jarin57 Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 Má už někdo vyzkoušený olej pro hydraulická nadzvihátka?Chtěl bych to zkusit,tak bych potřeboval poradit.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajmen Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 hoj mám motor BBZ a škubání se projevuje za jízdy při vyšším rychlostním stupni, sundám nohu z plynu a nechám-li spadnout otáčky k cca 2000. Pak motor začne poškubávat. Podřadím-li a šlápnu na plyn, vše je O.K. Pozor není to pod hranicí nejnižších otáček! S kterýmkoliv jiným autem se tento jev neprojevuje. VAG nic nenašel ..... jen mi zlobí LAMBDA, ale jen občas. Škubání je i když je lambda O.K. co jsem četl, tak zkusím to čidlo váhy vzduchu....ale pak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 lambda dokáže robiť "pekné psie kusy".. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Lambdu mám v merku i u mého povozu, kdy za studena sebou občas cuká, na Vagu to hodí i pár dílčích vynechání, jinak ale jezdí bez chyb a spotřeba je naprosto super - dlouhodobá 5,8l/100km. Jestli se to nepodělá úplně, tak to asi nechám tak, i když mě to irituje, že to není 100%. Jsem zvědav jestli letos budou na technické emise ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.