mike_k Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Mam uz delsi dobu problem, ze se mi vikla sedadlo ridice dopredu a dozadu o par milimetru. Kdyz jsem to chtel nechat spravit, tak mi rekli, ze to nejde, ze to drzi na nytech ktere se nedaji vymenit a pry se musi vymnit cela kostra sedadla - cena asi 12000. Je neco takoveho mozne nebo me chteji vzit na hul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Myslím,že je to bohužél možné...Cosby tu psal,že to nějak zkoušel opravit na Octavii ale tuším bez úspěchu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Mam uz delsi dobu problem, ze se mi vikla sedadlo ridice dopredu a dozadu o par milimetru. Kdyz jsem to chtel nechat spravit, tak mi rekli, ze to nejde, ze to drzi na nytech ktere se nedaji vymenit a pry se musi vymnit cela kostra sedadla - cena asi 12000. Je neco takoveho mozne nebo me chteji vzit na hul? A kolik potom stojí celá nová sedačka ?! Nevím co máš za potah, ale bych si dal inzerát a koupil jetou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Treba nájsť šikovného autočalúnnika, ktorý to sedadlo rozoberie a znova poriadne zloží. Otázka je, kde toho čalúnnika nájsť! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 2. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2007 A kolik stoji nove cele sedadlo Elegance vyhrivane bez bagu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 mně se to taktéž hýbe, hýbe se mi celé sedadlo, jak sedák, tak i opěrka, jako v houpacím křesle.vůči sobě je sedák i opěrka pevná. sedadlo je výškově stavitelné, nemůže byt problém někde tam? nebo dá se přehodit sedák s opěrkou s výškově stavitelného sedátka do nestavitelného? mám totiž dvě sady sedadel, ale jen jedna má zadní sedadla dělitelné a druhá ne, a pro mně jsou důležité ty dělené.samozřejměě že každá sada má jiný potah :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 me taky jedná se o bolest fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 me taky jedná se o bolest fabie a dá se to nějak řešit? Hrozně mně to se.e. budu muset nahodit původní sedačku a kouknout se co to může dělat, ale vbec nevím kde začít hledat, protože když mám tu sedačku vyndanou tak se to skoro nehýbe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 rešení je koupit nové železo nebo nějaké starší sedačky (novej mode - snad lépe řešené) která se nevrklá ale to poznáš pouze připevněné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 (editace) rešení je koupit nové železo nebo nějaké starší sedačky (novej mode - snad lépe řešené) která se nevrklá ale to poznáš pouze připevněné mám dvě sady sedadel, původní z classica (ta se neviklá), ta není stavitelná výškově a pak stavitelnou z elegance (ta se viklá) půjde to dopasovat na tu výškově stavitelnou? A´t mi nikdo nevykládá že zlatý český ručičky a mozečci ještě nepřišli na to jak s tím vydrbat, aby to bylo OK. Jinak si tam nechám tu původní nestavitelnou výškově a předělám si potahy, což bych nerad a bylo by to až to poslední možné řešení. Ale když mně se to tak líbí jezdit nahoru a dolů Editováno: 28. Únor 2009, autor: zdeněk zajíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 ty výškově stavitelné mají jiný spodek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 (editace) ty výškově stavitelné mají jiný spodek tak tohle jsem slyšet nechtěl.... jsem zdrcený.... ach jo nevím jestli s tím dokážu žít. Jak jsi na tom ty? Editováno: 28. Únor 2009, autor: zdeněk zajíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 já hledám nějakou novou nejlépe z F II za rozumné peníze nebo z Pola ale nikde je nemají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 já hledám nějakou novou nejlépe z F II za rozumné peníze nebo z Pola ale nikde je nemají já už mám doma dvoje sedadla, ani jedno podle mých představ, nechci kupovat třetí.... ale jak tak koukám nic jiného mi asi nezbude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 třetí bude stavitelné a třeba se nebude vrklat (případně doděláš bag a výhřev) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 jsi optimista třeba to ale jednou vyjde a já budu spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 No tak jsem nedávno zjistil, že se mi to taký viklá. Ale prdím na to, pokud se to teda úplně nevyviklá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 to Lancelot: dělá ti to na té fabii? předpokládám. Mně se jen pořád nechce věřit, že to nejde nějak spravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Ano, dělá mi to na fábii má 7let a 107t. km. Zatím jsem se na to nedíval, kde je problém. Ale pokud je to sedadlo opravdu snýtováno, tak to bude asi problém. Leda převrtat a dám tam šrouby. Taky nelze vyloučit že už je vůle v tom mechanismu sklápění opěradla, teď si nějak nemůžu vybavit jak se to sedadlo vlastně kývá. Ale jak jsem psal výše dokud se to nebude nějak extrémně kývat tak to asi řešit nebudu. Možná to zkouknu až na jaře, až bude tepleji. Jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 vrklá se v konstrukci u pojezdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 rozobrate som to mal, robilo mi to tiez. rozobral a skusal som to opravit uuplne bez vysledku. rozbrusil som nit ten je obaleny takou objimkou a ta sa pouzivanim vylisuje. dal som novy nit zavaril a hybalo sa to stale. vymenil som dva spodky sedadla a po case to robilo zase. tak som kupil sport sedacky z fabie 2 a uz rok mam pokoj a sedim komfortne. je prvada, ze som mal stastie a kupil som tie sedacky lacno a obe dve sady hybajucich sa som predal celkom draho a este som aj nejakyu desinku zarobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 já už jsem se rozhodl, hodím dopředu ty původní, černý. řidičova sice není výškově stavitelná, ale předtím jsem to taky neměl a žil jsem a vzadu budou dělené světlé z confortu. barvu neřeším, mám na nich potahy, tak to nejde vidět, a jestli budu fabku někdy prodávat, hodím dozadu zpátky původní černé. snesu toho hodně, ale aby se mi viklalo sedadlo řidiče jak ve stařičké Š 120, tak to teda ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 ved si prehod aj potah, je to praca na desat minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 ved si prehod aj potah, je to praca na desat minut. vždyť jsem psal že na nich mám potahy a proto tu barvu neřeším..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Refi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Problém je práve ve zmiňovaných podložkách co drží sedadlo v pozici aby se nekývalo. Samozřejmně po čase se tyto podložky vymelou a je po srandě. Možnost je podle mě jediná. Urvat nýt... udělat zavit... zamáznout aby se matka nepovolovala a sehnat nějaké duralové podložky které se pořádně promažou aby sedačka při nastavovaní výšky příliš nedrhla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.