pmultimix Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Ahoj, všiml jsem si, že na pravé straně auta, na straně spolujezdce, je čím dál víc stop, miniaturních promáčklin, třeba 0,5x0,5cm odprýsklého laku, a jen na téhle straně. Ptal jsem se dědy, co s autem (sice málo) jezdil předtím, a moc jich neměl. Ani u jiných aut třeba na parkovišti jsem si toho nevšiml, že by někdo měl tolik rýh od kamínků, jestli to není špatným stylem jízdy, moc předjíždění v levém pruhu, že by to jako odletovalo od aut zprava ... taky to máte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Rekl bych, ze spis to bude jizdou vpravo, po nevymetene krajnici. Mas predni zasterky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 23. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Rekl bych, ze spis to bude jizdou vpravo, po nevymetene krajnici.Mas predni zasterky? asi ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 Rekl bych, ze spis to bude jizdou vpravo, po nevymetene krajnici.Mas predni zasterky? asi ne ... Asi? To nevíš, jestli je máš nebo ne? Ale jinak důležitější, než ty zástěrky je právě jízda po štěrku a bordelu na kraji silnice, jak píše oct. Prostě se zřejmě moc tlačíš na pangejt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 25. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 Rekl bych, ze spis to bude jizdou vpravo, po nevymetene krajnici.Mas predni zasterky? asi ne ... Asi? To nevíš, jestli je máš nebo ne? Ale jinak důležitější, než ty zástěrky je právě jízda po štěrku a bordelu na kraji silnice, jak píše oct. Prostě se zřejmě moc tlačíš na pangejt... Nemám zástěrky Jo a spíš je to tím, že když auto odbočuje doprava, tak já se na něj nalepím, jakmile on zabočí, tak na to šlápnu a jsem na úrovni jeho zadku, a když on zahrabe, tak jsem v pozici, že kdyby vylétl kamínek, akorát do mě. Jen mě to tak napadlo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Kde parkujes? Videl jsem borce (technicke sluzby mesta) sekat travu krovinakem a auta, ktera stala podelne u chodniku a travnateho pasu to pekne odnesla. Prave jejich pravej bok. Ale to jen takovej napad z jineho soudku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 26. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Kde parkujes? Videl jsem borce (technicke sluzby mesta) sekat travu krovinakem a auta, ktera stala podelne u chodniku a travnateho pasu to pekne odnesla. Prave jejich pravej bok.Ale to jen takovej napad z jineho soudku... Naštěstí v garáži Ale díky za typ, u mě to ale tímto nebude ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Kde parkujes? Videl jsem borce (technicke sluzby mesta) sekat travu krovinakem a auta, ktera stala podelne u chodniku a travnateho pasu to pekne odnesla. Prave jejich pravej bok.Ale to jen takovej napad z jineho soudku... Máš pravdu Mavericku na to bacha!! mě takhle při kolmém stání k trávníku rozbil "sekáč" mlhovku, naštěstí jsem to viděl a řekl jsem mu to, on zavolal šéfa a ten mi to na místě zaplatil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Ahoj, všiml jsem si, že na pravé straně auta, na straně spolujezdce, je čím dál víc stop, miniaturních promáčklin, třeba 0,5x0,5cm odprýsklého laku, a jen na téhle straně. Ptal jsem se dědy, co s autem (sice málo) jezdil předtím, a moc jich neměl. Ani u jiných aut třeba na parkovišti jsem si toho nevšiml, že by někdo měl tolik rýh od kamínků, jestli to není špatným stylem jízdy, moc předjíždění v levém pruhu, že by to jako odletovalo od aut zprava ... taky to máte? Dírky půl centimetru na půl centimetru? To jsou pořádný díry...nemyslel jsi náhodou milimetry? A co foto? Možná by pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Kde parkujes? Videl jsem borce (technicke sluzby mesta) sekat travu krovinakem a auta, ktera stala podelne u chodniku a travnateho pasu to pekne odnesla. Prave jejich pravej bok.Ale to jen takovej napad z jineho soudku... No, to mi ani neříkej. vždy, když projíždím kolem sekáče s motorovou kosou u krajnice, tak se mi ježí všechny chlupy na těle. Jednou nám též takto sekali trávu kolem aut a známej měl celou půlku auta zaflákanou od té odlétávající trávy. Když to zaschlo, tak to šlo z té jeho bílé barvy náramně dolů. Jsou to bezohledná hovada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 To camron. Souhlas 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.