honza72 Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Mam dalsi problem, koupil jsem auto, ve kterem po poslednim servisu prestalo svitit vnitrni osvetleni pri otevrenych dverich. Nesviti ani vzadu, ani v kufru...Pojistka je v poradku, asi je to kodovanim a diagnostikou..Nevite jak na to? Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek_m Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 nemůže byýt vadné relé, které zajištuje napájení celéího vnitřního osvětlení? Zkus po uzamčení vozu dálk. ovládáním poslouchat, zda po chvíli klapne relé v palubce (musíš samo sedět uvnitř vozu). Po chvíli po uzamčení se totiž pomocí toho relé odpojuje vnitřní osvětlení. Znovu se zapne při odemčení nebo ručním zapnutí vnitřního osvětlení - např. kdyby jsi chtel v noci spát ve voze uzamčen, aby jsi si mohl svítit. U mé Oct. Elegance to takto mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonty Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 (editace) Mam dalsi problem, koupil jsem auto, ve kterem po poslednim servisu prestalo svitit vnitrni osvetleni pri otevrenych dverich. Nesviti ani vzadu, ani v kufru...Pojistka je v poradku, asi je to kodovanim a diagnostikou..Nevite jak na to?Honza Mas maxi DOT? Mne sa stalo to iste, ked som sa hral v jeho nastaveniach. Tak som to vratil do povodnych hodnot a uz to zase funguje. Neviem Ti ale presne povedat, v ktorych nastaveniach to je. Jonty. Editováno: 4. Květen 2007, autor: Jonty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Při odemknutí auta ani při otevření dveří nefunguje osvětlení interieru jak ve předu tak nad zadnimi sedadly v kufru světlo svítí. Nevíte náhodou někdo čím by to mohlo být? Na pojistky jsem se díval a ty vypadají vpohodě. Jinak auto jsem koupil před dvěma dny z bazaru takže nevím jak dlouho to nefunguje všiml jsem si toho bohužel až doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 (editace) A nemáš to jen vypnutý? Když to zapneš se zavřenejma dveřma tak to svítí? Nebo blbý žárovky. Editováno: 7. Listopad 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 A kdyz otevres jine dvere nez ridicovy, tak to take nesviti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 nesvítí to ani při zavřených dveřích ani když otevřu jiné dveře. Žarovkama si nemyslím že by to bylo ale mohl bych se na ně podívat nevíte jak se knim dostat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 nesvítí to ani při zavřených dveřích ani když otevřu jiné dveře. Žarovkama si nemyslím že by to bylo ale mohl bych se na ně podívat nevíte jak se knim dostat? Velmi jednoducho: tenkym srobovakom, na prednej strane vycvaknes ten plastovy kryt. Mas to nakreslene aj v prirucke k autu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lat01ji Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Velmi jednoducho: tenkym srobovakom, na prednej strane vycvaknes ten plastovy kryt. Mas to nakreslene aj v prirucke k autu Neboj se zabrat docela to drží. Jo a přední strana je ta souhlasná s předkem auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Nemyslím si že to bude žarokama když nejde ani jedno světlo nevíc nejdou v předu takzvané ty čtecí lampičky. Řekl bych že bude někde větší problem ale nevím jaký... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plutonium-Michal Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Nemyslím si že to bude žarokama když nejde ani jedno světlo nevíc nejdou v předu takzvané ty čtecí lampičky.Řekl bych že bude někde větší problem ale nevím jaký... a na pojistku jsi se třeba díval?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 pojistky jsou ok žarovky taky tak nevim kde je zavada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 pojistky jsou ok žarovky taky tak nevim kde je zavada No predsa v elektrike ..... sup s tym do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 navíc při otevření dveří od řidiče nesvití světýlko ve dveřích a maxidot nesignalizuje že jsou dveře otevřene. U ostatních dveří je to vpohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 navíc při otevření dveří od řidiče nesvití světýlko ve dveřích a maxidot nesignalizuje že jsou dveře otevřene. U ostatních dveří je to vpohodě. No to je uz lepsie zistenie. Presne toto som mal , ked auto malo 2 mesiace. Pri montazi Alarmu v servise zle zacvakli manzetu vo vodicovych dverach, nasledkom coho tam zatekalo a uplne odpalilo 2 piny v tom sirsom dverovom konektore(ma velmi tenke piny) . Mne naviac pri zatvoreni alarmom nezatvorilo vodicove dvere(alarm aktivny-vsetky dvere zavrene-vodicove nie) . V servise mi v konektore tie dva piny vymenili . Moze to byt samozrejme aj nieco ine....isiel by som ale hlavne po tych vodicovych dverach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millu Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 Mám stejný problém. Z ničeho nic mě přestalo svítit vnitřní osvětlení při otevřených dveřích. Nesvítí přední ani zadní světlo (spínač je v poloze "symbol otevřených dveří"), po přepnutí spínače do polohy "symbol trvalé svícení" není problém. Pojistka je v pořádku, varovné světlo v předních dveřích svítí a i osvětlení zavazadlového prostoru svítí. Nevíte čím to může být ? Millu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 Typoval bych zámky (mikrospínače), nebo kabelový svazek dveří.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hameluk Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Ahoj, mám podobný problém. Koupil jsem O II, r.v. 2006 a nefunguje osvětlení interiéru (vpředu, vzdadu, kufru), světlo ve dveřích funguje. Pojista je v pořádku, řídící jednotka hlásí chybu "Terminal 30 for Interior Lighting: Electrical Fault in Circuit". Nevíte prosím, co to znamená? Kde a co mám hledat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jasanek Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Typoval bych zámky (mikrospínače), nebo kabelový svazek dveří.......... Kde bych nasel ty mikrospinace a jak to vypada? Sry, jsem vice mene jen uzivatel vozu, ale potrebuji je najit z jineho duvodu. Dal jsem do vnitrniho osvetleni LEDky a kdyz je spinac v poloze otevrenych dveri, tak ty LEDky nepatrne sviti. V obchode, kde jsem LEDky kupoval me rekli, ze ten mikrospinac muze byt navlhly, tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 sú súčasťou zámku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Achjo, tak už to potkalo i mě, světlo v kufru prostě nesvítí, asi taky mikrospínač v háji. Ten zámek to je díl ve dveřích nebo v kastli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinM_2013 Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Zdravim vsechny, dnes jsem zjistil, ze se mi po odemknuti nerozsvecuje vnitrni interierove osvetleni. Zkontroloval jsem zarovku a ta je OK. VAG hlasi nasledujici poruchu: 00059 - svorka 30 pro vnitrni osvetleni info o zavade: svorka 15 ZAP Napeti: 11.65V ZAP VYP svorka 50 VYP VYP VYP Je vnitrni osvetleni chraneno nejakou pojistkou nebo to jde primo do BCM ? Zarovka v kufru taktez nesviti. Na prepinac osvetleni nijak nereaguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinM_2013 Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Vyreseno. Byla vadna pojistka c.15. Prerusila se mimo stred a nebylo to na prvni pohled videt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-law Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 (editace) opraveno Editováno: 7. Březen 2016, autor: x-law 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfy8 Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 Pojistky kontrolujte vždy aspoň multimetrem! Multimetr se dá pořídit za 200Kč a ušetří vám hodně problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.