seler Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 (editace) Jestli se tady objeví ještě další vlákno, ohledně osvětlení interieru a podobně, asi se zblázním ... http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/60392-nesviti-interierove-osvetleni/ http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/18114-nefukcni-osvetleni-interieru/ Editováno: 9. Duben 2010, autor: seler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan7770 Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 (editace) no vždyť sem to dnes už psal a tak podrobně!!máš to samé co mi všichni,uhnilé dráty u komfortky,poprobný postup je o dva komentáře výš!! no to som cital ale ked som sa pozrel pod koberec je tam len kus polystyrenu privod topenia,je to anglicky superb tak neviem ci to nebude na opacnej strane..ako vyzera ta jednotka lebo mala krabicka cca 5 krat 5cm je pod sedackou ale to musis vybrat sedacku a ku nej idu asi 2 draty a tie su v pohode ciste ale aj ostatne ktore su na tej strane su suche bez oxidacie a bez spojov NEMA NAHODOU PREHLAD AKO TO JE V ANGLICKOM PREVEDENI............DIK Editováno: 9. Duben 2010, autor: milan7770 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan7770 Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 (editace) Jestli se tady objeví ještě další vlákno, ohledně osvětlení interieru a podobně, asi se zblázním ... http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/60392-nesviti-interierove-osvetleni/ http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/18114-nefukcni-osvetleni-interieru/ To je pekne ale ako je to v anglickom prevedeni lebo ja tam mam len kus polystyrenu a vyvod z topenia Editováno: 9. Duben 2010, autor: milan7770 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan7770 Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 Jestli se tady objeví ještě další vlákno, ohledně osvětlení interieru a podobně, asi se zblázním ... http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/60392-nesviti-interierove-osvetleni/ http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/18114-nefukcni-osvetleni-interieru/ pozri foto dole a povedz je tam ta jednotka????dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pala Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 jejda tak to sem nějak poprvé nepostřehl že se jedná o anglickou verzi!!!nic méně to co popisuješ to komfortka není!teď nevím zda máš volant na pravo nebo jestli to máš už předělané na naši verzi tudíš na levo?divej na naší verzi je to na levé straně pod kobercem a když oddělám koberec tak vede opravdu tlustý svazek drátů kolem prahu a z něho vychází další svazek do komfortky,tj.černá plastová schránka tak cca15x10cm a v ní je ta komfortka!nemusíš vůbec odělavat sedačku,když ji posuneš uplně dozadu,tak je ta schránka před ní!jiná tam není a v tom svazku jsou ty spoje,ale to je popsané výše:)ale anglána neznám,tak snad sem ti dal mustr co máš hledat!ať se daří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pittbul Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Ahoj nesvítí mi vnitřní světla ani kufrové taky výstražný trojuhelník.Pojistky ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Pořád dokola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 (editace) H L E D E J & Č T I Editováno: 13. leden 2011, autor: seler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pittbul Vloženo 15. leden 2011 Sdílet Vloženo 15. leden 2011 kokot bude kokotemPořád dokola. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 15. leden 2011 Sdílet Vloženo 15. leden 2011 (editace) Stačí trošku hledat než sem flákneš téma,který tady je už Xkrát! Takovejch p.... sem leze dost a místo toho aby se prvně podívali,jestli to téma tady už náhodou není,tak ze zhnilosti si radši založej nový... http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrules Přečti si bod 3 a 6 Editováno: 15. leden 2011, autor: petr vlach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chnapka Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Diky za navod, taky mi prestaly svitit interierove lampicky.... zoxidovane to bylo no hnus... a ted problem vyresen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hladik1989 Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 hledal sem to cely den ale sem dobrak a tak ti to prozradim.Prede sedadlem ridice v podlaze je komfortni jednotka a k te vede sposta dratu a v tomto svazku jsou nektere draty spojene takovou nytovanou spojkou a pretazeny bilou buzirkou a do teto buzirky se dostane vlhkost a zrezne!Musis tyto spojene body rozdelat a draty znovu oholit smotat do hromady a zalyt cinem a pak dat vodotesnou smrstovaci buzirku.Abys tyto spojovaci body nasel musis rozbalit