Přejít na obsah

Millu

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 075 zobrazení profilu

Oznámení Millu

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, mám stejný problém u mé OII RS, přestalo mě svítit vnitřní stropní osvětlení při otevřených dveřích (při zapnutí stropní osvětlení normálně svítí). Jak jsem to tu pročítal tak by to mohly být zoxidované vodiče v komfortce. Je komfortka v OII umístěná na stejném místě jako u Superba ?
  2. Mám stejný problém. Z ničeho nic mě přestalo svítit vnitřní osvětlení při otevřených dveřích. Nesvítí přední ani zadní světlo (spínač je v poloze "symbol otevřených dveří"), po přepnutí spínače do polohy "symbol trvalé svícení" není problém. Pojistka je v pořádku, varovné světlo v předních dveřích svítí a i osvětlení zavazadlového prostoru svítí. Nevíte čím to může být ? Millu
  3. Millu

    Letní pneu R18

    Geometrie je asi v pořádku. Zima 2007/2008 nové zimní Dunlop SP Winter Sport 3D 225/45 R 17 91 H, najeto 6500 km a všechny OK (úbytek asi 0,5 mm) a předtím léto 2007 nové Michelin Primacy HP 225/45 R 17 RF 94 W, najeto 9000 km a taky všechny OK (úbytek asi 1 mm). Letos jsem přešel na letní 18-ky a takhle to dopadlo. Na jaře koupím Michelin Pilot Sport PS2 225/40 R 18 RF 92 Y a nechám pro jistotu přeměřit geometrii. Jinak s takhle sjetýma pneu by se určitě jezdit nemělo, ale nechtěl jsem tam dávat zimáky někdy v polovině září a kupovat nové letní na dva měsíce se mi taky nechtělo.
  4. Millu

    Letní pneu R18

    Tak takhle vypadají Goodyear Eagle F1 Asymmetric 225/40 R 18 RF 92 Y po 14000 km. Ty dvě úplně sjeté byly na zadní nápravě.
  5. Millu

    Zástěrky na OII

    Mám po první zimě, mimo jiné 6 dní hory na Šumavě, kde jsme denně dojížděli na Hochficht, v Rakousku suché silnice u nás štěrk. Minulý týden si říkám, že už zima skončila, tak že bych mohl důkladně umýt auto. Po umytí jsem zjistil, že spodní část pravé strany zadního nárazníku je totálně otlučená od kamínků, levá strana je na tom o něco lépe. RS-o už je v lakovně. Jak tomu zabránit ? Zástěrky nechci, možná by pomohla ochranná fólie a jednou za rok jí vyměnit nebo nejezdit do míst kde sypou štěrkem.
×
×
  • Vytvořit nový...