Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim, dnes som zistil, ze na mojom Skoda Rapid 2013 mam isofix iba stitky na sedackach, ale realne tam nic nie je. 😁 Tak sa chcem informovat, ci sa da isofix namomtovat dodatocne alebo treba vymenit celu sedacku a kolko to priblizne vyvhadza. Videl som iba nejaky drziak ma isofix, ale chcem to mat ako original.

Dakujem za rady 

Nič netreba dodatočne montovať, ten isofix tam je od výroby. V čalúnení sedačky sú štrbiny ktoré vedú k okam. 

Isofix tam je, nicméně hodně utopený v čalounění. Předělával jsem sedačku pro vnuka z letitého Golfa do Rapida 2019 a byl to napoprvé dost boj. 

Isofix je skrytý v čalounění - viz obrázek.

isofix.jpg

• Autor

Diky moc, to som si nevšimol, idem este kuknut. 

Před hodinou, Polo987654 napsal:

Tak som to odfotil. Ako je vidietbna fotke tak tam naozaj nic nie je. Iba stitok isofix. Malo by to byt na operadle a to som aj sklapal a nic som tam nenasiel. Rozmyslam nad niecim takymto https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/8t0881545-drziak-isofix-skoda-45452.html ale 76 eur sa mi vzda dost. 😊

IMG_20240923_080209.jpg

To čo si ty poslal, sa dodatočne montuje na prednú spolujazdcovú sedačku a neexistuje kompatibilita s Rapidom. Štandard ako je písané, sú oka na zadných sedadlách.

• Autor

Diky moc pani. Problem vyrieseny. 😊 Necakal som, ze to bude take skryte. 😁

Je to hodně skryté, ale hlavně je úzká štěrbina v čalounění a bál jsem se že ho rozervu úchytem sedačky a taky jsem konečně pochopil na co je zezadu TOP TETHER 😉

Upraveno od ben06

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.