Přejít na obsah

SNÍŽENÍ AUTA

NOS

Doporučené příspěvky

no ani nie...ale bolo uz tak napozene ze bolo koleso 1,5cm dnu zadne... tak len zato. Za opytanie clopvek nic neda a dostane normalnu odpoved. Uz ked otravujem nejaku stranku z pruzinamy neviete?? Popripade poradte nejaku znacku.

Editováno: , autor: stenly
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ani nie...ale bolo uz tak napozene ze bolo koleso 1,5cm dnu zadne... tak len zato. Za opytanie clopvek nic neda a dostane normalnu odpoved. Uz ked otravujem nejaku stranku z pruzinamy neviete?? Popripade poradte nejaku znacku.

mrkni na klubový stránky na shop, tam jich je dost bych řekl ;)

Odkaz ke komentáři

no ani nie...ale bolo uz tak napozene ze bolo koleso 1,5cm dnu zadne... tak len zato.

kdybych ja ti rozumnel :-(

jinak z levnejsich znacek, v-maxx, jom potom samo ENza, Eibachy, Weitecy akorat uz jsou mirne drazsi a z tech nejlepsich ale nejdrazsich treba HR nebo KW ale to uz jsou palky

muj nazor je ze na pruzinach nejde nic zkazit, TUV maji vsechny takze klidne sahnu po levnejsich

Odkaz ke komentáři

Praveze v novom eshope ich neviem najst su tam same plasty...ked tak mi daj link na shop kde ich najdem.....diki :palec:

Odkaz ke komentáři

Praveze v novom eshope ich neviem najst su tam same plasty...ked tak mi daj link na shop kde ich najdem.....diki :palec:

ajo teď nato koukám :o , tak soráč za dezinformaci, taky to nějak nemužu najít :unsure::blbec:

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Davam prave Weitec UGT kit a jak tu uz niekto pisal znizenie je tak 50% oproti uvadzanemu znizeniu -35/-35. Oproti pruzinam co som tam mal doteraz, enzo -40/40 je to hore o +20/+35. Takze z toho mam zasa offroadik :(

V pribalenych papieroch som nasiel, ze treba skratit dorazy tlmicov o vysku znizenia alebo dat sportove dorazy. Robili ste to niekto - skratili ste tie dorazy? :o

Editováno: , autor: fabka
Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

co rikate na ten stavitelny podvozek?jinak je to z odkazu od Bendyho, normalni snizeni jen s pruzinama dat nemuzu,to bych se uz nikdy nedostal do baraku :smich: tak jedine stavitelny podvozek nebo airride, zajima me jak je to u toho stavitelneho,da se to regulovat,ta vyska?airride znam ale do neho se mi moc nechce...plsky poradte -_-

Odkaz ke komentáři

to chces pri kazdym na jezdu do baraku stelovat misku??

hledam nejake nejlepsi reseni protoze snizeni chcu ale zas jak si psal je to tak,musel bych pred vjezdem do baraku to upravit

tak to si teda dej jedině vzduch, protože jinak nechápu jak bys to každej příjezd domu šteloval :unsure:

já kuli snížení předělal vjezd do zahrady ;)-_-

Odkaz ke komentáři

to chces pri kazdym na jezdu do baraku stelovat misku??

hledam nejake nejlepsi reseni protoze snizeni chcu ale zas jak si psal je to tak,musel bych pred vjezdem do baraku to upravit

tak to si teda dej jedině vzduch, protože jinak nechápu jak bys to každej příjezd domu šteloval :unsure:

já kuli snížení předělal vjezd do zahrady ;)-_-

asik se domluvim se sousedy,vjezd totiz neni nas a nejak to zkusim zvednout at neni najezd tak prudky a dam snizeni -35 -35 -_-

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
Taky zvažuju že dám sportovní pružiny aby to trošku kleslo, ale chci snížit auto, ale nechci aby bylo tvrdčí. Ani nevím jestli je tahle kombinace možná???

Ale líbí se mi tenhle WEITEC (-30mm, -30mm)

http://skoda.autodoplnky.cz/skoda-fabia/we...-combi-s3018252

dals odkaz na perka na kombi :palec2: , pera weitec sem měl, byly trochu tvrdší než origo-vždycky to bude trochu tvrdší :) a votom to je

Odkaz ke komentáři

chcel by som kupit pruziny KW -35mm dopredu aj dozadu...a povodne tlmice chcem nechat...

ale chcem aby to auto aj realne kleslo o tolko..

pocul som ze weitec klesne cca 20/15 vpredu vzadu.

ake mate vy skusenosti len s pruzinami KW... bolo by to na Fabiu Combi

dik

mě to připadá co pružina to originál :rolleyes: , taky jde o motor, a oto naco jsou pérka specifikovaný ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...