Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

má někdo kontakt nebo tip, kde sehnat Alcantaru? Dandiel mi bohužel na SZ neodpovídá :(

zdravím, jednou jsem našel tenhle odkaz http://www.autointerier.cz/sluzby.html ... je to v Mladé Boleslavi a nabízejií tam všechny látky velkou část látek co když škodovka dávala na sedačky a vyplně dveří .. nemám s nima zkušenosti, jestli někdo má, tak dyžtak napište a snad někomu tenhle odkaz pomuže ;)

tak pak dej vědět jak si dopadl, já sem se tam už chtěl stavit a zeptat se osobně, ale časově to nějak nezvládám ...

tak mi přišla ta koženka od AZ audio a je perfektní, už nemusim shánět něco jinýho :)

• 1 měsíc později...
zdravím, jednou jsem našel tenhle odkaz http://www.autointerier.cz/sluzby.html ... je to v Mladé Boleslavi a nabízejií tam všechny látky velkou část látek co když škodovka dávala na sedačky a vyplně dveří .. nemám s nima zkušenosti, jestli někdo má, tak dyžtak napište a snad někomu tenhle odkaz pomuže ;)

Tak jsem tam objednaný na renovaci interiéru, tak pak hodím foto!

• 3 týdny později...

Tak přední sedačky hotové....zítra jedu pro zadní...

post-3282-1243196985_thumb.jpg

chvalim,videl jsem je v realu uz v aute a fakt parada,

• 1 měsíc později...

Mňa by tiež veľmi zaujímalo, kde sa dá zohnať tá stredová látka z RS sedačiek a čo to vlastne je za látku. Viete mi niekto niečo poradiť? Chcem si prečalúniť tapece do RS, ale nemôžem to nikde zohnať.

• 10 měsíců později...

takze som zistil je to bud alcantara sive alebo perforovana kozenka siva tiez si to zhanam ..........:-( http://www.classic-c.../kozenky_01.jpg druhe z hora je to len podobna alebo mozte skusit alcantara od MAD:-)

Upraveno od mysterx888

chcem sa opytat original RS sedacky ten stred je siva alebo biela?

bila

dovolím si oponovat - stříbrná...

no takze dnes som to kukol je to take sive tak som kupil nieco podobne kozenku http://www.audison.sk/azaudiocomp-vp160 lebo latka su sice fajn ale moc sa mi to nepaci :-) a ked tam dam latku tak sa rychlo znicia.

Kdyz je vycistena, tak bila:))

• 4 měsíce později...
  • 4 týdny později...

Tak přední sedačky hotové....zítra jedu pro zadní...

Aaa tohle se mi líbí, kde to seženu? chtěl bych tapecirunk do všech dveří, tyhle sedačky přední i zadní a celý nový koberec z RSka a stropnice a popř. další detailní věci...

Aaa tohle se mi líbí, kde to seženu? chtěl bych tapecirunk do všech dveří, tyhle sedačky přední i zadní a celý nový koberec z RSka a stropnice a popř. další detailní věci...

To co mám já je z www.autointerier.cz ....

• 6 měsíců později...

co si přišít na zadnici suchej zip ? :smich:

• 3 týdny později...

Znáte někdo nějakého autočalouníka okolí Ostravy? Nikde nikdo, mám potrhanou sedačku a řeším napasování sedaček OII nebo přešít původní, nenechal si někdo dělat interier třeba do imitace kůže nebo tak něco na kolik to tak vychází? Díky za odpovědi

Děkuji za odpověď ale právě raději bych něco blíž než to řešit republikově:-) Říkám si že v Ově to přece někdo musí dělat:-)

• 4 týdny později...

Prosím Vás ešte nikto nedával sedačky do octavie 1 z passatu B5???Vyzerá to veľkostne rovnako...bolo by to ťažké narvať..VĎaka

Nejdou tam dat, jsou jiny kolejnicky.

• 3 měsíce později...

hmm, to mě taky napadlo no, jenom jsem doufal, že když mají lepší boční vedení a delší sedák nebo co, že by to nemuselo být tak špatný... Potřebuju něco, co mě trochu udrží za volantem víc než ty sedačky z eleganc co mám.

A nebo přiber 20 kg :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.