VitaP Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Ahoj všem! Chystám se v srpnu do Maďarska na VC F1. Je to sice za dlouho, ale nerad bych něco propásl. Nemá někdo zkušenosti? Hlavně mne zajímají všechny možné a nemožné informace o ubytování. Z ostatního tak velký strach nemám. Předem díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Já tam byl, ale bylo to v roce 1993, takže ti žádný aktuální neposkytnu. Spali jsme u příbuzných známého který jel s náma a pochází z jižního slovenska. Jinak ta formule je zážitek na celý život a určitě to stojí za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evry Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 čus na f1 se chci taky podívat .Mám dojem ,že ale nejlevněji vychází paradoxně Italie -Monza( co se týče ceny vztupu).Mám starej(2005) časák německej s cenama vstupenek. Kámoš byl v Maďarsku,ale od firmy (sponzorsky (denso) takže ceny a případnej noclech znát nebude.(Maximálně že by poradil cestu). Popřípadně napiš jak si dopadla co jsi zjistil mě to fakt zajímá(planujem to s kámošem dlouho)zatím jsme neměli zbytečnech 10-15 000,-kč na tu to akci!(to asi tak do toho padne nakonec.) Co se týče kilometrů tak je nejzajímavější snad Něměcko(říká kámoš-jsem to nepočítal),a že to snad neni o tolik dražší.?! Zdar Evry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 30. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 Lístek mi donesl takový jeden hodný pán, myslím, že se jmenuje Ježíšek. Na mne zbyla cesta a ubytování. Z domu to mám nejblíž do toho Maďarska a přítelkyně se bude se psem asi válet někde u Balatonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.