li.ška Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 celkem Vám všem závidím já mám 1,4 MPI 50KW a víc než 155 km podle radaru gesik travisimo (147 tacho) mi to nejede a to za optimálních podmínek a ta moje klunkra nemá najeto ani 100000.....tak nevím jak to všichni dělají a hlavně Ti s těma 1,2 HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 li.ška: niektory majitelia tu pisu ze MPI 50kW sa da ist 180km/h. neuplatnoval si dochodcovsku jazdu s autom ze teraz nechce ist ? sem tam si mu pretiahol kostru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 je pravda, že jsem zastánce pomalejší jízdy ale sem tam se to snažím protáhnout..takže problém je někde jinde, těžko říci však ale kde...mechoši říkají že je vše ok tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 http://video.google.pl/videoplay?docid=6630818189661333833na 4 stupen to je min 1.0 motor, ne? teď vážně, je tu někdo kdo tomu věří? Jel jsem s nim=))) ty krávo , tak to víc info by nebylo? jinak k mému odhadu jen to, že jsem to pouštěl bez zvuku a nenapadlo mě sledovat pole otáčkoměru...proto 1.0 kaju se K tvemu odhadu v poho Ja bych napsal to same Je to 1.9TDI 100ps,vic uprav moc nevim, nechce rict, ale ma to navic vykuchane a v predu skorepiny, coz neni pro bezne uzivatele, ale zase jezdi za mnou z Warszawy nejakych 400km a vyleza z auta po svych a s usmevem Jinak posledne tam bylo na papire 184ps a kolem 370nm. Dal jiny IC a momentalne ma teplotu vzduchu kolem 45stupnu. Jinak nevim za kolik se jezdi sprinty , ale ma 13,6 na 400m. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 On origo IC je na Fabii slabý, v létě teplota běžně přes 100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 JInak tam ma turbo 150ps, trysky FRS,EGR out,IC na zakazku dole v narazniku a samo chipik a konečný výkon po těchto úpravách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 tak už to vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 4 rychlost, taky jsem to musel prubnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 ....a to bylo jako vše? myslel jsem, že jenom já jsem na tom špatně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 No Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 grygy: no jo...no tady se nezavděčíš podle mě je to tím, že jsi neodpojil 4. válec a ten pak brzdil celej motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Proti te vichrici to moc netlaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 4 rychlost, taky jsem to musel prubnout ale jo hezky ti jedze samochodzik .) co to mas ?Origo RS, Origo RS s chippem a dejlem, a nebo TDI v chippem a dejlem ala rs ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 (editace) Proti te vichrici to moc netlaci No jo no veru tak moc to netlaci proti vetru Citace pana XXXX : "Nechci si vymejslet ale prave sem skousel na D1 proti vetru moji Fabku s motorizaci XXX a sla v pohode 199 a jeste by sla i vic, no uz sem videl ceduli PRAHA" CUS Editováno: 18. leden 2007, autor: jogofogo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Moje slapší HTPčko dá tak maximálně 155-160, ale k těmhle hodnotám už to leze opravdu hodně pomalu....vlastně už od těch 130 to nejni žádnej zázrak v akceleraci, ale co může člověk chtít o základní motorizace ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Proti te vichrici to moc netlaci No jo no veru tak moc to netlaci proti vetru Citace pana XXXX : "Nechci si vymejslet ale prave sem skousel na D1 proti vetru moji Fabku s motorizaci XXX a sla v pohode 199 a jeste by sla i vic, no uz sem videl ceduli PRAHA" CUS nemenovany pan: BYLZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 (editace) 4 rychlost, taky jsem to musel prubnout ale jo hezky ti jedze samochodzik .) co to mas ?Origo RS, Origo RS s chippem a dejlem, a nebo TDI v chippem a dejlem ala rs ? Dikes, toz muzem nekdy ve F-M dat s kurami kafco na Shelce=) RS s chipem, zrovna resim IC Editováno: 18. leden 2007, autor: Grygy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Proti te vichrici to moc netlaci No jo no veru tak moc to netlaci proti vetru Citace pana XXXX : "Nechci si vymejslet ale prave sem skousel na D1 proti vetru moji Fabku s motorizaci XXX a sla v pohode 199 a jeste by sla i vic, no uz sem videl ceduli PRAHA" CUS NAvic na tech zimnich plechacich v tom vetru clovek nad 150km/h skace z pruhu do pruhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 4 rychlost, taky jsem to musel prubnout ale jo hezky ti jedze samochodzik .) co to mas ?Origo RS, Origo RS s chippem a dejlem, a nebo TDI v chippem a dejlem ala rs ? Dikes, toz muzem nekdy ve F-M dat s kurami kafco na Shelce=) RS s chipem, zrovna resim IC Proc ne mam to do FM 10 km .-) Ale pres tyden jsem v Praze takze vikendy .))ja jsem pouze obycejny TDI s chipem .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Proti te vichrici to moc netlaci No jo no veru tak moc to netlaci proti vetru Citace pana XXXX : "Nechci si vymejslet ale prave sem skousel na D1 proti vetru moji Fabku s motorizaci XXX a sla v pohode 199 a jeste by sla i vic, no uz sem videl ceduli PRAHA" CUS nemenovany pan: BYLZDE Co to meleš za blbosti zase? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Proti te vichrici to moc netlaci No jo no veru tak moc to netlaci proti vetru Citace pana XXXX : "Nechci si vymejslet ale prave sem skousel na D1 proti vetru moji Fabku s motorizaci XXX a sla v pohode 199 a jeste by sla i vic, no uz sem videl ceduli PRAHA" CUS nemenovany pan: BYLZDE houmr uz si trapny ja mi zato nemozem ze tvoja 1.4 16V neide 180 Km/h tvoj problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 (editace) Proti te vichrici to moc netlaci No jo no veru tak moc to netlaci proti vetru Citace pana XXXX : "Nechci si vymejslet ale prave sem skousel na D1 proti vetru moji Fabku s motorizaci XXX a sla v pohode 199 a jeste by sla i vic, no uz sem videl ceduli PRAHA" CUS nemenovany pan: BYLZDE Co to meleš za blbosti zase? JASNE NEDAJ SA !!! Neboj urcite som nemyslel na teba ked som to pisal Editováno: 19. leden 2007, autor: jogofogo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Grygy: a to tam ma ten chalan povodnu spojku a prevodovku? Ja som sa uz na 350Nm bal ist... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 tu je odkaz ktory si pozrite kde su nejake zaujimave vypocty. na 3 strane zacina fabia MPI 50kW http://www-ucjf.troja.mff.cuni.cz/~dolejsi...cka_energie.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 fabka: Zatim jo, ale uz je po smrti, nedavno jsem mu daval kopmlet prevodovku z FRS a spojku tam pry bude davat ze Sharana, mel by to tam tento vikend nahazet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.