Leden 3, 201114 r Milhauss: to je bývalá Fábina zde z fora (člena Jvees 69)...moc pěknej kousek kdo ví, kdepak má teď konce
Leden 3, 201114 r Honzo nebudeš tomu věřit, ale stále je tady a má Supa, ale nemá tu profil, jen se ptal na nějaký opravy
Leden 4, 201114 r Je na prodej,tak spíše kde ji bude konec. Ale to asi už neprodává původní majitel co??? Nějaká putovní Ale peckovní
Leden 14, 201114 r ŠKODA FABIA 2.0i TUNING-170PS!! ÚPRAVA OD FIRMY 2M-MOTORSPORT-KOLA AEZ 17",PNEU TOYO,ZÁVODNÍ KOTOUČE,TLUMIČE KONI S NASTAVITELNOU TUHOSTÍ,OSTRÁ VAČKA 270 STUPŇŮ,SÁNÍ KN,SNÍŽENÁ HLAVA SPORT.SEDAČKY+PÁSY,MĚŘIČE TLAKU+TEPLOTY OLEJE,STARTOVACÍ TLAČÍTKO,SPORT NÁRAZNÍK+STŘEŠNÍ SPOILER...NITRO!!
Leden 31, 201114 r sice nic zvláštního a nejsem moc příznivcem těchto masek, ale jen mě zaujalo, jak to hezky propojil..
Březen 21, 201114 r krása. jen snížený a super kola a hned to auto vypadá jinak, ani se nemusí dávat jiné doplňky
Březen 26, 201114 r zdarec prosim te nevis kde bych nasel ten predni naraznik libi se mi tak abych vedel co a jak.dik za radu
Březen 26, 201114 r Chcete inspiraci?? Tady i máte a je dokonce na prodej a cena jen 129 tisíc:-) zdarec prosim te nevis kde bych nasel ten predni naraznik libi se mi tak abych vedel co a jak.dik za radu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.