Ramses Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Se vám divím, že řešíte takové obsahy jako je 1,4Mpi a 1,2HTP vždyť tam je to všechno přibližně stejně, těch pár koníku rozdíl 00 nic. Tam už rozhoduje kolik osob je v autě prostě každé kilo se pozná atd. Nebo jak tady někdo psal, že mu HTP jede na dvojku 80-85km/h a srovnává to s RS atd. ale musí taky brat v jakém čase a na kolika metrech ta 1,2 nebo 1,4 zrychlí a na kolika RSo nebo 1,4 74kw. To samé u těch maximálek za jak dlouho ty malé obsahy dosáhnou 180 a za jak dlouho to třeba zvládné 74kw nebo RSo. Člověk by měl uvažovat i nad tím že když v HTP pojedu 170 tak toho jak řidič tak i auto mají plné dost, kděžto když pojedu v RSu 170 tak mám pocit že jedu 110, to auto je prostě víc dělané na tyto rychlosti jak motorově tak i podvozkově + kola atd. Takže řešit tady pořád dokola 1,2 a 1,4 mi připadá fakt zbytečné spíš mi připadá že ti kdo ty auta mají si trochu dokazují jak super auta mají jak parádně to jede atd. nic ve zlém teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 presne tak ziadna fabia v predu kotuc v zadu bubon nie je stavana na rychlost 200km/h to je uz jedine o adrenaline a odvahe vodica tam uz to auto nie je tak bezpecne. potom je tu dalsia kategoria kde je v predu aj vzadu kotuc a to je stavane uz o nieco vyssie rychlosti lebo to ma vykon a aj rozne systemy a brzdenie je tiez relativne lepsie. a konecne spominana RS tak ta je stavana na tu rychlost brzdami, systemami a podvozkom. p.s.: je zaujimave ze 90% vyskytujucich fabii po dialnici ide tak do 120-130km/h a to nie su len sukromne ale aj firemne. mne skor pride ze tu su niektori ludia co si potrebuju nieco dokazat tak raz zatne zuby na svojom HTP a vyfoti to v 180_ke na tacho a potom tvrdi ze takto jazdi, urcite a spotreba mu nevadi ved si to nekupil kvoli spotrebe. potom po dialnici jazdi do 130km/h a je cely happy a ked zidsti ze to v 110km/h zere o 1 menej tak ide 110km/h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 No, nevim, ale letet s HTP do z Ostravy do prahy 160-170km/h , tak to musi sezrat vsechny Avie po ceste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 No, nevim, ale letet s HTP do z Ostravy do prahy 160-170km/h , tak to musi sezrat vsechny Avie po ceste Poznatek z čerstvé praxe ...FM - Frýdlant v čechách - FM ...cca 840 km...1.2 HTP 47 KW combi , ctyri vepri na palube (cca 450 kg)...auto proste jelo co slo , spotreba 9/100 .-)opravdu ideal .))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 No, nevim, ale letet s HTP do z Ostravy do prahy 160-170km/h , tak to musi sezrat vsechny Avie po ceste Poznatek z čerstvé praxe ...FM - Frýdlant v čechách - FM ...cca 840 km...1.2 HTP 47 KW combi , ctyri vepri na palube (cca 450 kg)...auto proste jelo co slo , spotreba 9/100 .-)opravdu ideal .))) Mno, ta spotreba by nebyla nejhorsi, kdyby to jelo a se to plazilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 sory ale ty máš nějaký zázračný auto, nebo seš mimo podla mňa má V///RS 6kvalt alebo čo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 sory ale ty máš nějaký zázračný auto, nebo seš mimo podla mňa má V///RS 6kvalt alebo čo čoveče, párkrát jsem na dálnici ve 160 km/h přemýšlel jaký by to bylo s 6-ti kvaltem, shodit tak otáčky o 500, to by bylo paráda, jen ta převodovka je na 6-tku malá, ale byla by to bomba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 treba inu prevodovku ale ktovie ako by to išlo...teda tebe určite jak gulový blesk ale čo nám sériovým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 treba inu prevodovku ale ktovie ako by to išlo...teda tebe určite jak gulový blesk ale čo nám sériovým byla by to 6-tka je na odlehčení, s plnou zátěží asi nic moc. ale s prázdným