jogofogo Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Moje hapina jede asi takhle No podla palivomeru a kontrolky paliva predpokladam, ze si sa ponahlal dotankovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Tak to musí bejt hukot 240 ve fábii....jestli pak už to nechtělo třeba i vzlítnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Výrobce píše 151 km/h - ale to je hodnota při nadstandartních otáčkách To že s tím autem pojede někdo chvílema ve vyšších otáčkách a třeba i v červeném poli, s tím Škodovka pro "běžného" řidiče nepočítá V///RSovi věřím vím jak svoji Fabii trénuje Hanzi - proč ty dálkové světla ve dne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Mě to jezdí 50/90/130 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Moje hapina jede asi takhle Tudle fotku jsem uz nekdeeee videl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupinok Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Zatím sem jel nejvíc podle tachometru na mimoňském letišti 195 km/h, ale asi by to jelo o trochu víc. Ctělo by to delší rovinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Zatím sem jel nejvíc podle tachometru na mimoňském letišti 195 km/h, ale asi by to jelo o trochu víc. Ctělo by to delší rovinku tak to mas este co robit aby si dohnal htp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Moje hapina jede asi takhle To je RS od začátku nebo TDi 74kw s úpravou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZI Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Moje hapina jede asi takhle To je RS od začátku nebo TDi 74kw s úpravou? Je to od začátku RS na kterém zkouším různé úpravy.Je tady asi většina benzínů,ale pokud by byl zájem tak založím téma o navyšování výkonu u tdi a takovou malou reportáž plus nějaké fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Jede pěkne koukám. Téma založ, rád o tom pokecám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubopn Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Jen tak pro zajímavost, naše Fabča Combi mi dala na dálnici údaj na tachometru cca 194km/h, ale bylo hnusné počasí tak jsem potom radeji spomalil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Moje hapina jede asi takhle To je RS od začátku nebo TDi 74kw s úpravou? Je to od začátku RS na kterém zkouším různé úpravy.Je tady asi většina benzínů,ale pokud by byl zájem tak založím téma o navyšování výkonu u tdi a takovou malou reportáž plus nějaké fotky. Hanzi, neladis to tak nahodou se Stingreyem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 No a já mám maximálku asi takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 přes 220 (hodně přes) až nakonec tachometru. Otáčky 5000. Přiznávám, bylo to mírně z kopečka, ale fakt mírně Tak zmereno na brzde Vmax je 237 kph. To je docela parada, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 No a já mám maximálku asi takhle ty woe Miloši, nepřetáčej to tolik!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Výrobce píše 151 km/h - ale to je hodnota při nadstandartních otáčkách To že s tím autem pojede někdo chvílema ve vyšších otáčkách a třeba i v červeném poli, s tím Škodovka pro "běžného" řidiče nepočítá V///RSovi věřím vím jak svoji Fabii trénuje Hanzi - proč ty dálkové světla ve dne ? Bohosi zabudol si povedat ze aj ty trenujes Svoju fabulu ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 No a já mám maximálku asi takhle ty woe Miloši, nepřetáčej to tolik!!! No žejo...už to skoro bylo i v červeným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Cau lidi jak vam to jede na 2. rychl. stupen u 1.4 16V 74kW, me to jede na 95km/h, tak kolik vam. Pochlubte se. pozn. Jel jsem kdysi se Superbem 2.8 V6 na dvojku 120km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 No a já mám maximálku asi takhle ty woe Miloši, nepřetáčej to tolik!!! No žejo...už to skoro bylo i v červeným jojo to jsou oni 80. když pospíchám s náklaďákem který nejede víc jak 90 tak tito na cestě zavazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 No a já mám maximálku asi takhle ty woe Miloši, nepřetáčej to tolik!!! No žejo...už to skoro bylo i v červeným jojo to jsou oni 80. když pospíchám s náklaďákem který nejede víc jak 90 tak tito na cestě zavazí to je este v pohode ze ide 80km/h su taky skodovkari ze zo svojou 105-kou alebo 120-kou ide 60km/h mimo mesto to je potom zazitok a ked je clovek tak 20-te auto zanim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 No a já mám maximálku asi takhle ty woe Miloši, nepřetáčej to tolik!!! No žejo...už to skoro bylo i v červeným jojo to jsou oni 80. když pospíchám s náklaďákem který nejede víc jak 90 tak tito na cestě zavazí Ale prd...tohle bylo 80, ale na naprosto nesjízdný silnici ve sněhovejch kolejích...tuším že to byla strakonická někde u Dobříše a jelo se ve vyježděnejch kolejích. Ehm jinak provoz samozřejmě nebrzdím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Milos: vieme ze premavku nebrzdis mas to aj na aute Hned Te Predjedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Milos: vieme ze premavku nebrzdis mas to aj na aute Hned Te Predjedu Né já tam mám: Hodně To Přišlápnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupinok Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Zatím sem jel nejvíc podle tachometru na mimoňském letišti 195 km/h, ale asi by to jelo o trochu víc. Ctělo by to delší rovinku tak to mas este co robit aby si dohnal htp Toho se nebojím... Vzhledem k tomu, že to letiště má cca 3200m a nevyužil jsem celou délku, protože jsem taky musel ke konci brzdit, tak jsem spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Milos: vieme ze premavku nebrzdis mas to aj na aute Hned Te Predjedu Né já tam mám: Hodně To Přišlápnu Horko Tezko Pojede p.s.: minule ma zacne obiehat bavor to by som prezil ale ked za nim islo HTP tak som cumel ako puk a HTP zacalo za nim nervozne kluckovat tak som povedal ak ho obehne hned ho kupujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.