Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

To chromový si nedokážu představit na svým autě, imrvére to leštit.. :D nikdo by se o to nesměl ani opřít a nedej bože by začalo pršet, na chromu je vidět kdejaká zaschlá kapka.. to by se člověk uleštil.. :D:):D já než celej chrom, tak raději černej mat.. :);) ale každej podle vkusu.

Vloženo

Co se údržby týče, tak bych to nechtěl, ale jinak to musí bejt zajímavý, no uznej, byl by to nejspíš jedinej kousek v ČR, černá matná už je :p muselo by to mít garáž a jezdit s tim max ob tejden a ještě po každých 10 metrech zastavit a zkontrolovat jestli s tim něco neni :D máš pravdu, bylo by to na pytel :D mít milióny tak bych do toho šel na zkoušku :D

Vloženo

ty krásko, vypadá to úžasně, mě se to líbí :palec2::) fábie by mohla vypadat zajímavě

jinak černá mat, je poslední dobou hodně vidět na autech a je velmi pěkná, ta by se mi taky líbila

• o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Tak jsem si je zapsal a budu šetřit :D i když nevidím cenu. Jsou parádní!

Sakra, teď mi došlo, že mám na 17´ moc slabej motor :(

Editováno: , autor: Jehla23

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...