nebo polovičním zatížením super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 sak ked tak by si si aj ty vystupil to by bola maximalka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 (editace) sak ked tak by si si aj ty vystupil to by bola maximalka na lámání maximálky mám jiné auto a ani nemusím vystupovat a zvládnu to i s rodinou ale u Fábky by mohla být lepší spotřeba než 8,5 l při 150-160 Editováno: 3. Únor 2007, autor: JaKr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 sak ked tak by si si aj ty vystupil to by bola maximalka na lámání maximálky mám jiné auto a ani nemusím vystupovat a zvládnu to i s rodinou ale u Fábky by mohla být lepší spotřeba než 8,5 l při 150-160 to je myslim ze normalne na motor 1,2, ved si zober ze taky obsah motora ma maximalku niekde okolo 160km/h. 1,4 16V pri 160km/h na dialnici trvalo a chvilku aj 180km/h pri hmotnosti auta 1175kg a posadke 300kg po vojdeni do meste neustale spotreba klesala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 sak ked tak by si si aj ty vystupil to by bola maximalka na lámání maximálky mám jiné auto a ani nemusím vystupovat a zvládnu to i s rodinou ale u Fábky by mohla být lepší spotřeba než 8,5 l při 150-160 to je myslim ze normalne na motor 1,2, ved si zober ze taky obsah motora ma maximalku niekde okolo 160km/h. 1,4 16V pri 160km/h na dialnici trvalo a chvilku aj 180km/h pri hmotnosti auta 1175kg a posadke 300kg po vojdeni do meste neustale spotreba klesala , jel jsem s kámošem, on s 1,4 74 kW a taky měl 8,5l průměr, pak už je to jen o tom, jestli je to benzín nebo nafta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 No, nevim, ale letet s HTP do z Ostravy do prahy 160-170km/h , tak to musi sezrat vsechny Avie po ceste Poznatek z čerstvé praxe ...FM - Frýdlant v čechách - FM ...cca 840 km...1.2 HTP 47 KW combi , ctyri vepri na palube (cca 450 kg)...auto proste jelo co slo , spotreba 9/100 .-)opravdu ideal .))) To není možný, asi porucha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Se vám divím, že řešíte takové obsahy jako je 1,4Mpi a 1,2HTP vždyť tam je to všechno přibližně stejně, těch pár koníku rozdíl 00 nic. Tam už rozhoduje kolik osob je v autě prostě každé kilo se pozná atd. Nebo jak tady někdo psal, že mu HTP jede na dvojku 80-85km/h a srovnává to s RS atd. ale musí taky brat v jakém čase a na kolika metrech ta 1,2 nebo 1,4 zrychlí a na kolika RSo nebo 1,4 74kw. To samé u těch maximálek za jak dlouho ty malé obsahy dosáhnou 180 a za jak dlouho to třeba zvládné 74kw nebo RSo. Člověk by měl uvažovat i nad tím že když v HTP pojedu 170 tak toho jak řidič tak i auto mají plné dost, kděžto když pojedu v RSu 170 tak mám pocit že jedu 110, to auto je prostě víc dělané na tyto rychlosti jak motorově tak i podvozkově + kola atd. Takže řešit tady pořád dokola 1,2 a 1,4 mi připadá fakt zbytečné spíš mi připadá že ti kdo ty auta mají si trochu dokazují jak super auta mají jak parádně to jede atd. nic ve zlém teda Ale jezdit s HTP na dvojku 80-85 km/h do už je docela hnus velebnosti, pak bych si to auto koupil... po někom kdo to takhle "šimral" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ramses Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Se vám divím, že řešíte takové obsahy jako je 1,4Mpi a 1,2HTP vždyť tam je to všechno přibližně stejně, těch pár koníku rozdíl 00 nic. Tam už rozhoduje kolik osob je v autě prostě každé kilo se pozná atd. Nebo jak tady někdo psal, že mu HTP jede na dvojku 80-85km/h a srovnává to s RS atd. ale musí taky brat v jakém čase a na kolika metrech ta 1,2 nebo 1,4 zrychlí a na kolika RSo nebo 1,4 74kw. To samé u těch maximálek za jak dlouho ty malé obsahy dosáhnou 180 a za jak dlouho to třeba zvládné 74kw nebo RSo. Člověk