Bluefrog Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 musíš vyměnit tušim celej spodek - od výdechů dolů. Ale nemusíš plasty kolem volantu a kastlík .. Musi se menit i plasty na tunelu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 musíš vyměnit tušim celej spodek - od výdechů dolů. Ale nemusíš plasty kolem volantu a kastlík .. Musi se menit i plasty na tunelu? Jojo, tunel je taky jinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Jojo, tunel je taky jinej Diky za odpoved, myslel jsem si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 no,jeste jsem se chtel zeptat na postup pri tom srtrikani tech plastu...jak to nastrikat abych nemusel pouzivat nejake zakladky,jestli to vubec jde...popripade jaky spray pouzit dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 no myslim ze rovnou to nastrikat nemuzes... kdyz jsem to delal na felicii tak jsem to odmastil a pak natrel necim nevim cim, nejaka latka po ktery je ten plast strasne lepkavej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 no myslim ze rovnou to nastrikat nemuzes... kdyz jsem to delal na felicii tak jsem to odmastil a pak natrel necim nevim cim, nejaka latka po ktery je ten plast strasne lepkavej ... aha a nevi co to bylo za latku?o tom odmastovani vim...co kdybych pouzilprimo spray na plasty...chci aby to bylo matne nechci to leskle...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 to si prave vubec nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Ja to strikal rovnou, ocistit, nastrikat, hotovka. Plnic sem nedaval, protoze vseho moc hladkyho skodi. Takze jen prelaknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 to si prave vubec nepamatuju vpoho:)..no nejak to skusim..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 to si prave vubec nepamatuju vpoho:)..no nejak to skusim..... Třeba toto od Motipu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 (editace) Ja to strikal rovnou, ocistit, nastrikat, hotovka. Plnic sem nedaval, protoze vseho moc hladkyho skodi. Takze jen prelaknout... neco podobnyho jsem chtel slyset -_-no a cim si to strikal ty?nevis nahodou?jako presnej typ spreje..to je asi ale jedno..ze?tu s tim vyvadim akobych daval do laku cele autiii:) Editováno: 22. leden 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Ja to strikal rovnou, ocistit, nastrikat, hotovka. Plnic sem nedaval, protoze vseho moc hladkyho skodi. Takze jen prelaknout... neco podobnyho jsem chtel slyset -_-no a cim si to strikal ty?nevis nahodou?jako presnej typ spreje..to je asi ale jedno..ze?tu s tim vyvadim akobych daval do laku cele autiii:) Tu nájdeš celý sortiment http://www.motipdupli.cz/article.asp?nArti...0&nLanguageID=1. Pozri si duplicolor. Ak chceš hladký plast mal by si použiť plnič. Potom pod vodou s brusnym papierom na to určeným vyhladiť a až potom farbu. Všeko najdeš v návode pri sprejoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 nechci zakladat nove tema tak to dam sem... nevite,, kde by se dalo sehnat dvojitou podlahu ..respektive,to dno..do kratke octavie?pokud neco takovyho existuje........ nikde to totiz nemuzu najit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murdoc Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 nechci zakladat nove tema tak to dam sem...nevite,, kde by se dalo sehnat dvojitou podlahu ..respektive,to dno..do kratke octavie?pokud neco takovyho existuje........ nikde to totiz nemuzu najit..... Už se to tu někde řešilo...do krátké se to prej splašit nedá...ale nemělo by bejt zas tak těžký to vyrobit...a matroš by neměl vyjít nijak draho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 (editace) nechci zakladat nove tema tak to dam sem...nevite,, kde by se dalo sehnat dvojitou podlahu ..respektive,to dno..do kratke octavie?pokud neco takovyho existuje........ nikde to totiz nemuzu najit..... Už se to tu někde řešilo...do krátké se to prej splašit nedá...ale nemělo by bejt zas tak těžký to vyrobit...a matroš by neměl vyjít nijak draho... jj dik za upozorneni o te vyrobe uvazuju....material neni problem.. no uvidim co se jeste vykuti Editováno: 24. Únor 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Ja som taktieť za sprej. Podľa mňa to vyzerá decentnejšie. AJ nové modely octy majú v interiéry plastové dekorácie v striebornej farbe a vyznie to fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.