nebo canu komfortu, přes které dané zprávy putují.

Když budíky zahlásí chybu ukazují pořád aktuální rychlost nebo sjedou na nulu?

Upraveno od ExecutedDonut

• Autor

Budíky ukazují pořád aktuální rychlost.

Dobre tak to indikuje, ze aspon nektere zpravy chodi, tim se anuluje moznoznost ne se can neprerusi uplne

Začal bych jinou diagnostikou. Pakliže to píše závadu brzd, svítí abs a esp tak musí být někde něco zapsanýho. Jinak je to vaření z vody.

Upraveno od lucky.jack

• Autor

tak jsme udělali kompletní diagnostiku a nikde žádná zapsaná chyba, absolutně nic.

Jiná nebo snad originál diagnostika? Není mi jasný proč by nebyl záznam v paměti...

• Autor

ano byla to originál diagnostika

• 1 měsíc později...
  • Autor

Pro jistotu jsem zajel do autorizáku, dvě hodiny hledali problém kde by to mohlo být, ale vůbec nic nenašli.😒 Teď navíc to vypadá, že si auto dělá co chce, někdy kontrolky zhasnou a nesvítí nic, někdy svítí jen závada kontroly tlaku v pneu a někdy chyba za jízdy vyskočí a zase zmizí.

Upraveno od vosa88

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.