MichalJ Vloženo 2. leden 2007 Vloženo 2. leden 2007 Existuje nějaká vůně novýho auta? Chtěl bych aby auto vonělo pořád jako nový. Citovat
kodemi.:R Vloženo 2. leden 2007 Vloženo 2. leden 2007 (editace) To nekoupíš,ale taky bych to bral Editováno: 2. leden 2007, autor: kodemi Citovat
Marek Vloženo 2. leden 2007 Vloženo 2. leden 2007 Stačí nechat auto v servisu vevnitř naleštit, myslím plasty a zase bude nějakej čas vonět jako nový....dělám to 2x do roka v a autorizovaným servisu...nevím ale co používají za leštěnku... Citovat
houmr Vloženo 2. leden 2007 Vloženo 2. leden 2007 ja pouzivam na plasty original skoda prislusenstvo cistic na plasty a tiez to celkom pekne vona )) p.s.: od kamarata mam slubenu igelitku vone noveho passata, tak kto chce mozem mu predat za cajove vrecusko Citovat
profor Vloženo 2. leden 2007 Vloženo 2. leden 2007 ja pouzivam na plasty original skoda prislusenstvo cistic na plasty a tiez to celkom pekne vona )) p.s.: od kamarata mam slubenu igelitku vone noveho passata, tak kto chce mozem mu predat za cajove vrecusko ja si prosííííím aký máš rád? čierny? lesnú zmes? alebo na vnútornú krásu? Citovat
mischicka Vloženo 2. leden 2007 Vloženo 2. leden 2007 (editace) Já myslel, že se něco takovýho dělá, mám pocit, že jsem to viděl v Hypernově...když se prodává auto, tak se to hodí kol7 Editováno: 2. leden 2007, autor: mischicka Citovat
MUSA Vloženo 2. leden 2007 Vloženo 2. leden 2007 Já myslel, že se něco takovýho dělá...když se prodává auto, tak se to hodí kol7 Tak to v autobazarech toho budou mít plný sklad Citovat
Igor Vloženo 2. leden 2007 Vloženo 2. leden 2007 Existuje, ale dávno som to nevidel - bol to originál Wunderbaum, čiernej farby, vôňa sa volá "New Car". Ja zostávam verný vanilke Citovat
mischicka Vloženo 2. leden 2007 Vloženo 2. leden 2007 Existuje, ale dávno som to nevidel - bol to originál Wunderbaum, čiernej farby, vôňa sa volá "New Car". Ja zostávam verný vanilke Jj, přesně to jsem myslel! Díq. Citovat
Host Bobik Vloženo 2. leden 2007 Vloženo 2. leden 2007 no já tudle sněd něco špatnýho a měl jsem z toho úplně nabouranou bioflóru.... a vonělo to jako..........jakóó..........no pomožte mi...... 20 let starej hadr na nádobí ........pečlivě uloženej v kozím chlívku na místě kam chodí starej cap srát... eh.......to sem asi nepatří co...... Citovat
mischicka Vloženo 2. leden 2007 Vloženo 2. leden 2007 (editace) no já tudle sněd něco špatnýho a měl jsem z toho úplně nabouranou bioflóru.... a vonělo to jako..........jakóó..........no pomožte mi...... 20 let starej hadr na nádobí ........pečlivě uloženej v kozím chlívku na místě kam chodí starej cap srát...eh.......to sem asi nepatří co...... Asi požádám nějakýho admina ať Ti dá varování za ty vulgarity Editováno: 2. leden 2007, autor: mischicka Citovat
Wassermann Vloženo 3. leden 2007 Vloženo 3. leden 2007 Existuje nějaká vůně novýho auta? Chtěl bych aby auto vonělo pořád jako nový. Existuje Vyvinuta byla v Německu, kde po ní zákazníci hodně prahli, pod jakou značkou a kde se prodává ale netuším... Jinak není bez zajímavosti, že bylo vědecky dokázáno, že ta vůně nového auta, která se nám tak líbí, je vlastně způsobena uvolňováním výparů z nových plastů, což prý není pro naše zdraví zrovna to nejlepší. Jen nevím, jestli i ty voňavky "new car" jsou dělány na stejné bázi, tedy pro zdraví ne příliš prospěšné nebo nějak jinak... Citovat
