Přejít na obsah

Subwoofer/ozvucnice


Doporučené příspěvky

Shanim subwoofer do Superb 3 sedan, a bylo mi doporuceno JBL BassPro Nano pod sedadlo spolujezdce, s ovladacem síly basu na kabelu. Dival jsem se jeste na ozvucnice do bočnice v zavazadlovem prostoru, a nic jsem nenasel, pritom jsem nasel docela hodne ozvucnic do bočnice do starsich superbu a octavek (napr zde: https://www.ahifi.cz/oem-ozvucnice-na-miru-ozvucnice-do-rezervy-prazdny-box-do-bocnice-kufru/). Subwoofer do rezervy nechci. Nemate nekdo nejaky tip na tu ozvucnici v bočnici? Diky.

Editováno: , autor: haf
pravopis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vloženo (editace)

No nevim zda to bude pro manzelku hruza, to zjistim 🙂 Mam v oktavce I 400W subwoofer ve velke bedne v zavazadlovem prostoru, takze "vim jak to ma hrat", tak uvidime co ten maly JBL po sedakem. Pisnu sem pak jak jsem spokojen. S velkyma bednama jsem skoncil, nebavilo me to porad vyndavat, a kdyz jsme nekam jeli na dovcu, tak se to bez subwooferu nedalo poslouchat 🙂 

Editováno: , autor: haf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

`Nebude lepsie niekde dat doinstalovat original subwoofer` -> Tady tento odkaz me presvedcil ze ten skodovacky subwoofer nebude asi basovat dost dobre: https://www.briskoda.net/forums/topic/407494-skoda-octavia-canton-subwoofer-upgrade/ :

"It has been well documented about the Canton subwoofer upgrade and the disappointment it has had on most Octavia owners".

Nevim, neslysel jsem ten original skoda subwoofer, ale asi to nemuze hrat tak dobre jak moje oktavkova bedna, tak zkusim ten JBL pod sedak, bude to v kabine, a treba budu happy.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, je potřeba si uvědomit, že tyhle origo Canton suby, stejně jako třeba to JBLko jsou pořád pidi repráčky s příkonem max 100W v malinkaté ozvučnici. Čekat z toho basy jako z custom made subu s 12'' reprakem a objemem 100+ litrů je pošetilý...

 

Pro zvuk obecně je v téhle budget kategorii mnohem přínosnější vytlumení karoserie než do nevytlumeného auta přidat pidi "subwoofer".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Bubaq ja chapu co myslis, ale i presto to zkusim s tim mini JBL zda nebudu spokojeny. Ja nepotrebuji aby to basovalo ze prasknou okna, ale staci mi ze to proste bude hrat lepe basove nez zakladni ne-canton audio system s 8 repraky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...