Publikováno Duben 10, 20241 r Ahojte, stretol sa s tym niekto? Nikto mi nevedel povedať co to je a v autorizaku mi povedali ze to záleží od kusu a nemam to riesit. Ked stojim na mieste a pridavam plyn tak mi tam nieco klepka. Auto ma 72tis km. Stretol sa s stym uz niekto? Ked idem cca 30-40km/h tak auto pocut chraplave zvuky z podvozka. Ďakujem za kazdy koment. Môj film 2.mp4 Upraveno Duben 10, 20241 r od Sumsang
Duben 10, 20241 r Mám DPCA, najeto 65 tisíc a přesně toto mi to dělá tak od 10 tisíc, zatím jsem to nijak neřešil. Podezříval jsem setrvačník nebo převodovku, ale se šlapáním na spojku se to u mě nijak nemění. Upraveno Duben 10, 20241 r od Prof. Birkermaier
Červenec 22, 20241 r Ahojte mám úplne rovnaký problém a rovnaký zvuk. najazd mám však 205tis. podarilo sa vám voľačo zistiť? spojky v DSG a dvojhmota sú nové. dakujem za info.
Červenec 22, 20241 r Autor Robilo ti to od zaciatku alebo to zacalo robit az teraz? V servise mi povedali ze to niektore auta robia a niektore nie, ze jw to vlastnosť...
Červenec 22, 20241 r Auto to robí od 170tis km ako ho mám. Predpokladám že to robí od nová. Je to rok 2019. Pátral som po tomto zvuku,príde mi to ako keby to išlo z vačky od motora ale môže sa to prenášať.
Červenec 22, 20241 r Autor Mam navštíviť jedného mechsnika, ktory skúsi dať remeň dole a naštartuje. Len tak sa ziati kde je problem lebo to robi nieco co sa točí. Budem to riešiť o cca 2 týždne ale ak by si to riesil ty skor tak môžeš napísať.
Červenec 22, 20241 r Kladku a reken som vymenil pred mesiacom. Nepomohlo. Remeňu a kladke nebolo vôbec nič. klima kompresor OK. Alternátor OK.
Srpen 2, 20241 r V 22. 7. 2024 na 17:11, Sumsang napsal: Mam navštíviť jedného mechsnika, ktory skúsi dať remeň dole a naštartuje. Len tak sa ziati kde je problem lebo to robi nieco co sa točí. Budem to riešiť o cca 2 týždne ale ak by si to riesil ty skor tak môžeš napísať. Tak ako prišiel si na niečo?
Srpen 4, 20241 r kdyby to byl TS od alfy romeo, tak bych rekl, ze to je KO nastavovac polohy vackovyho hridele... dost podobny zvuk a chovani Upraveno Srpen 4, 20241 r od JiVi
Srpen 4, 20241 r Alfu som mal asi 10rokov dozadu 1.4 TS a presne som to menil. Mne to tiež príde niečo podobne. Zvuj je skoro presne ten istý ako v alfa akurát že v tsi trosku jemnejší.
Srpen 12, 20241 r V 10. 4. 2024 na 21:29, Sumsang napsal: Ahojte, stretol sa s tym niekto? Nikto mi nevedel povedať co to je a v autorizaku mi povedali ze to záleží od kusu a nemam to riesit. Ked stojim na mieste a pridavam plyn tak mi tam nieco klepka. Auto ma 72tis km. Stretol sa s stym uz niekto? Ked idem cca 30-40km/h tak auto pocut chraplave zvuky z podvozka. Ďakujem za kazdy koment. Môj film 2.mp4 18.59 MB · 0 stažení Ahoj mám ten samy problém … jak jsi to vyřešil už se ví čím to bylo? Díky
Duben 14Dub 14 Ahoj, nie už som to neriešil. Robí to stále a motor ma 219tis podla mňa to robí “rolnička” na vahadlach v hlave. Každý druhý ak nie každý motor ma tento zvuk.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.