Wassermann Vloženo 3. leden 2007 Vloženo 3. leden 2007 no já tudle sněd něco špatnýho a měl jsem z toho úplně nabouranou bioflóru.... a vonělo to jako..........jakóó..........no pomožte mi...... 20 let starej hadr na nádobí ........pečlivě uloženej v kozím chlívku na místě kam chodí starej cap srát...eh.......to sem asi nepatří co...... Cítím, že cena Bóbika klesá.... Bobík: po tom, co jsi prolátl tenhle detail myslím, že bys měl přehodnotit svoje finanční požadavky v sekci bazar... Citovat
Wassermann Vloženo 3. leden 2007 Vloženo 3. leden 2007 ja tam mam vonu sportove auto ))))) Čím rychleji jedeš, tím víc voní... Citovat
Gil Vloženo 3. leden 2007 Vloženo 3. leden 2007 . Ja zostávam verný vanilke Vanilku bych zakázal zákonem - to je strašnej smrad Citovat
Igor Vloženo 3. leden 2007 Vloženo 3. leden 2007 . Ja zostávam verný vanilke Vanilku bych zakázal zákonem - to je strašnej smrad Koľko ľudí, toľko chutí - ale stále lepšie je to než zviezť v aute Boobika Citovat
Gil Vloženo 3. leden 2007 Vloženo 3. leden 2007 . Ja zostávam verný vanilke Vanilku bych zakázal zákonem - to je strašnej smrad Koľko ľudí, toľko chutí - ale stále lepšie je to než zviezť v aute Boobika Souhlas: Bobika a vanilku nee Citovat
MichalJ Vloženo 4. leden 2007 Autor Vloženo 4. leden 2007 Souhlas: Bobíka, vanilku a ten reklamní stromečekcoí mi včera přišel do práce NE! To byl smrad, že bych pad (a to jsem ho jen vyndal z obálky (zabalenej) a musel jsem ho vyníst až ven do kontejneru. To si dát do auta, tak je to dokonylý zabezpečení proti zlodějům. Jinak jte mě moc nepotěšill. Citovat
pava Vloženo 4. leden 2007 Vloženo 4. leden 2007 Já používám stromeček, teď nevím jestli vanilka nebo kokos, voní to jak otevřené oplatky. Nemám rád když je stromeček vidět, dávám to do poličky pod volant. Citovat
houmr Vloženo 4. leden 2007 Vloženo 4. leden 2007 ja tam mam vonu sportove auto ))))) Čím rychleji jedeš, tím víc voní... tomu kur kamo to ked prebudim tych 16 ventilov tak sa ani vonavka neudrzi na tej mriezke Citovat
Hoblik Vloženo 4. leden 2007 Vloženo 4. leden 2007 (editace) Ja sem osobne v aute vzdycky mel stromecek, a nebo nejake ten sajrat na vydechu ventilace, jednu dobu v zimnim obdobi jak se hodne topilo v aute, tak mi byvalo obcas dost neprijemne v aute, motala se mi hlava, nekdy i bolesti hlavy, a vzdycky tak po hodine a vice jizdy, rikal sem si ze sem asi nejaky rozhozeny, ale kdyz to tak trvalo 3 tydny tak sem skaknul za doktorkou co mi sakra je protoze uz mi bylo blbe i potom co jsem vylezl z auta, a pak sem o vikendu moc nejezdil....no doktor se ptal na cokoliv, rozbor krve atd...no a nakonec jsme prisli na to ze jsem vice citlivy jedinec , a vune s ruznych vonavek jsou vice ci mene agresivni pro organismus, a reakce na tý vůně může byt nevolnost , pripadne v extremnim pripade i kolaps.....tzn. kdyz to dychate pravidelne a treba delsi dobu tak si zasirate telo '' zhruba '' podobne jako by jste cuchali k plechovce s barvou olejovou....takze od te doby zadne vune v mem aute...!!! tyka se to nejen stromecku a ruznich sracek, staci i agresivni cistic na sedacky se silnou vuni nebo osetrovac plastu...tzn. dneska v aute pouzivam na myti pouze teplou vodu pripadn pri vetsich necistotach smichanou s mensim mnozstvim jaru na nadobi, a vuni resim castym vetranim. Editováno: 4. leden 2007, autor: Hoblik Citovat
rcd.net Vloženo 4. leden 2007 Vloženo 4. leden 2007 tak ja pouzivam origo kosmetiku ze skodovky..mam odmastovac i sprej na plasty a po nastrikani to fakt voni jak nove auto vzdycky kdyz to striknu tak si zvpomenu na ten krasny pocit pri koupi Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.