by měl uvažovat i nad tím že když v HTP pojedu 170 tak toho jak řidič tak i auto mají plné dost, kděžto když pojedu v RSu 170 tak mám pocit že jedu 110, to auto je prostě víc dělané na tyto rychlosti jak motorově tak i podvozkově + kola atd. Takže řešit tady pořád dokola 1,2 a 1,4 mi připadá fakt zbytečné spíš mi připadá že ti kdo ty auta mají si trochu dokazují jak super auta mají jak parádně to jede atd. nic ve zlém teda Ale jezdit s HTP na dvojku 80-85 km/h do už je docela hnus velebnosti, pak bych si to auto koupil... po někom kdo to takhle "šimral" No myslí si, že je to stejný hnus jako je zdit s HTP na pětku 190 to si myslí že je ještě horší, protože na dvojku pojedu chviličku a přeřadím kdežto na pětku těch 190km/h co tady někteří tvrdí že jezdí, jedou po dálnici asi delší dobu a nemájí kam přeřadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ramses Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Ale jezdit s HTP na dvojku 80-85 km/h do už je docela hnus velebnosti, pak bych si to auto koupil... po někom kdo to takhle "šimral" Ale po tobě by nikdo mít strach nemusel, ikdyž si to tam měl taky pěkně vytočené, řekl bych skoro do omezovače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Ale jezdit s HTP na dvojku 80-85 km/h do už je docela hnus velebnosti, pak bych si to auto koupil... po někom kdo to takhle "šimral" Ale po tobě by nikdo mít strach nemusel, ikdyž si to tam měl taky pěkně vytočené, řekl bych skoro do omezovače Tak to zase taky normálně takhle nežbrblám....normální cestovní rychlost mám tak 120-140, podle nálady Ale znám i pravej opak...znám jen jedinýho člověka, kterej je schopnej u oktavie 1.9TDI přeřazovat z pětky rovnou na jedničku..., je to otec mojí mladý a o tom řazení nekecám.... typickej dusivej způsob jízdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scheja Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Dneska z Haviřova do Ostravy ve 3 lidech po rovince!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 pekny. Jnak souhlas, ze 1,2 neni stavena na rychlosti prez 150. Ale porad lepsi jet 150 nez jet na 5 50 a nechat ventily vyskakat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Dneska z Haviřova do Ostravy ve 3 lidech po rovince!!!!!! Slušná ta aktuální spotřeba tam 14 litrů jestli to čtu dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Dneska z Haviřova do Ostravy ve 3 lidech po rovince!!!!!! tak tolko som isiel a je vidiet s fotky ze HTP ma podstatne lahsie prevody kdezto ty mas pri 180km/h cca 5500- 5600ot. kdezto 1,4 55kW ma pri 180km/h 5000ot. p.s.: kurna to by sa na mna to HTP lepilo a dychalo na päty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 No, nevim, ale letet s HTP do z Ostravy do prahy 160-170km/h , tak to musi sezrat vsechny Avie po ceste Poznatek z čerstvé praxe ...FM - Frýdlant v čechách - FM ...cca 840 km...1.2 HTP 47 KW combi , ctyri vepri na palube (cca 450 kg)...auto proste jelo co slo , spotreba 9/100 .-)opravdu ideal .))) To není možný, asi porucha Ver ze to je mozne...od hradce nahoru kdyz potrebujes neco predjet...treba tirak ..tak to proste bylo kazdou chvili u 5 5,5 tisice otacek...dvojka trojka ctyrka...a jizdni dynamika silena do kopce vice nez 120 ani omylem...proste moc zatez na maly moturek...hodi se proste fakt jen do mesta.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAMEK Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Moje maximum je zatim 200 km/h. Kolik ste jeli vy maximalne s timhle TDickem rv. 98 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Moje maximum je zatim 200 km/h. Kolik ste jeli vy maximalne s timhle TDickem rv. 98 ? tady ale porovnavame fabiacke motory pane .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.