lackoslav Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 Takže problém je prostý. Predchádzajúci majiteľ mi nechal malú pamiatku po svojej výbave. Prečítal som množstvo diskusií ale podobný problém som nenašiel, takže dúfam že nedostanem po prstoch od "admina" za založenie novej témy. Prosím poradte ako by ste to riešli. Uvítam všetky nápady (zamaskovanie, estetická úprava or extra gadget ) Vopred ďíki. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 Namontuj si tam handsfree :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 někde se to tady řešilo a byla doporučována horkovzdušná pistole s výbornými výsledky....... zkusím najít odkaz nebo hledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 A co takhle vyměnit celej díl,protože ať to zaděláš jak chceš tak si myslím že to bude pořád poznat.To o té horkovzdušné pistoli je v instalačních manuálech na poslední straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Já vím, lehce se mi to řekne, ale neodpustím si poznámku - za vrtání do přístrojovky (nejlehčí řešení) bych mlátil po rukách! Sám tam mám 4 kousky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Takže problém je prostý. Predchádzajúci majiteľ mi nechal malú pamiatku po svojej výbave. Prečítal som množstvo diskusií ale podobný problém som nenašiel, takže dúfam že nedostanem po prstoch od "admina" za založenie novej témy. Prosím poradte ako by ste to riešli. Uvítam všetky nápady (zamaskovanie, estetická úprava or extra gadget ) Vopred ďíki. Hehe - mam stejny problem - stale hledam nejaky drzak mobilu, ktery bych tam misto toho nalepil nebo sroubovaci, ktery bych tam nasrouboval...ale at hledam jak chci, nic poradneho jsem jeste nenasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Mě předchozí majitel nechal takovýhle pozdrav... jinak na malé dírky doporučuji aplikovat berušky Pokud ani berušky stačit nebudou, tak jedině sehnat novej díl a vyměnit (spousta šroubků) nebo nejlevnější řešení je zvyknout si na to... (tak to zatím řeším já) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Já tedy nevím no, ale to Vám to nevadilo při koupi vozu, že to řešíte až teď? Možná jste na to dostali slevu nebo já nevím, ale tohodle bych si všiml, to jsem si jistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 někde se to tady řešilo a byla doporučována horkovzdušná pistole s výbornými výsledky....... zkusím najít odkaz nebo hledej http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=15461 Ale stejne je to dost videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 tehdá,když jsem jezdil s autobusem do školy,měl řidič na palubce štítek ZÁKAZ KOUŘENÍ ŘIDIČI ZA JÍZDY!Nemusíš tam mít toto ale nějakou pěknou cedulku si vyrob třeba s logem Škoda nebo s logem tohoto klubu a malými vhodnými šroubky jí tam prdni.takbych to aspon udělal já,přece jen nic nevydrží na věky nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Co treba zkusit nejakou firmu, co se tim zabyva? Jako treba tady. ALe cenovku nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Co treba zkusit nejakou firmu, co se tim zabyva? Jako treba tady. ALe cenovku nevim... Nebo tadyhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Já vím, lehce se mi to řekne, ale neodpustím si poznámku - za vrtání do přístrojovky (nejlehčí řešení) bych mlátil po rukách! Sám tam mám 4 kousky MOje rec.jsou to prasata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 pánové střední díl v černé barvě jsem kupoval ve škodovce stál 380kč sleva 20% ale i za koncovou neni drahej tak co řešíte vyměnit a je to zase libovka .......ale je stím práce to přehodit.......ale jdeto.... zrovna to budu přehazovat na jedné oktě která má stejný problém ....HF :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 pánové střední díl v černé barvě jsem kupoval ve škodovce stál 380kč sleva 20% ale i za koncovou neni drahej tak co řešíte vyměnit a je to zase libovka .......ale je stím práce to přehodit.......ale jdeto.... zrovna to budu přehazovat na jedné oktě která má stejný problém ....HF :-)))))) jj, buď vyměnit nebo si na to zvyknout ale když teda říkáš že to není tak moc drahý asi se tam půjdu zeptat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Ahoj, já jsem měl ten samý problém a vyřešil jsem ho jednoduše,bez lepení berušek a všelijaké havěti No je to jednoduché,stačí tmel v černé barvě a je hotovo,u mne to bylo o to jednodušší,že jsem použil plovoucí hmotu na muškaření z naší prodejny a výsledek byl víceméně excelentní Ten tmel je z Anglie a nesežene se snadno,navíc je mastnej a tím pádem bych doporučil nějakou náhradu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Nazdar borci. Tak som si po dlhom čase pozrel Vaše odpovede. Ďíky za názory a zaujímavé linky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 jj souhlasim se sleep-em-77,cernej tmel je ta spravna volba,a pokud jsi alespon trosec sikovnej tak iten vysledek nebude k zahozeni ..zadny nesmyslny berusky a kde co tam nelepte..to do octy nepatri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 tak pokud to stoji je tolik,to to radeji bych si vymenil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 tak pokud to stoji je tolik,to to radeji bych si vymenil... no právě proto doporučuji vyzkoušet jiný tmel za nižší cenu,já ten tmel měl gratis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 jj souhlasim se sleep-em-77,cernej tmel je ta spravna volba,a pokud jsi alespon trosec sikovnej tak iten vysledek nebude k zahozeni ..zadny nesmyslny berusky a kde co tam nelepte..to do octy nepatri co máš proti beruškám???!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 proti beruskam nic,ale nejak nepotrebuju mit auto polepeny pi...Snad mi rozumis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 proti beruskam nic,ale nejak nepotrebuju mit auto polepeny pi...Snad mi rozumis Však v pohodě... jenom prostě když tam mám díry... tak si na to zvyknu nebo vyměním... sám jsem měl palubku rozvrtanou i ten rámeček kolem rádia... a spravil to modelářskej tmel a chvíle práce. Pravda na tu díru po nevím čem, na tu by teda pomohla jenom výměna - ale není to pořádně vidět (i na to jak je to velký) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brony Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Mě zůstali taky díry po HF, mám taky HF a chtel bych ho namontovat zpátky nevíte kde bych sehnal návo jak ho rozmístit ideálně v octavii, nebo jestli má skušenost někdo z montáží HF Nokia Ka 91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brony Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Nemáte nebo nevíte kde bych našel obrázek O1 s HF jak to asi vypadá a nemá někdo skušenost s montáží car 91 Nokia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.