ten svazek.Tyto body spojuji spousty dratu jsou velike a neprehlednes je.Ja mam ELEGANCI a mel sem tam tech bodu cca 5.Po oprave vse plne funkcnu.Napis jak si uspel kdyby nekdo chtel tak opravim na pockani :DOMAZLICE Mockrát ti děkuju za skvělou radu a perfektní návod, dneska jsem to dělal a cca po 30 minutách práce už zase celej interiér svítí :-) Ještě jednou díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 Mockrát ti děkuju za skvělou radu a perfektní návod, dneska jsem to dělal a cca po 30 minutách práce už zase celej interiér svítí :-) Ještě jednou díky... Jsem rad ze jsem ti mohl pomoci a at sup spokojene jezdi.Ja sem z nej stale maximalne nadseny.kdyby cokoli tak na www.tv-video-sat.cz trosku o tom co delam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millu Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Ahoj, mám stejný problém u mé OII RS, přestalo mě svítit vnitřní stropní osvětlení při otevřených dveřích (při zapnutí stropní osvětlení normálně svítí). Jak jsem to tu pročítal tak by to mohly být zoxidované vodiče v komfortce. Je komfortka v OII umístěná na stejném místě jako u Superba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 U OII to je jinak, komforka je pod palubkou úplně vpravo na kraji za odkládacím kastílkem spolujezdce, když odděláš pravý boční kryt palubky, uvidíš ji. Ale by nic uhnít nemělo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millu Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 U OII to je jinak, komforka je pod palubkou úplně vpravo na kraji za odkládacím kastílkem spolujezdce, když odděláš pravý boční kryt palubky, uvidíš ji. Ale by nic uhnít nemělo :-) Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 (editace) TAk pánove, kuchl sem tu eletriku odštipal sem ty svorky oholil draty udělal vše jak je tu psano spajel ksobě atd atd ale prostě světla nesviti a nesviti a je to drbat! Sviti mi červene diody + zele podsviceni tlačitek ale žarovka ani jedna nikde! A pojistky jsou OK . POkud teda někde nechybi ale neměla by... Už jsem ztoho zoufalej Ví někdo přesně ktera pojistka to je a jak silna ma byt? Jo a ještě mi zustala svitit kontrolka airbagu za odměnu Editováno: 28. Duben 2011, autor: Michal878 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
artas10 Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Je třeba spojit u komfortky nejen červené dráty, ale i modrošedé. Těch je cca 4-5. To je spojené ukostření interierového osvětlení, osvětlení ve zpětných zrcátkách a tuším že spínače hlídání interiéru. Já jsem poprvé spojil jen červené dráty (nepomohlo). Ty modrošedé byly uhnilé tak perfektně, že to vypadalo jako uštípnuté štípačkami, takže mně ani nenapadlo je spojovat. Teď už to svítí v pohodě. A příčina zatékání? Klasicky ucpané odtoky pod akumulátorem a posilovačem (suché listí, špína). Pro jistotu jsem ještě utěsnil plechy pod tapecemi dveří silikonem. Zatím je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvankat Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 Ahoj, tak jsem to včera tady rozebral a dostal se ke komfce, ale vevnitř vše jak nové, kablíky nozoxidované, nikde nic nezatéká, nechal jsem to tedy být. Co doporučujete? Pro jistotu to znovu spájet? Nesvítí mi interiérové světlo při otevření dveří, levý blikač v zrcátku a obě světla pod zrcátkem! Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Já teda doporučuju, si vše ještě jednou a pořádně přečíst... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvankat Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Díky za upozornění. Kde přesně by ty kablíky měli být zkorodované? Přímo uvnitř komfky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davusvr6 Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Díky za upozornění. Kde přesně by ty kablíky měli být zkorodované? Přímo uvnitř komfky? tam ne asi 3 spoje mas pod pedalama tam je to KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvankat Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Jo táák, kouknu na to dneska. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvankat Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Ahoj, tak jsem tu zase, nemůžu to za žádnou cenu najít, posílám další foto, které snad pomůže k určení místa závady. Ten svazek pár kablíků, které jdou pod pedály jsem našel, ale žádné spoje jsem nenašel. Pokud to pomůže mám Superb 2007 2.O TDI. Díky všem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Dobře tedy, snad pak dáš pokoj... Na té poslední fotce tu spojku vidíš, rozmotej tu černou pásku, co je okolo svazku. Nebud línej a pořádně se dívej. Najdeš jich pák víc... G U M O V A´ B U Ž I´R K A !!! Tam nejdeš ty klemy......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.